• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شد فروش کیبورد تسکو TK8118,گوشی سامسونگ مدل GT-S6312 و گیمپد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadaliamiri2

Registered User
لایک‌ها
24
درود بر دوستان عزیز انجمن پرشین تولز .
امیدوارم که خوب و خوش سلامت باشید .
قصد فروش قطعات فوق را دارم ، اولویت با فروش تمام قطعات با هم هستش ، و کسی که تمام موارد را بخواهد تخفیف میدهم . هزینه ارسال با خودم هستش و با پست میفرستم .

گوشی سامسونگ گالگسی GT-S6312 : گوشی کاملا سالمه و از لحاظ سخت افزاری مشکلی نداره ، یکم رنگ بالای قاب گوشی رفته و یک خش کوچک پشت قاب وجود داره ، جعبه موجوده ، قیمت : 60 هزار تومان

کیبورد تسکو مدل TK8118 : فقط یک هفته استفاده شده و در حد نو هستش ، جعبه ، دکمه های اضافه موجوده فقط پایه های کیبورد گم شده ، گارانتی دارد ، قیمت : 35 هزار تومان

گیمپد Boxker : کاملا تمیز و سالم هستش ، میتونید با تمام بازی هایی که از دسته پشتیبانی میکنن استفاده کنید ، قیمت : 5 هزار تومان

http://uupload.ir/files/ggwr_imag0243.jpg

http://uupload.ir/files/jpbm_imag0246.jpg

hadipour51

Registered User
لایک‌ها
270
سلام.دوست عزیز بشرط اول ارسال بعد واریز با ارسال پست عادی۶۰ت گوشیتونو خریدارم

hadipour51

Registered User
لایک‌ها
270
همه قطعات توسط اینجانب خریداری شد

mohammadaliamiri2

Registered User
لایک‌ها
24
همه قطعات توسط اینجانب خریداری شد

قطعات به دست ایشون رسید ، قرار شد 85 هزار تومان برای تمام اجناس واریز کنه اما فقط 60 هزار تومان واریز کرد و دبه کرد ، یه ایراد مسخره هم آورد که ال سی دی گوشی عوض شده ! در صورتی که هرگز چنین نیست ، در معامله با ایشون دقت کنید و اول جنس را واریز نکنید

hadipour51

Registered User
لایک‌ها
270
گوشی کلا اکثر جاهاش رنگش رفته بود به تعمیرکار نشون دادم گفت ال سی دی تعویض شده.گوشی همیشه هدفون و شارژر داره گوشی رو بدون هدفون و شارژر فرستادن به چه دردم میخوره تو تاپیک هم مطرح نکردن که متعلقات نداره.باتریش هم باد کرده.من با ایشون تلفنی صحبت کردم گفتم ۶۰ت واریز میکنم راضی نیستی خدمتتون عودت بدم ولی ایشون گفتن مشکل نداره همون ۶۰ت رو واریز کنم بنده بعدا ۲۵ت پول شارژر دادم و ۱۵ت هم هدفون خریدم...
من منصف بودم که فقط ۲۰ت کم کردم

mohammadaliamiri2

Registered User
لایک‌ها
24
گوشی به هیچ عنوان تعمیر نشده و این دروغ محضه ، در مورد رنگ رفته شده هم بهتون توضیح دادم رنگ بالاش رفته و. از تمام موارد مطلع بودی بی خودی هم شلوغش نکنید الانم مهم نیست 20 هزار تومان پولی نیست و ارزش نداره بی خودی سرش بحث کرد اما اینکه توافق میکنیم یک مبلغی را میریزی با اینکه اون همه تخفیف داده بودم ( کل اجناس 100 هزار تومان بود و قرار بود 85 هزار تومان واریز کنید ) و بعد ازش کم کنی کار درستی نیست من به شما اعتماد کرده بودم اما کم کردی عیب نداره ، رسم روزگار همینه اما تجربه شد که دیگه اول جنس را واریز نکنم
موفق باشید

mohammadaliamiri2

Registered User
لایک‌ها
24
ال سی دی گوشی به هیچ عنوان عوض نشده ، بنده در تمام معاملاتم شرایط وسایل آگهی شده را توضیح میدم مرض ندارم که برای گوشی تعمیری تاپیک بزنم و بگم عوض نشده و دروغ بگم که بعد خودم به دردسر بیافتم ؟ این فقط بهانه ای بود برای پرداخت نکردن بقیه مبلغ عیب نداره ، میگن از هر دست بدی از همون دست هم میگیری

hadipour51

Registered User
لایک‌ها
270
داداش چرا الکی حرف درمیاری کی بهم گفتی هر ۴ کنار گوشی رنگ رفتگی داره کی گفتی شارژر نداره کی گفتی هدفون نداره کی گفتی باتریش باد کرده
من اصلا نمیخوامش ثانیا خدای نکرده من قصد مال خوری داشتم اصلا واریز نمیکردم یا قبل واریز قضیه رو خدمتتون اطلاع نمیدادم .لطف کن مبلغ واریزی و هزینه پست رو واریز کن میخوام عودت بدم شاید شما خواستید یه میلیون بفروشید

hadipour51

Registered User
لایک‌ها
270
پر رنگ رفتگیه میگی یکم رنگ رفتگی
راست میگی چرا عکس از گوشی تو تاپیک نذاشتی

mohammadaliamiri2

Registered User
لایک‌ها
24
دادا من گفتم ارزش نداره سر یه مبلغ ناچیز بحث و دعوا راه بندازیم ، مال خوری چیه ؟ وقتی توافق میشه سر یه مبلغ نباید زیرش بزنید ، حالا من اعتماد کردم فرستادم ، دستم هم به هیچ جا بند نبود ، الانم چیزی نشده به سلامتی استفاده کنی من که نگفتم حرومت باشه که میای چنین چیزی میگی برادر عزیز من
به سلامتی و خوشی استفاده کنید ادامه هم نمیدم چون باعث دلخوری و رنجش خاطر شما میشه
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا