Masoud-Tops
Registered User
بسم الله الرحمن الرحیم
Last edited:
درود بر حامد عزیز و داداش گلم بسیار ممنون از نظر خودتو قرار دادی و بسیار ممنون که یکی مثل شما در یک تلاش رو میدونه چون از قدیم گفتن قدر زر را زرگر میدونه -درود..
قشنگ و بدون اضافه کاری مد شده اون هم با این قیمت عالی.
متذکر بشم خدمت دوستان خریدار که برخی از عزیزان فعال در زمینه مدینگ(!!!) که محصولات مدینگ رو بصورت جدا میفروشن، قیمت یک پلکسی ساید رو 140.000تومن برای فروش میدن دست ملت.
پس یقین داشته باشید این کیس با این قیمت رو نمی تونید هیچ کجا تهیه کنید.
باآرزوی فروشی خوب برای استارتر عزیز.
سلام و درود بر شما داداش گلمسلام و عرض ادب.
وقت بخیر.
اگر بخوایم داخلش LED رنگی هم قرار بدید امکانش هست؟
و قیمت نهایی با توجه به این درخواست رو بفرمایید؟
متشکرم.
کاهش قیمتکاهش قیمت
واقعا پیشنهاد عالی بود حتما عکس هارو نوسازی میکنم مرسیبهتر بود ال ای دی ها رو روشن میکردین تا ببینیم چه جلوه ای پیدا میکنه بعد یکی هم پلکسی روش جای گذاری شده به چه صورت به درب چسبیده بست داره میشه پلکسی شو عوض کرد ؟ چون میخوام یه پلکسی رنگی بدم روش با CNC طرح بزنن به نظرم باحال تر میشه
اگه میشه از قسمت اتصال پلکسی به بدنه کیس عکس بدین اگه تا پول دستم بیاد فروش نره احتمالا برش میدارمواقعا پیشنهاد عالی بود حتما عکس هارو نوسازی میکنم مرسی
بله پلکسی فوق العاده چسپیده و اصلا تکون نمیخوره - براش پایه درست کردم وواقعا اگه طرح X8 اینو بود کیس فوق العاده جادار و بی نظری هسشت
اگه میشه از قسمت اتصال پلکسی به بدنه کیس عکس بدین اگه تا پول دستم بیاد فروش نره احتمالا برش میدارم
مشکلی نیست امشب حتما براتون ارسال میکنم
سلام داداشمسلام مودینگ به سبک dovahkiin چقدر درمیاد
فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk
این طرح ی چیزی حدود 200 تا 250 تومن مد میشه و واقعا هزینه بره حدود 50 تا 70 تومن لیبل کربن میخواد پلکسی 70 تا 100 طرح فن هر کدوم 25 تومن و....نه منظورم مودینگ کلی
http://tv.pcmod.ir/1110/modding/مودینگ-کیس-predator-x9-کیس-ماد-اژدهازاده-dovahkiin/
اجبار نه اما میشه مود کرد اما واقعا هزینه برهمادربرد ، گرافیک،رم ها احتیاج به مود کردنش نیست
و میخوام دقیق مشابه این مدل باشه یعنی با 200 تومن میشه به همین شکل مود کرد