دروغ چرا یه سری جنس رسید ولی به تاپیک نکشید! منتها سری دوم همون جنس تو راهه!تا آخر بهمن بار خودت میرسه ؟
دروغ چرا یه سری جنس رسید ولی به تاپیک نکشید! منتها سری دوم همون جنس تو راهه!تا آخر بهمن بار خودت میرسه ؟
سری جدید دیگه لنوو نمیاد!من زنبیل بزارم از الان واسه یه کیس لنوو
یه بار رسید ولی به فروم نکشید چون تعدادش از سفارش های قبلی هم کمتر بود! ولی این سری بیاد کلشو میزارم تو فروم!سلام
اقا وحید بار جدید نرسید؟
برادر رم های رو کیستون 2تا 1گیگ هستش؟ مدلشو اگه بگی من 2تا یک مشابه برات میفرستم ببندی کنارشون!آقا وحید از این کیس های لنوو که تو پست دو هست من تابستون خریدم. رمش 2 هست یه دو دیگه نیاز دارم موجود دارید؟
متوجه نشدم برادر.. کدوم کیس منظورته؟ من اصلا اینتلی موجود نداشتم این چند وقته! اگه آرین رو میگی که که خب من کارمند اونا نیستم فقط برای کسایی که دنبال خرید هستن ادرس دادم که بدونن وارد کننده این اجناس کیه اونا خودشون برات پردازنده هارو عوض میکنن یا جایگزین میفرستن.اقا وحید من ۱۱ تا خریدم،۴ تا کیس با سی پی یو سلرون تک هسته ای اومد به جای core 2 du
sent from my Lumia 920!!
سلام داداش یه لپ تاپ کوچیک و سبک برای کارای معمولی میخوام چیزی داری قیمت مناسب؟متاسفانه لنوو ها تموم شدن!
سلام آقا وحید من یه کیس پک HP از جای دیگری خریدم.
شدیدا نیاز به گرافیک دارم. خودش onboard هست ولی جوابگو نیست.
شما گرافیک تنها هم دارین؟
راستش دروغ چرا این سری زودتر از 25 ام میرسه ولی قبل از برسه همش پیش فروش شده! حالا بکگید دقیق دنبال چی هستید من چک کنم شاید مشابه همون رو داشتم!من میخوام به کسی کادو تولد بدم تولدش ۲۵ اسفند هست به بار شما امیدی هست ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
برادر یعنی کوچیکتر از 12 اینچ؟سلام داداش یه لپ تاپ کوچیک و سبک برای کارای معمولی میخوام چیزی داری قیمت مناسب؟
یه مدل تو سایت بود dell لمسی بود صفحش میچرخید اون تموم شد؟
اره خوب اونا اکثر مشتری هاشون درهم خرید میکنن و این باعث میشه خیلی از مواقع خرید غیر حضوری ازشون نصرفه! فروشنده های فرومی هم 99% دارن از آرین و امثالهم جنس میگیرن و طبیعتا به همون سرنوشت دچار میشه خریدار! منتها روش درستش اینه که بار سفارش خرید کنید که اونم زیر 100 تا امکانش نیست!سلام
گرافیکش که همه جا هست.نگاه کن فقط lp باشه.بیشتر 5450 و 6450 اینجورین.210 و 610 هم به اینا میخورن معمولا!
+
اف تاپیک
هر چقدر اقا وحید کارش درسته و خوش اخلاق این ارینی ها گند اخلاقن.عمرا دیگه ازشون خرید کنم.تا میتونید حضوری ازشون خرید کنید.خازن باد کرده رو جزو خرابی نمیدونن و میگه مهم اینکه سیستم بالا بیاد.
بین 10 تا 12 اینچ باشه..فقط سریع میخوام داداشبرادر یعنی کوچیکتر از 12 اینچ؟
خب کی میاره؟ حدود قیمتش چقدره مثلا ببینم ارزش صبر داره یا نه؟نه با این سرعت نمیتونم جور کنم! یکی هست لپتاپ میاره و هر سری توش 10-12 تا کوچیک همدر میاد منتها ماهی 1سری فقط میاره!