سلام. الان ریبونش تموم شده،فردا اگر پیدا کنم یکی میگیرم و میتونم نمونه عکس بگیرم.سلام.
کیفیت چاپ پرینتر چجوریاست؟
هزینه هر عکس چقدر در میاد؟
مواد مصرفیش پیدا میشه تو بازار؟
قیمت آخر آخر پرینتر را پخ بفرمائید.سلام. الان ریبونش تموم شده،فردا اگر پیدا کنم یکی میگیرم و میتونم نمونه عکس بگیرم.
بله اون پک کاغذ و ریبون رو از پایتخت گرفته بودم.
دیگه لینک از امازون گذاشتم.خودتون منصفانه یک پیشنهادی بدید.من چون استفاده نمیکنم اصلا گفتم بزارم شاید به کار کسی بیاد.قیمت آخر آخر پرینتر را پخ بفرمائید.
ضمناً هزینه هر قطعه عکس را نفرمودین چقدر در میاد(فقط 10*15 میگیره دیگه. درسته؟)
امروز پایتخت بودم ، متاسفانه جایی کارتریج این رو نداشت.سلام.
کیفیت چاپ پرینتر چجوریاست؟
هزینه هر عکس چقدر در میاد؟
مواد مصرفیش پیدا میشه تو بازار؟
قیمت آخر آخر پرینتر را پخ بفرمائید.
ضمناً هزینه هر قطعه عکس را نفرمودین چقدر در میاد(فقط 10*15 میگیره دیگه. درسته؟)
قیمت پرینتر:200 تومانبا سلام
لطفا قیمت پرینتر رو برای من هم پیام کنید
با تشکر
از نظر وضعیت ظاهری تر و تمیزه.خیلی کم کار کرده، کیفیت عکسها هم خوبه!سلام دوست عزیز پرینتر حرارتی هستش؟ چقدر کار کرده ...وضعیت ظاهری دستگاه در چه صورت هستش ...عکسهارو خوب چاپ میکنه؟ قیمت آخرو برام ارسال کن
فکر کنم فقط،فروشگاههای سونی.یعنی با این توصیف شما ما از هر جایی نمیتونیم این کاغذو بگیریم درسته؟ آخرش من ندونستم این دستگاه حرارتی هستش یا مثل چاپگرهای معمولی هستش؟ چون ظاهرش به حرارتیها میخوره
بله حق با شماست.اگر کاغذش در دسترس باشه.کیفیت چاپ عکس از این چاپخونه های بیرون خیلی بالاتره!شرمنده دوست عزیز ولی کاغذ این پرینترها به شدت گرونه.و برای همین کسی زیاد نمیاره.جوری که ممکنه هر عکس 10 در 15 حدود 1500 تومان آب بخوره.(یه بسته ی 120 تایی کاغذ 50 دلاره.اگر در مقابل نوع کنونی اش که 30 دلاره و قیمتش 100 تومان هست مقایسه کنیم میبینیم هر بسته کاغذ 170 در میاد.که هر چاپ حدود 1410 میشه.در صورتی که از کنون حدود 925 در میاد) تازه این برای شرایط مساوی هست.کاغذ کنون همه جا هست ولی سونی رو من تا حالا ندیدم کاغذش رو
البته این رو هم بگم که کیفیت چاپ این نوع پرینترها (در کل سری های تصعید رنگ) خیلی بالاست و اصلا" قابل مقایسه با جوهر افشان ها نیست.
اما اگر تضمینی برای پیدا کردن کاغذش به قیمت معقول باشه قیمت شما خیلی خوبه
کیفیت و چاپ این دوتا باهم خیلی فرق میکنه دویت عزیز، اصلا قابل مقایسه نیست!خوب یک سوال,رزولیشن چاپ این دستگاه نسبت به اپسون p50 چجوریه؟بالاتره یعنی؟اپسون 5740 میزنه,
بعد اینکه فرض 200 دادیم و خریدیم,دیگه ریبونش چقدر هزینه داره و چند تا میزنه؟
بالاتر گفتم که کارتریج تموم کرده.قیمت کارتریج و 120 تا کاغذ حدود 200 تومان نمایندگی سونی تهران.قیمت اخر پرینتر رو میفرماید؟
کارتریجش شارژه ؟ کاغذهاش کامله ؟