2.3.6 با این اپدیت که اخرین بار تیرانزیرانیوس ها کار میکردن نسلشون منقرز شد نوه هاشون اسپانازیوس ها اپدیت دادن به 4 ولی البته پورت شده بود هنوز رسمی خودش نبود
الان رسمی خودش 4.0.4 هست فکر کنم یه اپدیت بزن بابا خیلی عقبی
اخه اینایی که گفتی من حال نمیکنم با گوشی انجام بدم فیلم رو کلا تو ال سی دی میبینم نه تو موبایل موزید ویدیو هم فقط تو ایپاد هست هر وقت حوس کنم با کابل تی وی اوت وصل میشه به ال سیدی با کیفت خوب ببینم
وب گردی یه نت بوک کوچیک دارم 10.1 صفحش با اون میرم دوربین خوب یه مترولا zn5 داشتم که احتمال قوی فروخته شد ولی همین 5 نکسوس بستمه عکس های حرفه ای رو با canon 400d میگیرم ....
کلا حال نمیکنم همه چیز متوسطش رو تو یه گوشی داشته باشم سعی میکنم هر چیز رو جدا داشته باشم با بهترین کیفیت نظر شخصیم هست البته ها
سه تا اندروید 4 ریختم
یه رسمی
دو تا کاستومایز
یکی سیانوژن
یه دونه هم یادم نیست اسمشو تو موبایلستان خیلی ازش تعریف کرده بودن مود اس 3 هم داشت
از نظر من با باگا و نقصهایی که داشتن همشون مزخرف بودن
خصوصا ادیتورشون یه چیز میخواستی کپی پیست کنی سرویس میشدی
تو فلش وصل کردن به گوشی مشکل داشتن
تو اپرا صفحه رو میچرخوندی از اپرا میپرید بیرون
نور صفحه با میانبر کرکره ای کم و زیاد نمیشد
همینا یادمه در کل فرار کردم تا تحول اساسی تو اندروید نوت ایجاد بشه
من از زمان i900 تو گوشی فیلم میبینم سلیقه ایه ولی من با گوشی بیشتر تو فیلم غرق میشم
مثلا انقدر غرق فیلم میشم که احساس میکنم صداهای وحشتناک تو فیلم از تو آشپزخونمون میاد
ولی تو ال سی دی حواسم و نگام تا برسه به ال سی دی ممکنه پرت خیلی چیزا بشه
در مورد کیفیت عکس هم تا حالا بهترین عکاسی تو گوشیو با نوت داشتم
ان 8 هم داشتم چند تا دوربین هشت دیگه هم داشتم ولی این منو کاملا راضی کرده
از نت بوکای شما من دو تا دارم یکی مثل مال شما یه دونه هم نت بوکه هم صفحش میچرخه میاد رو کیبرد میشه تبلت با هارد 320 و مخلفات t101 mt asus
ولی از وقتی که نوت گرفتم بیشتر خاک خوردن تا واسه وبگردی
موفق باشید