• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گالاکسی تب 7.7 ... وضعیت خاص

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
برای اولین بار یکی از دیوایس هام به مشکل خورد و بد رفت روی اعصابم ...
من این تب 7.7 رو قبل از عید از یکی از کاربرای همین جا خریدم ... موقع تحویل هم توش سیم کارت ننداختم چون فروشنده سیم کارت خودش توش بود و باهاش باهام تماس گرفته بود و sms هم داده بود ولی خودم اولین با هم که تست کردم سیم کارت رو نشناخت !!! ... موند تا 14 ام فروردین بدون دست خوردن ، 14 ام فهمیدم که اگه پشت سیم کارتم یه تیکه مقوا بزارم که ضخامتش بیشتر شه سیم کارت رو دستگاه میشناسه باسه همین بردمش مرکز خدمات سامسونگ ( همراه سرویس خاورمیانه) که مثلا درستش کنن ... فهمیدم که همه حرفای مرکز خدمات سامسونگ و خدمات دهی مثل شعب دیگر کشور هاش دروغه ... هنوز هم یه دینا بیس دارن و فقط گوشی های وارداتی خودشون رو گارانتی پشتیبانی میکنن !!! حرف بعدی بعد از اینکه گفتن گارانتی نداره دستگاهم این بود که ریسک تعمیرش هم با خودته ، ممکنه دیگه روشن نشه !!! منم بیخیال شدم ... باهاش همین جوری کار کردم ولی به این نتیجه رسیدم حالا که با وجود گالاکسی نوت هیچ کاربرد خاصی برام نداره برای همین میخوام بفروشمش ...

من برای جلو گیری از مشکلات آینده تبلت فقط تحت عنوان تبلت وای فای دار می فروشم ... فقط
راستی دستگاه یه کیف اورجینال هم روش داره که فرصت بهش دست نداد که تب بشینه توش و رسما آکبنده ...

به غیر از داستان سیم کارت دستگاه فقط تو مشکل ظاهری میکرونی داره ... یکی یه ترک ریز کنار جک هدفونه که تازه دیدمش و دیگری هم یه نقطه لبه خشاب سیم کارت که فکر کنم موقع در آودرن سیم خودم ایجاد شده ... شاید بقیه حتی نبیننشون ولی من میگم ... مثل همیشه ... به غیر از این دوتا دستگاه عین آکبنده ، بدون کوچکترین خط و خش ...

میمونه بحث قیمت ... با توجه به قیمت تبلت 3جی و وای فای به دلار (620 و 520) و قیمت حدود 1100 هزار تومنی مدل 3جی در ایران ... قیمت مدل وای فای در صورت وجود حدود 930 در میاد ... من بیشتر از 15 درصد از این قیمت هم کم می کنم و تبلت رو با کیف آکبند روش میدم 850 تومن ...
همین دیگه اینم داستان این تب ما ، شانسه دیگه ...

IMG_0480.JPGIMG_0485.JPGIMG_0486.JPGIMG_0487.JPGIMG_0488.JPG

Last edited:

sub_zero_m

Registered User
لایک‌ها
54
سلام دوست عزیز با گلکسی نوت سفید 16 گیگ عوض میکنید؟
اگه اره چه قدر سر میدین؟

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز با گلکسی نوت سفید 16 گیگ عوض میکنید؟
اگه اره چه قدر سر میدین؟
میزان مبلغی رو که سر میخواید بگید ... شاید برای یکی از دوستان برش داشتم وگرنه خودم نوت دارم ...

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
500 خريدارم اونم چون اين تبلت رو دوست دارم

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
یه لطفی میکنید
لینک از مشخصات تبلت رو بدید.

در ضمن فدای سرت ، همیشه شعبون یبار هم رمضون;)

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
500 خريدارم اونم چون اين تبلت رو دوست دارم

الان پرسیدم ازش این تبلت هم شما رو خیلی دوست داره ...

یه لطفی میکنید
لینک از مشخصات تبلت رو بدید.

در ضمن فدای سرت ، همیشه شعبون یبار هم رمضون;)

اون که بعله ... برای 1100 در اومد با کیفش ... حالا یه 200 تومن ضرر میشه ، بیخیال ... تو این خراب شده از این ضررا زیاد دادم تا حالا فقط نمیدونم چرا وقت گذاشتم تا مرکز خدمات رفتم ... یه لحظه یادم رفت کجام ...

n550

Registered User
لایک‌ها
523
امیر جان داداش از این سامسونگ حقه باز تر من ندیدم.....خداییش سگه ال جی شرف داره به سامسونگ من گوشی بدون گارانتیم رو دادم مجانی برام درست کردن.اما این سامسونگ پررو شده...اگر کاربرا تحریمش کنند این همه آشغال دست ما نمیده....منم یه ای9000 بردم دادم برام ال سی دیشو درست کنند کارت گارانتیشو راستی راستی پانچ کرد.......up برای داداش.

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
امیر جان داداش از این سامسونگ حقه باز تر من ندیدم.....خداییش سگه ال جی شرف داره به سامسونگ من گوشی بدون گارانتیم رو دادم مجانی برام درست کردن.اما این سامسونگ پررو شده...اگر کاربرا تحریمش کنند این همه آشغال دست ما نمیده....منم یه ای9000 بردم دادم برام ال سی دیشو درست کنند کارت گارانتیشو راستی راستی پانچ کرد.......up برای داداش.

آره ... مگه Nokia Care نیستش ... هر گوشی نوکیایی که یه سال گارانتی بین اللمللی داشته باشه رو تعمیر میکنه ... دیتابیس جهانی داره ... نه مثل این دقل بازای سامسونگ ...

sub_zero_m

Registered User
لایک‌ها
54

یعتی چی ؟؟؟ یعنی بعد این که lcd ایش رو درست کرد کارت گارانتیتون رو پانچ کرد که دیگه یعنی اعتبار نداره ؟؟؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
۵۵۰ راه داره؟
شما آپ حساب کن.

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اگه با گالکسی تب ۱۰.۱ من تعویض میکنیﺩ من ﺩر خﺩمتم
مﺩل ۱۶ گیگ وای فای هست به همراه برچسب ال سی ﺩی
کاور اسمارت
کیف اورجینال سامسونگ
و یو اس بی کانکتور
اگر موافقیﺩ پ خ بﺩیﺩ

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2 Beta-5

moosavi.sm89

Registered User
لایک‌ها
400
ببخشید دوستان درسته این تاپیک مال من نیست ولی خدایی یکم انصاف داشته باشیدD:
فکر کنید جنس خودتون بود حاصر بودید 500 600 بدید???

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
رفیق نیستی؟منتظر خبرتم

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
ﺭﻓﻴﻖ ﮐﻼ ﭼﻪ ﻃﻮﺭ ﺑﻮﺩ ﺍﻧﺪﺍﺯﺱ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩﯼ؟ﺗﺼﻮﻳﺮﺵ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﺍﺱ ﺩﻭ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺖ؟؟ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﮐﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺣﺎﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﯽ ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕ ﺍﻳﻦ پﺴﺖ ﺭﻭ ﺁپ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﻦ

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
ﺭﻓﻴﻖ ﮐﻼ ﭼﻪ ﻃﻮﺭ ﺑﻮﺩ ﺍﻧﺪﺍﺯﺱ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩﯼ؟ﺗﺼﻮﻳﺮﺵ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﺍﺱ ﺩﻭ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺖ؟؟ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﮐﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺣﺎﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﯽ ﻓﺪﺍﯼ ﺳﺮﺕ ﺍﻳﻦ پﺴﺖ ﺭﻭ ﺁپ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﻦ

از لحاظ اندازه و وزن به آیپد 2 که داشتم ترجیحش میدم چون با یه دست گرفتنش راحت تره ...
کیفیت تصویرش هم از لحاظ شفافیت و کیفیت مثل نوت بود ولی خب تراکم پیکسلش کمتره از نوت ولی از همه تب های سامسونگ بیشتره ...
من دلیلی که دارم ردش میکنم اینه که در کنار نوت کارکردش رو از دست میده چون هر دو یه پردازنده دارن و یه رزولوشن صفحه و خب نوت تو جیب هم جا میشه ...

بالا باش ... با سامسونگ نکسوس هم عوض میکنم ... فقط با همین یه گوشی البته ...

up ................................ up

up ..................................... up

Last edited:

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
داداش قیمت اخرت چند هست؟
میتونی لم عوض کردن سیم رو یادمون بدی

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
داداش قیمت اخرت چند هست؟
میتونی لم عوض کردن سیم رو یادمون بدی

قیمت واقعا خوبه ... حالا یه تخفیف کوچیک هم میدم
لم هم آره ... مسئله اصلی اینکه در آوردنش خیلی سخته و اگه حوصله نداشته باشید ممکنه به دستگاه آسیب بزنید ، وگرنه من خودم 2-3 بار توش سیم کارت گذاشتم و دراوردم ولی تضمین نمیدم که شما در تلاشتون برای دراوردن سیم کارت و کار گذاشتن سیم کارت جدید موفق باشید ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا