• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گالاکسی تب 7.7 ... وضعیت خاص

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
بیا بالا واسه داداشمون...

up واسه دوستمون

معذرت خواهی و اپ برای این دوستمون...

ممنون

چند از دوستان حدود 800 برای تب پیشنهاد دادن ... منم نظرم همین حدوداس ... یه مبلغی هم برای کیف اکبند روش ... حالا 900 نه ، یکم کمتر ... راستی کسی سنسیشن اون ایکس داشته باشه هم عوض میکنم و سر میدم یا آپید 3 ...

Amjadnezam

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزیز در صورت اصلی بودن کیف، بنده خریدار هستم البته در تهران و حظوری. در رابطه با قیمت هم مسکلی ندارم فقط در صورتی که اصلی باشد نه طرح اصلی.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز در صورت اصلی بودن کیف، بنده خریدار هستم البته در تهران و حظوری. در رابطه با قیمت هم مسکلی ندارم فقط در صورتی که اصلی باشد نه طرح اصلی.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

دوست عزیز کیف جدا فروخته نمیشه ...

دوستان به خاطر بگیر نگیر بودن اون بحث شناخت سیم کارت و به خاطر اینکه بعدا مدیون نشم تبلت رو فقط و فقط تحت عنوان تبلت وای فای میفروشم ... یه تبلت 7.7 وای فای تمیز با یه کیف آکبند ... قیمت رو هم آوردم روی 850 ... 70 تومن برای کیف در نظر بگیرید ... 780 هم برای خود تبلت ... فکر کنم با توجه به اینکه قیمت آکبندش حدود 300 تومن بیشتر هستش برای کسی که قابلیت 3جی اش رو نخواد گزینه مناسبی باشه ...

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
داداش یه چیزی بگم فقط جسارت نباشه خدمتون
شما میفرمایید تبلت رو با عنوانwifi میفروشید در حالای که بنای قیمتتون رو بر اساس اکبند 3g منظور کردین و یه چیز دیگه شما فرمودید کیف رو جدا نمیفروشید همراه تبلت هم قیمتش رو بسیار بالا میگین
کیف تبلت الان نوش مگه چقدره 50 تا 60 تومنه دیگه
به هر حال شما اگه قیمت این تبلت رو البته wifi رو حساب کنید فکر کنم اکبندش حدود 900 تومن در میاد حالا با توجه به اون باید کمتر از اینها بدید
من خریدارم ولی به قیمت معقول

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
به خدا محمدجان اعصابم بهم ریخت برا این تبلتت نه به اون نوت که به من دادی و هنوز دعات میکنم وآیپد2 که عین آک بود نه به این که اینجوری اذیتت کرده
upانشاا...که دوستان برای 3gبودن توی سر مال نزنن

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
جسارتا .... نوی این دستگاه شاید همون حدود 900 تومان باشه بدون سیم البته ...

من اگر بودم حدود 750 قیمت پایه میدادم حداکثر /...........

آپ

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
به خدا محمدجان اعصابم بهم ریخت برا این تبلتت نه به اون نوت که به من دادی و هنوز دعات میکنم وآیپد2 که عین آک بود نه به این که اینجوری اذیتت کرده
upانشاا...که دوستان برای 3gبودن توی سر مال نزنن

پیش میاد ... این اولین وسیله ای بود که خریدم و همش دردسر شد ... اصن
داداش یه چیزی بگم فقط جسارت نباشه خدمتون
شما میفرمایید تبلت رو با عنوانwifi میفروشید در حالای که بنای قیمتتون رو بر اساس اکبند 3g منظور کردین و یه چیز دیگه شما فرمودید کیف رو جدا نمیفروشید همراه تبلت هم قیمتش رو بسیار بالا میگین
کیف تبلت الان نوش مگه چقدره 50 تا 60 تومنه دیگه
به هر حال شما اگه قیمت این تبلت رو البته wifi رو حساب کنید فکر کنم اکبندش حدود 900 تومن در میاد حالا با توجه به اون باید کمتر از اینها بدید
من خریدارم ولی به قیمت معقول

گفتم که با توجه به قیمت جهانی هر دو مدل به دلار و قیمت این دستگاه 3جی به تومان اگه تناسب ببندیم قیمت دستگاه آکبند وای فای میشه حدود 930 تومن ...
من برای خودم دستگاه 780-790 درنظر گرفتم (15درصد کم کردم) و برای کیف هم 60-70 (خودم بیشتر از اینا پول دادم و هنوز آک آک هستش)

جسارتا .... نوی این دستگاه شاید همون حدود 900 تومان باشه بدون سیم البته ...

من اگر بودم حدود 750 قیمت پایه میدادم حداکثر /...........

آپ

ممنون ولی 750 خیلی کمه ... به نظر من 850 برای تب و کیفش معقوله ...

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
داداش یه عکسم از کیف بزار
بعد اگه یکی تب رو بدون کیف بخواد به چه صورته؟

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
داداش یه عکسم از کیف بزار
بعد اگه یکی تب رو بدون کیف بخواد به چه صورته؟

یه بار تب 7 ام رو بدون کیفش فروختم کیفش هنوز رو دستم مونده ... به زودی یه تاپیک میزنم توش حدود 15 تا کیف و ایناست از گوشی هایی که داشتم و فروختمش و لوازمش مونده ... عقل حکم میکنه دیگه این کار رو نکنم ...

IMG_0514.JPG

ویرایش :

راستی یه بار کلی هم بگم ... با موارد زیر تعویض هم میشه (سر هم داده میشه در صورت لزوم و در حد اعتدال)

Sony Xperia S Only White
Samsung Galaxy tab 10.1 32GB(3G or Wifi)
New Ipad (Ipad3) only White and 64GB(4G or Wifi)
Samsung Galaxy Nexus

Last edited:

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز چند گیگه؟! 750 راه داره؟!

16 گیگه

گفتم تا الان 800 برای تب خالی پیشنهاد داشتم ... 850 با کیفش فکر میکنم مناسب باشه ... نهایتش پول پست رو هم من بدم ...

اینم آپ برای دوستمون

ممنون ... البته از دوستان دیگه هم انتظار دارم ... رفقا کم پیدا شدن ...

دستگاه هم موجوده ... البته دوستان فعلا منتظر دلار 1400 هستن ... یه مدت دوباره فروش کم میشه تا قبول کنن دوباره ارزون شدن ارزی در کار نیست ...

Last edited by a moderator:

parhamtalakar

Registered User
لایک‌ها
3
725 خریدارم و فقط من زیاد اندروید بلد نیستم . این کدوم ورزن اندروید هست و ایا به ice creac s اپدیت میشه ؟

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
آپ .................... آپ ... قیمت با هزینه ارسال و کیف روش 850 تومن
با اکسپریا اس و یا نیو آیپد هم تعویض میشه ...

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
up ..................................... up

دوتا نکته در مورد این تبلت بگم :
برای فیلم دیدن بهترین گزینه موجوده ... چون 350 گرمه با یه دست راحت میشه گرفتش ... بیشترین تراکم پیکسل رو میون تبلت های اندرویدی رو داره و تنها تبلت با صفحه Super AMLOED هستش ... تمام فرمت های ویدیویی رو تا 1080p هم پخش میکنه به خاطر پردازنده قوییش که مشابه گالاکسی نوت هستش ...
برای بازی هم به سایزش مناسب تر از آیپد و تب های 10.1 هستش و چون همون پردازنده نوت و اس 2 رو داره کلی براش بازی هستش که کامپتیبل هست باهاش
اگه با اینکه سیم کارت نمیخوره و نمی تونید از GPRS ایرانسل یا همراه اول کنار بیاین برای بقیه کارا گزینه عالیی هستش ...

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا