• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گالاکسی S2 بریک شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid72hasani

Registered User
لایک‌ها
42
قابل توجه استاترمحترم
اول از همه به دوستانی که سریع به خودشون می گیرن بگم روی صحبتم با کسی نیست فقط حرفیه که خودم بهش مبتلا شدم رومیگم که استارتردرجریان باشه:
بعضی دوستان کلا به بز خری عادت دارن وشمام اشتباه میکنی اینچیزارواینجا می فروشی همون شهرخودتون به یه تعمیرکار بفروش یا اصلا نگهش دار اگرم خواستی اینجابفروشی هرپست خلاف عقل روگزارش کن که یادبگیرن درست قیمت بدن.
همین دوستانی که این قیمتارو میدن مغازه دارای پاساژ علاءالدین و... هستند. میان میخرن جمعش میکنن به قیمت نودوباره به خودت می فروشن
این قضیه ربطی به فروم گوشی نداره کلا این بازارچه اینجوری شده.

کاملا حرف ایشون تایید می شود
واقعا چند وقتیه به خودم می گم دمه علاالدینیا گرم !!!

taha_0095

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت اخر چند شد ؟

entekhab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز گوشی شما 100 در صد سالمه ، چرا می خوای مفت بفروشی؟

Emcc bug باعث شده که قسمتی از چیپ mmc شما غیر قابل استفاده بشه ، به طور مثال 16 گیگ ، 2 گیگش غیر قابل استفاده میشه و نمی شه ازش استفاده کرد ...خب نشه ! چه اشکالی داره؟

با تعویض pit فایل میشه از گوشی به خوبی و راختی استفاده کرد

همین هفته ی پیش یکی از دوستام این مشکل براش پیش اومد ، و براش درست کردم ... الان حافظه ی UMS شده 8.5 گیگا بایت ! خب بشه .. چه اشکالی داره؟ گوشی 100 درصد سالمه و داره استفاده میشه!!!

خیلی داری مفت میدی .. این کار رو نکن

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوست عزیز گوشی شما 100 در صد سالمه ، چرا می خوای مفت بفروشی؟

Emcc bug باعث شده که قسمتی از چیپ mmc شما غیر قابل استفاده بشه ، به طور مثال 16 گیگ ، 2 گیگش غیر قابل استفاده میشه و نمی شه ازش استفاده کرد ...خب نشه ! چه اشکالی داره؟

با تعویض pit فایل میشه از گوشی به خوبی و راختی استفاده کرد

همین هفته ی پیش یکی از دوستام این مشکل براش پیش اومد ، و براش درست کردم ... الان حافظه ی UMS شده 8.5 گیگا بایت ! خب بشه .. چه اشکالی داره؟ گوشی 100 درصد سالمه و داره استفاده میشه!!!

خیلی داری مفت میدی .. این کار رو نکن

منم میخواستم همینو بگم!

حدود 2 3 گیگ از مموری گوشی حذف میشه و بعدش گوشی مثل روز اول کار میکنه! فکر کنم خودتونم میتونید این کار رو انجام بدید!(در موبایلستان آموزشش رو دیدم، بگردی هست!)

xAghilx

Registered User
لایک‌ها
286
دوستان گلم ایشون میگن که گوشی اصلا روشن نمیشه و به دانلودینگ هم نمیره پس ببخشید شما چطوری با فایل pit فلش کنی گوشی رو!؟
تازه روشن هم میشد فلش کامل میخورد ولی بازم اررو emmc میداد!
پس مشکل از pit یا غیره نیست

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
شرایط گوشی من و گوشیهای مشابه : [WARNING] Samsung 4.0.4 firmwares (Official / Leaked) may lead to HARDBRICK - xda-developers

Here's how to BRICK your phone : چگونه گوشیمان را بریک کنیم
-Flash the 4.0.4 firmware with/without its pit file یک رام 4.0.4 رسمی نصب کنید
-Use any 4.0.4 based kernel - stock or modified (ex cf-root) گوشی را روت کنید
-Go to cwm and do a wipe data & wipe cache and/or perform a nandroid restore of any previous firmware با سی دبلیو ام گوشی را وایپ کنید
=> The process begins normally but it may/will switch off at any time without waking up ever again !!!!! عملیات به صورت نرمال شروع میشه ولی گوشیتون ممکنه در هر زمان وسط کار خاموش شه و دیگه روشن نشه.

Symptoms of 4.0.4 HARDBRICK : وضعیت یک گوشی هارد بریک شده
-Phone dead گوشی مرده
- No power up روشن نمیشه
-No boot بوت نمیشه
-No download mode (odin mode) دانلود مد نمیره
-No charging (usb/ac) شارژ نمیشه
-Not detectable by pc / jtag با کامپیوتر یا جی تگ شناخته نمیشه
-Usb jig & jtag useless جیگ و جی تگ قابل استفاده نیست.
-With battery(charged) inserted, phone(off) gets hot near the camera lens وقتی باطری میذاریم پشت گوشی نزدیک دوربین گرم میشه.
اگه روت نکنیم بعد از ریکاوری خودش وایپ کنیم بازم میپره؟

UP!

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
این قیمتا نیست و نمیدم. خوش باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.