• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<فروش گرافیک قدرتمند 512 بیتی Sapphire R9 290 4GB با قیمت عالی>>>

hosein45

Registered User
لایک‌ها
41
سلام به همه دوستان

این گرافیک دارای گارانتی از شرکت الماس هستش که یک سال و دوماه از گارانتیش باقی مونده

فقط برا گیم استفاده شده و به هیچ وچه ماین نشده و هنگام تحویل خریدار هر تستی بخواد میتونه بگیره و تا هر وقت هم طول بکشه مشکلی نیست و من در خدمتشونم

کارت بسیار تمیز هست و تمامی قطعات و کارتن نیز موجود میباشد

قیمتش رو کمتر از کارت های دیگه تو انجمن زدم چون پولش رو نیاز دارم

قیمت :1.075.000 تومان

تحویل به صورت حضوری در تهران یا اول واریز بعد ارسال

http://lioncomputer.ir/product/3395/Sapphire R9 290 4GB GDDR5/

hvwe6i8owsnzaybezo0f.jpg

2qqwhfj95rmncilv3vjk.jpg

مهلت تست یک هفته

j7vmem4foyngmfbo01k.png

mmy4g0ewzr6lkywmamdi.png

gu34z0bht776oge75yk.png

6e5prg07iq5941npu4tz.png

Last edited:

pasargad11

Registered User
لایک‌ها
16
سلام من تهرانم اخرین قیمت چند کدوم محدوده هستید

hosein45

Registered User
لایک‌ها
41
سلام من تهرانم اخرین قیمت چند کدوم محدوده هستید
قیمت اخر بود داداش گلم
من قزوینم ولی برا معاملات میام تهران
هر جای تهران که باشه مشکلی نی
چهار راه ولیعصر خوبه ؟

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
سلام . استارتر عزیز حسین جان ببخشن . آقایون گیریم اصن این کارت این همه مدت کارکردش رو بره ماین استفاده شده باز با این قیمت خدایی ارزش داره هرچند مدت زیادی هم کار نکرده . کیفیت بردهای سافایر ثابت شده ست . خدایی تو قیمت دادن انصاف به خرج بدید یه ذره . چرا با این قیمتی که تعیین کردن باز چونه میزنیم ؟ عادت کردیم متاسفانه . بد جوری خوره به جون این فروم افتاده و عادت کردن همه به چونه زدن و اینکه قیمت آخرتو پخ کن و از این قبیل حرفا . من دیگه حرفی ندارم

hosein45

Registered User
لایک‌ها
41
سلام . استارتر عزیز حسین جان ببخشن . آقایون گیریم اصن این کارت این همه مدت کارکردش رو بره ماین استفاده شده باز با این قیمت خدایی ارزش داره هرچند مدت زیادی هم کار نکرده . کیفیت بردهای سافایر ثابت شده ست . خدایی تو قیمت دادن انصاف به خرج بدید یه ذره . چرا با این قیمتی که تعیین کردن باز چونه میزنیم ؟ عادت کردیم متاسفانه . بد جوری خوره به جون این فروم افتاده و عادت کردن همه به چونه زدن و اینکه قیمت آخرتو پخ کن و از این قبیل حرفا . من دیگه حرفی ندارم
مرسی داداش گلم از نظر و منطقت
حرفت دقیقا درسته داداش من اگر این قیمت زدم برا اینه که حوصله چونه زدن ندارم . ای کاش دوستان هم تو فیمت دادن منطقی باشند
درباره ماین هم حرفا درسته داداش ماین یا اورکلاک اگر به خوبی شده باشه هیچ تعصیر بدی رو این کارت های قدرتمند نمیذاره
بازم ممنون از نظرت

بالا