• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گرام Dual 721 ساخت آلمان (1978) مشابه آکبند و بسیار آنتیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام دوستان... :rolleyes:

بالاخره تصمیم گرفتم که گرام دوال که رفرنس خودم بود رو بفروشم... البته من زیاد صفحه گوش نمیدم بیشتر کلکسیون جمع میکنم (الان 8 تا گرام دارم ولی چندتا قراره بخرم دوباره)

مشخصات:
Dual 721
ساخت: آلمان
سال ساخت: 1978
وضعیت ظاهری: بسیار بسیار بسیار تمیز و مشابه آکبند... نمونه این گرام به این تمیزی تو ایران که هیچ توی EBay هم نمیشه پیدا کردم... این گرام بعد از انقلاب تا 7-8 سال پیش حتی به برق هم نخورده بود :happy:

تمام قطعات و لوازم فابریک و سالم در حال کار ... فول اتوماتیک با قابلیت سویچ روی مانوال... دارای پلتر (صفحه گردان) بسیار سنگین، دارای آنتی اسکیتینگ برای کیفیت بهتر صدا، سرعت های متغییر، بالانس مانوال، وزنه های بسیار دقیق تا 2 دهم گرم، سرعت متغییر پیکاپ پلیسر :happy: کلا یه گرام خیلی خاص بوده در زمان خودش... صداش بسیار بسیار گرم و خطی و عالیه... ووکال و Bass خیلی عالی میده... صدای یه گرام 4-5 میلیون جدید پروجکت رو میده :happy:
قیمت: توافقی (مذاکره در پیغام خصوصی)

نکته: بخش دور دستگاه که برنگ سفید دیده میشه در حقیقت چوب قهوه ای هست، اون روکش سفید روکش PVC هست که خودم زدم بهش که با بقیه سیستمم ست بشه... هیچ چسبی هم استفاده نشده در صورت نیاز براحتی کنده میشه
عکس ها:

ظاهر کلی با داست کاور بسته:
f920110101521.jpg

ظاهر کلی با داست کاور بسته (2):
f920110101522.jpg

ظاهر کلی با داست کاور باز:
f920110101523.jpg

نمای نزدیک:
f920110101524.jpg

f920110101526.jpg

تونارم و بخش وزنه ها:
f920110101527.jpg

9f20110101531.jpg

9f20110101532.jpg

آنتی اسکیتنیگ:
f920110101530.jpg

سینی زیر پلتر:
9f20110101536.jpg

بخش زیرین:
9f20110101535.jpg

9f20110101534.jpg

کسی اگه عکس با کیفیت تر میخواد با کیفیت 5 مگاپیکسل هست ولی چون سرعت اینترنتم کم بود نتونستم بزارم...پ.خ بدین هر عکس رو خواستید آپ میکنم براتون

Sayan!

Registered User
لایک‌ها
12
ماشالا چقدر گرام داری شما:D

ما که بودجمون نمیرسه به این جواهرات شما ولی ایشالا به قیمت بفروشی.
عکس ها هم حرف نداره،دیگه از این بالاتر کسی چی میخواد!

واقعا" آدم با دیدن این عکس ها نوستالژی خونش میره بالا:p

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
ماشالا چقدر گرام داری شما:D

ما که بودجمون نمیرسه به این جواهرات شما ولی ایشالا به قیمت بفروشی.
عکس ها هم حرف نداره،دیگه از این بالاتر کسی چی میخواد!

واقعا" آدم با دیدن این عکس ها نوستالژی خونش میره بالا:p

مرسی فدات شم :D حالا کجاشو دیدی... من نزدیک 7-8 تا گرام سرحال در حد آکبند مثل این دارم... یه 3-4 تا در وضعیت معمولی دارم... یه 10-15 تا اوراقی (فقط بعنوان پارت یدک) دارم... مقدار بسیار زیادی هم تونارم، اسمبلی و وزنه و پیکاپ و سوزن و کارتریج یدکی برای مدلهای مختلف دارم... چندین سال تعمیرات گرام انجام میدادم... الان هم هرازگاهی کلکسیونرها گرام میارن براشون تعمیر کنم... :happy: ادعای بی مورد نمیکنم ولی حقیقتا فکر نمیکنم هیچکس به اندازه من آنالوگ باشه توایران :D و بتونه به خوبی من گرام رو تعمیر کنه... این 721 خیلی خاصه... دلیل فروش این نیست که ازشون سیر شدم چون من دوباره میخرم... یعنی همیشه در حال خرید لوازم صوتی هستم... :happy: ازین 721 دوتا داشتم، یکیشو 2 سال پیش فروختم 480 تومن به یه مغازه دار توی سهروردی سر خرمشهر مغازه داشت، یکماه نشد فروختش 900 و اندی :happy: بزرگترین کلکسیونر صفحه گرام در ایران هم یکی از دوستان نزدیکمه که بالای 20،000 تا صفحه داره :blink: بعضی صفحه هاش به 400-500 هزار یا حتی 1 میلیون هم میرسن

Sayan!

Registered User
لایک‌ها
12
چاکریم...
حکایته منم ، حکایته اون بابایی هست که قصد خرید نداشته و میره میپرسه 1000 تا میخ دارید؟ و آخرش که یارو هزار تا رو میاره و میگه آره دارم، میگه ااااه چقدر زیاد میخ دارید؟!!:lol:

حالا منم الان باید بگم اااااه چقدر زیاد گرام دارید!!:D

ولی خارج از شوخی کارتون واقعا" درسته،آدمایی مثل شما که به این چیزا اهمیت بدن خیلی کمه و مخصوصا" صحیح و درست نگه داری کنن.
فقط عشقه که میتونه این کار رو بکنه وگرنه بدون عشق و علاقه امکان نداره کسی بتونه هیچ چیزی رو سالیان سال به این خوبی و تمیزی نگه داره.

بابته جسارت و روده درازیم معذرت میخوام.
موفق باشی دوست عزیز

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
چاکریم...
حکایته منم ، حکایته اون بابایی هست که قصد خرید نداشته و میره میپرسه 1000 تا میخ دارید؟ و آخرش که یارو هزار تا رو میاره و میگه آره دارم، میگه ااااه چقدر زیاد میخ دارید؟!!:lol:

حالا منم الان باید بگم اااااه چقدر زیاد گرام دارید!!:D

ولی خارج از شوخی کارتون واقعا" درسته،آدمایی مثل شما که به این چیزا اهمیت بدن خیلی کمه و مخصوصا" صحیح و درست نگه داری کنن.
فقط عشقه که میتونه این کار رو بکنه وگرنه بدون عشق و علاقه امکان نداره کسی بتونه هیچ چیزی رو سالیان سال به این خوبی و تمیزی نگه داره.

بابته جسارت و روده درازیم معذرت میخوام.
موفق باشی دوست عزیز

اختیار داری دوست عزیز این حرفا چیه
من واقعا به گرام علاقه دارم... یعنی خونه من بیشتر شبیه استودیوهای توی فیلمهای دهه ی 60 و 70 شده :D
الان مثلا یه ریل اکایی GX-270D دارم نمیگم مثل نوئه، چون واقعا نوی نو هست :D اینو تو حراجی لوازم مازاد صدا و سیمای لرستان خریدم :D کارتونش از قبل از انقلاب باز نشده بود... کاملا آکبند :D احتمالا بهترین در نوع خودش در دنیاست چون فکر نمیکم هیچ آدم احمقی 40 سال پیش یه دستگاه رو خریداری کرده باشه و هنوز بازش نکرده باشه :D ولی این حتی از کارتون بیرون نیومده بود من گرفتم :D
DSC_6603.jpg

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مال من ؟ :دی

با همون قیمتی که دادم :دی

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
قيمتش رو برام بفرست لطفا
يه گرام يادگاري هم دارم كه اگه ميتوني مزاحمت بشم برام درستش كني

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
قيمتش رو برام بفرست لطفا
يه گرام يادگاري هم دارم كه اگه ميتوني مزاحمت بشم برام درستش كني

پ.خ بده بیشتر صحبت کنیم درباره گرامی که برای تعمیر داری... کدوم بخش خرابه؟ تونارم؟ پیکاپ؟ سوزن؟ موتور؟ پلتر؟
مرسی

bobby1988

Registered User
لایک‌ها
28
جنابعالی جزو معدود کسایی هستی که هم لیاقتشو داری هم پولشو.
بعضیا دومیو دارن از اولی محرومن.
منظورم فقط گرام نیست...

jacob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما جناب سیناترا
من هم از وقتی رفتم سر زندگی خودم همه چیز منهدم شد قبلا خیلی دنبال اینها بودم به امپ کنوود داشتم با باندهای پایونیر و دک سونی و مال حدود سی سال پیش واقعا صدای شفاف می داد نه صد جور فیلتر و پالایش صدای دیجیتال تا پنج و شش سال پیش داشتم بعد هم تک تک اب شد.
گرام لامپی امپ لامپی
فقط مهمترین قسمت سورس هست نه این فایلهای فشرده سی دی اصلی کاست اصلی هنوز بعضی از کاستها و سی دی های اصلی را دارم .
من دنبال جایی هستم که سی دی و صفحه اصلی بفروشد شما اشنا دارید .
در ضمن پشت اکایی از این کابلهای معمولی دیدم مگر از این کابلها هم استفاده می کنید.
راستی با توجه به تاریخ گرام نبابد بزنند وست ژرمنی . w-germany
چون وسایل مربوط به ان زمان ساخت المان غربی بود .
راستی امپ پایونیر فروخته شد.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
جنابعالی جزو معدود کسایی هستی که هم لیاقتشو داری هم پولشو.
بعضیا دومیو دارن از اولی محرومن.
منظورم فقط گرام نیست...

خیلی ممنون دوست عزیز نظر لطف شماست... هرکسی به یه چیزی علاقه داره... بعضی ها یه ماشین سوار میشن 200 میلیون شاید قیمتش باشه ولی اونقدری از پولی که دادن لذت نمیبرن که من یه بلندگوی 2-3 هزار دلاری لذت می برم...

با سلام خدمت شما جناب سیناترا
من هم از وقتی رفتم سر زندگی خودم همه چیز منهدم شد قبلا خیلی دنبال اینها بودم به امپ کنوود داشتم با باندهای پایونیر و دک سونی و مال حدود سی سال پیش واقعا صدای شفاف می داد نه صد جور فیلتر و پالایش صدای دیجیتال تا پنج و شش سال پیش داشتم بعد هم تک تک اب شد.
گرام لامپی امپ لامپی
فقط مهمترین قسمت سورس هست نه این فایلهای فشرده سی دی اصلی کاست اصلی هنوز بعضی از کاستها و سی دی های اصلی را دارم .
من دنبال جایی هستم که سی دی و صفحه اصلی بفروشد شما اشنا دارید .
در ضمن پشت اکایی از این کابلهای معمولی دیدم مگر از این کابلها هم استفاده می کنید.
راستی با توجه به تاریخ گرام نبابد بزنند وست ژرمنی . w-germany
چون وسایل مربوط به ان زمان ساخت المان غربی بود .
راستی امپ پایونیر فروخته شد.

سلام خدمت شما؛
های-فای و صدای های فیدلیتی چیزینه که میتونه خون رو در ورید انسان به جریان در بیاره... من هم به های-فای شدیدا علاقه دارم هم به لوازم و اشیاء عتیقه و آنتیک... خودم هم علاقه ی زیادی هب لامپ دارم و تقریبا اکثر موارد با لامپ گوش میدم... البته آمپ سولید استیت هم کم ندارم و هرچی که ارزش نگه داشتن رو داشته، حتی اگه استفاده هم نکنم ولی نگهداری میکنم ازشون... من تقریبا اکثر موارد با سورس دیجیتال (از پلیر یا پی سی بصورت دیجیتال به دک و از دک به پری و از پری به پاور لامپی و به بلندگو نهایتا) گوش میدم و از Flac Lossless استفاده میکنم... تقریبا میشه گفت به دلیل عدم وجود نویز کیفیت نهایی از سی دی اورجینال هم بهتره... ولی با گرام هم زیاد گوش میدم... گرام هایی که دارم با پیکاپ های حرفه ای واقعا کسی تصور نمیکنه که گرامی که مال 35 سال پیشه بتونه چنین صدایی تولید کنه... در مورد صفحه باید بگم بزرگترین (نه یکی از بزرگترین) کلکسیونرهای صفحه در ایران دوست خودمه که به صورت تقریبی میتونم بگم نزدیک 20 هزار تا صفحه داره... هر صفحه ای بخواید میتونم براتون پیدا کنم حتی کمیاب ترین هارو... من الان خودم یه صفحه لئونارد کوهن دارم که 300 هزار تومن قیمت داره... سی دی اصلا ارزش آرشیو کردن نداره ... شما الان یه صفحه میخری مثلا 50 تومن... بخوای بفروشیش حداقل 40 تومن بهت پول میدن تازه اگه چند سال بگذره نایاب تر و گرونتر هم میشه ولی حالا مثلا شما یه سی دی اورجینال بخر 40 هزار تومن، بازش که کنی شاید 10 تومن هم ازت نخرن... صفحه ارزنده هست و ماندگار
در هر صورت میتونید برای تهیه سی دی یا صفحه باهام در تماس باشید
در مورد آمپ پایونیر متوجه نشدم منظورتون آمپ خودم هست یا درباره آمپ خودتون گفتید... اگه منظورتون آمپ من هست باید بگم که نفروختم و موجوده اگه کسی بخواد در مورد قیمت راه میام باهاش... وضعیت دقیقا آکبنده ولی زیر 2-3 ساعت روشن بوده...

jacob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد
جناب سیناترا
بله در مورد امپ خودتون بود . می خوام کم کم یه سیستم هوم تیاتر جمع کنم البته از امپش برای دک و گرام هم استفاده کنم .
بیشتر دنبال دنن بودم شما که از این امپ پایونیر استفاده کردید چطوری بود که می خواهید ردش کنید.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
با سلام مجدد
جناب سیناترا
بله در مورد امپ خودتون بود . می خوام کم کم یه سیستم هوم تیاتر جمع کنم البته از امپش برای دک و گرام هم استفاده کنم .
بیشتر دنبال دنن بودم شما که از این امپ پایونیر استفاده کردید چطوری بود که می خواهید ردش کنید.

پیغام خصوی دادم بهتون...

با ماشین تایپ مکانیکی تاخت میزنی ؟مال 50 سال پیشه . برای دکور عالیه . سالم هم هست .

سلام... عکسی ازش دارید ببینم؟ خیلی ممنون

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
Oi8vd3d3LmRlc2lnbnNvZnRoZXllYXIuY29tL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDExLzA1L29seW1waWFzZzFsZy5qcGc%3D

از خودش عکس ندارم ولی میتونم بگیرم . قبلش باید تمیزش کنم چون این حداقل 30 سال توی انبار شرکت بوده و من کشفش کردم . نکته اینکه کیبردش هم فارسیه . ظاهرا سالمه ولی اگه بشه باهاش تایپ کرد فوق العاده میشه ؟ فقط مسئله اینه که خیلی سنگینه . شاید 30 کیلو بشه .

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اختیار داری دوست عزیز این حرفا چیه
من واقعا به گرام علاقه دارم... یعنی خونه من بیشتر شبیه استودیوهای توی فیلمهای دهه ی 60 و 70 شده :D
الان مثلا یه ریل اکایی GX-270D دارم نمیگم مثل نوئه، چون واقعا نوی نو هست :D اینو تو حراجی لوازم مازاد صدا و سیمای لرستان خریدم :D کارتونش از قبل از انقلاب باز نشده بود... کاملا آکبند :D احتمالا بهترین در نوع خودش در دنیاست چون فکر نمیکم هیچ آدم احمقی 40 سال پیش یه دستگاه رو خریداری کرده باشه و هنوز بازش نکرده باشه :D ولی این حتی از کارتون بیرون نیومده بود من گرفتم :D
DSC_6603.jpg

اقا میان کلامت اینو چند خریدی؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
Oi8vd3d3LmRlc2lnbnNvZnRoZXllYXIuY29tL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDExLzA1L29seW1waWFzZzFsZy5qcGc%3D

از خودش عکس ندارم ولی میتونم بگیرم . قبلش باید تمیزش کنم چون این حداقل 30 سال توی انبار شرکت بوده و من کشفش کردم . نکته اینکه کیبردش هم فارسیه . ظاهرا سالمه ولی اگه بشه باهاش تایپ کرد فوق العاده میشه ؟ فقط مسئله اینه که خیلی سنگینه . شاید 30 کیلو بشه .

اگه لطف کنی عکس ازش بزاری شاید شاید بخوامش... البته باید ببینم ظاهرش چطوریه

اقا میان کلامت اینو چند خریدی؟

خواهش میکنم، اینو بصورت آکبند 285000 تومن خریدم :happy:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ظاهرش تمیزه . اصلا نمیدونم چه سری داره این جنس های قدیمی که آلیاژشون رو آدم میبینه حال میکنه . یه دو سه روز دیگه عکسشو میفرستم برات .

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بالا باش.

قیمت توافقی/پ.خ بزنید:happy:

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
چه حالی میده "مرغ سحر ناله سر کن" رو بذاری توش گوش کنی

وضعیت