سلام دوستان...
بالاخره تصمیم گرفتم که گرام دوال که رفرنس خودم بود رو بفروشم... البته من زیاد صفحه گوش نمیدم بیشتر کلکسیون جمع میکنم (الان 8 تا گرام دارم ولی چندتا قراره بخرم دوباره)
مشخصات:
Dual 721
ساخت: آلمان
سال ساخت: 1978
وضعیت ظاهری: بسیار بسیار بسیار تمیز و مشابه آکبند... نمونه این گرام به این تمیزی تو ایران که هیچ توی EBay هم نمیشه پیدا کردم... این گرام بعد از انقلاب تا 7-8 سال پیش حتی به برق هم نخورده بود :happy:
تمام قطعات و لوازم فابریک و سالم در حال کار ... فول اتوماتیک با قابلیت سویچ روی مانوال... دارای پلتر (صفحه گردان) بسیار سنگین، دارای آنتی اسکیتینگ برای کیفیت بهتر صدا، سرعت های متغییر، بالانس مانوال، وزنه های بسیار دقیق تا 2 دهم گرم، سرعت متغییر پیکاپ پلیسر :happy: کلا یه گرام خیلی خاص بوده در زمان خودش... صداش بسیار بسیار گرم و خطی و عالیه... ووکال و Bass خیلی عالی میده... صدای یه گرام 4-5 میلیون جدید پروجکت رو میده :happy:
قیمت: توافقی (مذاکره در پیغام خصوصی)
نکته: بخش دور دستگاه که برنگ سفید دیده میشه در حقیقت چوب قهوه ای هست، اون روکش سفید روکش PVC هست که خودم زدم بهش که با بقیه سیستمم ست بشه... هیچ چسبی هم استفاده نشده در صورت نیاز براحتی کنده میشه
عکس ها:
ظاهر کلی با داست کاور بسته:
ظاهر کلی با داست کاور بسته (2):
ظاهر کلی با داست کاور باز:
نمای نزدیک:
تونارم و بخش وزنه ها:
آنتی اسکیتنیگ:
سینی زیر پلتر:
بخش زیرین:
کسی اگه عکس با کیفیت تر میخواد با کیفیت 5 مگاپیکسل هست ولی چون سرعت اینترنتم کم بود نتونستم بزارم...پ.خ بدین هر عکس رو خواستید آپ میکنم براتون