دوست عزیز واقعا 5 دقیقه کارکرده.دقیقاً چه قدر کار کرده؟
دوست عزیز اولا اگر میخوای من رو راهنمایی بکنی و کالای خودت رو دقیقا بعد از کسی که پست زده و ممکنه مشتری باشه تبلیغ نکنی میتونی پ خ بزنی.مطمئن باش به این قیمت نمیره . الان 10.1 3G 16GB رو من دارم و قبلا P1000 16 داشتم ولی من بعید میدونم الان کسی مدل بالاتر رو ول کنه بیاد سراغ این مدل با این قیمت . من تو فروش 10.1 موندم شما هم سعی کن تعدیل کنی . آپ و راهنمایی دوستانه حساب کنید
بيرون از فروم بفروش و خيال خودتو راحت كن .
تو اينجا فقط خودتو الاف ميكني .
دوست عزیز واقعا 5 دقیقه کارکرده.
دوست عزیز اولا اگر میخوای من رو راهنمایی بکنی و کالای خودت رو دقیقا بعد از کسی که پست زده و ممکنه مشتری باشه تبلیغ نکنی میتونی پ خ بزنی.
بعدشم شما تبلتت اصلا قابل قیاس با مال من نبست.مال من حداقل فیلم فول اچ دی رو پخش میکنه و 32گیگ هست و میشه باهاش تماس تلفنی داشت.
ممنون از آپت ولی اصلا دوستانه نبود!!!
اینجا اگر فروش نرفت میرم بیرون میفرو
.ممنون از راهنماییت داداش.
من وقت توضیح دادن به شمارو که معلوم نیست سرپیازی یا ته پیاز رو ندارم.برو داداش اول اطلاعاتت رو زیاد کن بعد بیا اینجا دستت رو خسته کن.بعدش هر چی رو که به من نسبت میدی لایق خودته...کی گفته فیلم فول اچ دی پخش میکنه؟یک گوشی یا تبلت تک هسته ای بیار که فول اچ دی پخش کنه.به خدا اون دنیا خریداره میاد یقت رو میگیره ها.....
تب دوستمون هم فول اچ دی پخش نمیکنه.اونم دلیل نرم افزاری داره.ولی مال شما از نظر سخت افزاری نمیکشه.
به هر حال امیدوارم خوب بفروشی ولی نه به این قیمت.چون اگر با این قیمت بفروشی قطعا سر خریدار کلاه گذاشتی.
کی گفته فیلم فول اچ دی پخش میکنه؟یک گوشی یا تبلت تک هسته ای بیار که فول اچ دی پخش کنه.به خدا اون دنیا خریداره میاد یقت رو میگیره ها.....
تب دوستمون هم فول اچ دی پخش نمیکنه.اونم دلیل نرم افزاری داره.ولی مال شما از نظر سخت افزاری نمیکشه.
به هر حال امیدوارم خوب بفروشی ولی نه به این قیمت.چون اگر با این قیمت بفروشی قطعا سر خریدار کلاه گذاشتی.
ممنون دوست گلم از اطلاعات مفیدت,شما یطوری صحبت میکنید که آدم فکر میکنه اصلا تا الان فقط تبلت چینی بیشتر دستت نگرفتی .
Samsung P1000 Galaxy Tab - Full phone specifications
توضیحاتش رو بخون دوست من .
- Full HD video playback
- Up to 7h movie playback
میدونی چی نوشته ؟ همون چیزی رو نوشته که روی جعبه ی گوشی نوشته . زمانی که من این گوشی رو داشتم میدونی چندتا فول اچ دی نیگاه کردم باهاش ؟ بیش از حدی که فکر کنی .
جالب اینجاست دوستانی که جنسی رو نداشتند و یا حتی از امکاناتش اطلاعی ندارند میان اینجا و اظهار نظر میکنن .....
استارتر عزیز . قیمتت منصفانه هستش .
اشکال نداره دوست عزیز,ایشالا که به اطلاعاتشون اضافه شده باشه.ايشون كه خريدار نيستن . پس چرا بي خود درباره فول اچ دي باهاش بحث ميكني .
به مدير بگو پستهاي اضافي رو برات پاك كنه .
عزیز خیلی وقت ها نرم افزار مهم هست. توی سرعت play کردن خیلی میتونه تاثیر داشته باشه مثلا در آیفون و آیپد باید ببینی کدوم نرم افزار بهتره. یکی دیگه هم اینه که نرم افزار نمیتونه از سرعت پردازشگر و منابع سیستم به خوبی استفاده کنهدوستان من اين تبلت رو تست كردم كاملا فول اچدي رو ساپورت ميكنه وروون پخش ميكنه
واقعا منم نميدونم اين چطوري ميكشه وروون پخش ميكنه
اين كه تك هسته اي هست و1گيگاهرتز
اونوقت گوشي من كه آرك اس هست 1.4هست اما فول اچدي رو جواب نميده(البته يه انيميشن 1080رو به زور روون پخش ميكنه)
عجيبه نه؟
كسي دليلش رو ميدونه بگه ما هم بدونيم