• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گلکسی تب p1000 سامسونگ 32g

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
دقیقاً چه قدر کار کرده؟

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
مطمئن باش به این قیمت نمیره . الان 10.1 3G 16GB رو من دارم و قبلا P1000 16 داشتم ولی من بعید میدونم الان کسی مدل بالاتر رو ول کنه بیاد سراغ این مدل با این قیمت . من تو فروش 10.1 موندم شما هم سعی کن تعدیل کنی . آپ و راهنمایی دوستانه حساب کنید

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315

Art_d

Registered User
لایک‌ها
25
دقیقاً چه قدر کار کرده؟
دوست عزیز واقعا 5 دقیقه کارکرده.
مطمئن باش به این قیمت نمیره . الان 10.1 3G 16GB رو من دارم و قبلا P1000 16 داشتم ولی من بعید میدونم الان کسی مدل بالاتر رو ول کنه بیاد سراغ این مدل با این قیمت . من تو فروش 10.1 موندم شما هم سعی کن تعدیل کنی . آپ و راهنمایی دوستانه حساب کنید
دوست عزیز اولا اگر میخوای من رو راهنمایی بکنی و کالای خودت رو دقیقا بعد از کسی که پست زده و ممکنه مشتری باشه تبلیغ نکنی میتونی پ خ بزنی.
بعدشم شما تبلتت اصلا قابل قیاس با مال من نبست.مال من حداقل فیلم فول اچ دی رو پخش میکنه و 32گیگ هست و میشه باهاش تماس تلفنی داشت.
ممنون از آپت ولی اصلا دوستانه نبود!!!

بيرون از فروم بفروش و خيال خودتو راحت كن .

تو اينجا فقط خودتو الاف ميكني .

اینجا اگر فروش نرفت میرم بیرون میفروشم.ممنون از راهنماییت داداش.

jajam

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز واقعا 5 دقیقه کارکرده.

دوست عزیز اولا اگر میخوای من رو راهنمایی بکنی و کالای خودت رو دقیقا بعد از کسی که پست زده و ممکنه مشتری باشه تبلیغ نکنی میتونی پ خ بزنی.
بعدشم شما تبلتت اصلا قابل قیاس با مال من نبست.مال من حداقل فیلم فول اچ دی رو پخش میکنه و 32گیگ هست و میشه باهاش تماس تلفنی داشت.
ممنون از آپت ولی اصلا دوستانه نبود!!!

اینجا اگر فروش نرفت میرم بیرون میفرو
.ممنون از راهنماییت داداش.

کی گفته فیلم فول اچ دی پخش میکنه؟یک گوشی یا تبلت تک هسته ای بیار که فول اچ دی پخش کنه.به خدا اون دنیا خریداره میاد یقت رو میگیره ها.....
تب دوستمون هم فول اچ دی پخش نمیکنه.اونم دلیل نرم افزاری داره.ولی مال شما از نظر سخت افزاری نمیکشه.

به هر حال امیدوارم خوب بفروشی ولی نه به این قیمت.چون اگر با این قیمت بفروشی قطعا سر خریدار کلاه گذاشتی.

Art_d

Registered User
لایک‌ها
25
کی گفته فیلم فول اچ دی پخش میکنه؟یک گوشی یا تبلت تک هسته ای بیار که فول اچ دی پخش کنه.به خدا اون دنیا خریداره میاد یقت رو میگیره ها.....
تب دوستمون هم فول اچ دی پخش نمیکنه.اونم دلیل نرم افزاری داره.ولی مال شما از نظر سخت افزاری نمیکشه.

به هر حال امیدوارم خوب بفروشی ولی نه به این قیمت.چون اگر با این قیمت بفروشی قطعا سر خریدار کلاه گذاشتی.
من وقت توضیح دادن به شمارو که معلوم نیست سرپیازی یا ته پیاز رو ندارم.برو داداش اول اطلاعاتت رو زیاد کن بعد بیا اینجا دستت رو خسته کن.بعدش هر چی رو که به من نسبت میدی لایق خودته...
به هر حال منم امیدوارم خدا یکم بهت مردونگی بده که نیای تاپیک مردم رو خراب کنی...

smpd

Registered User
لایک‌ها
449

شما یطوری صحبت میکنید که آدم فکر میکنه اصلا تا الان فقط تبلت چینی بیشتر دستت نگرفتی .

Samsung P1000 Galaxy Tab - Full phone specifications

توضیحاتش رو بخون دوست من .

- Full HD video playback
- Up to 7h movie playback

میدونی چی نوشته ؟ همون چیزی رو نوشته که روی جعبه ی گوشی نوشته . زمانی که من این گوشی رو داشتم میدونی چندتا فول اچ دی نیگاه کردم باهاش ؟ بیش از حدی که فکر کنی .

جالب اینجاست دوستانی که جنسی رو نداشتند و یا حتی از امکاناتش اطلاعی ندارند میان اینجا و اظهار نظر میکنن .....

استارتر عزیز . قیمتت منصفانه هستش .

Art_d

Registered User
لایک‌ها
25
شما یطوری صحبت میکنید که آدم فکر میکنه اصلا تا الان فقط تبلت چینی بیشتر دستت نگرفتی .

Samsung P1000 Galaxy Tab - Full phone specifications

توضیحاتش رو بخون دوست من .

- Full HD video playback
- Up to 7h movie playback

میدونی چی نوشته ؟ همون چیزی رو نوشته که روی جعبه ی گوشی نوشته . زمانی که من این گوشی رو داشتم میدونی چندتا فول اچ دی نیگاه کردم باهاش ؟ بیش از حدی که فکر کنی .

جالب اینجاست دوستانی که جنسی رو نداشتند و یا حتی از امکاناتش اطلاعی ندارند میان اینجا و اظهار نظر میکنن .....

استارتر عزیز . قیمتت منصفانه هستش .
ممنون دوست گلم از اطلاعات مفیدت,
واقعا منم نمیدونم بعضی از آدما برای چی وقتی اطلاعاتی ندارن از جنس میان و اظهار نظر میکنن .....

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
ايشون كه خريدار نيستن . پس چرا بي خود درباره فول اچ دي باهاش بحث ميكني .

به مدير بگو پستهاي اضافي رو برات پاك كنه .

Art_d

Registered User
لایک‌ها
25
ايشون كه خريدار نيستن . پس چرا بي خود درباره فول اچ دي باهاش بحث ميكني .

به مدير بگو پستهاي اضافي رو برات پاك كنه .
اشکال نداره دوست عزیز,ایشالا که به اطلاعاتشون اضافه شده باشه.

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من اين تبلت رو تست كردم كاملا فول اچدي رو ساپورت ميكنه وروون پخش ميكنه
واقعا منم نميدونم اين چطوري ميكشه وروون پخش ميكنه
اين كه تك هسته اي هست و1گيگاهرتز
اونوقت گوشي من كه آرك اس هست 1.4هست اما فول اچدي رو جواب نميده(البته يه انيميشن 1080رو به زور روون پخش ميكنه)
عجيبه نه؟
كسي دليلش رو ميدونه بگه ما هم بدونيم

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
دوستان من اين تبلت رو تست كردم كاملا فول اچدي رو ساپورت ميكنه وروون پخش ميكنه
واقعا منم نميدونم اين چطوري ميكشه وروون پخش ميكنه
اين كه تك هسته اي هست و1گيگاهرتز
اونوقت گوشي من كه آرك اس هست 1.4هست اما فول اچدي رو جواب نميده(البته يه انيميشن 1080رو به زور روون پخش ميكنه)
عجيبه نه؟
كسي دليلش رو ميدونه بگه ما هم بدونيم
عزیز خیلی وقت ها نرم افزار مهم هست. توی سرعت play کردن خیلی میتونه تاثیر داشته باشه مثلا در آیفون و آیپد باید ببینی کدوم نرم افزار بهتره. یکی دیگه هم اینه که نرم افزار نمیتونه از سرعت پردازشگر و منابع سیستم به خوبی استفاده کنه

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
گلکسی بهترین تب روزگار.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

EBISOFT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی قیمت خیلی بالاس ،الان گلگسی تب 7پلاس با cpu 1.2 دو هسته ای 750تومنه.

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا