mahmood_t
Registered User
من متوجه نمی شم آقا سپهر . شما که با من معامله رو انجام داده بودین و قرار بود امروز و فردا پول به حساب شما واریز کنم .چی شد پس .
بی کلک جان اصلا نگران نباشید/ سیستم شتاب مشکل داره
چند روز پیش هم همین اتفاق برا من افتاد و کمتر از 24 ساعت پول برگشت به حساب واریز کننده و دوباره واریز کرد و اوکی شد
از حساب شما کسر میشه ولی به حساب طرف واریز نمیشه
علتش هم قطع ارتباط بانک دریافت کننده با شتاب هست
آقا سپهر شما هم یادت باشه دبه در معامله حرام است ...
(بابت اسپم معذرت)
سلام داداش گلم هیچ خبری نیست تبلت هنوز موجوده و تا معلوم شدن تکلیف شما به هیچ کس نمیدمش.مطمئن باش منو دوستان میشناسن مطمئن باشمن دیشب 420 تومن به حساب آقا سپهر واریز کردم اس ام اس هم واسم اومده از بانکم میتونم عکسشم بذارم از حسابم کم شده ولی طبق گفته آقا سپهر به حساب ایشون واریز نشده زنگ زدم پشتیبانی بانک سامان که عابر بانکم واسه این بانکه گفتن احتمالا سیستم بانک ملت پولو دریافت کرده ولی احتمالا مشکلی پیش اومده که پولو به حساب مقصد انتقال نداده پرونده تشکیل میدیم دو سه روز طول میکشه پیگیری و پرونده بازی
حالا با این شرایط که ما معامله کردیم و من هم پولو واریز کردم 2 تا سوال دارم
آیا آقا سپهر باید تعهدی نسبت به من که با هم معامله کردیم داشته باشن و تا روشن شدن تکلیف پولی که من واریز کردم از فروش دست نگه دارن
یا اینکه ایشون لازم نیست از فروش دست نگه دارن و اگه تو این شرایط گوشی رو به شخص دیگری فروختن کار نابجا و غیر اخلاقی نکردن
؟
؟
؟
شهرام جان ممنونم از راهنماییتونمن به شخصه نظرم اینه که
به بزرگواری شما دو نفر بستگی داره که چه کاری رو انجام بدید
با هم صحبت کنید و سعی کنید روشی رو انتخاب کنید که به هیچ کدوم از شما دو نفر لطمه از لحاظ مالی هم لطمه وارد نکنه
دوست عزیز من بهتون گفتم هرکسی زودتر مبلغو واریز کنه و مشتری واقعی باشه اولویت با اونهمن متوجه نمی شم آقا سپهر . شما که با من معامله رو انجام داده بودین و قرار بود امروز و فردا پول به حساب شما واریز کنم .چی شد پس .
پوریا جان من و دبه دستت درد نکنهبی کلک جان اصلا نگران نباشید/ سیستم شتاب مشکل داره
چند روز پیش هم همین اتفاق برا من افتاد و کمتر از 24 ساعت پول برگشت به حساب واریز کننده و دوباره واریز کرد و اوکی شد
از حساب شما کسر میشه ولی به حساب طرف واریز نمیشه
علتش هم قطع ارتباط بانک دریافت کننده با شتاب هست
آقا سپهر شما هم یادت باشه دبه در معامله حرام است ...
(بابت اسپم معذرت)
خیلی با مزه بودسلام.
من خیلی خوشم اومد و دوست دارم داشته باشمش.
قسطی هم میدهید؟
الان 430 نقد ندارم دستم.
داداش مشکلی پیش نمیاد نترس صبر کن مشکل پیش نمیادپوریا جان منم اظهار نگرانی بابت پولم نکردم
امثال شما و آقا مرتضی کارتون درسته و آدم بدون نگرانی پول واریز میکنه
من فقط این مسئله رو عنوان کردم که ایشون گوشی رو واسه من نگه میدارن تو این شرایط که معامله من قطعی بوده و پولم واریز کردم
یا اینکه تصمیمشون اینه ک به شخص دیگه ای بفروشن
دوست عزیز من بهتون گفتم هرکسی زودتر مبلغو واریز کنه و مشتری واقعی باشه اولویت با اونه
دوست عزیز من عذر میخوام من این پیغامو واسه ی یکی دیگه از دوستان فرستادم .شرمنده صبر بفرمایید تا تکلیف دوستمون معلوم بشهببخشید میشه بفرمایید کجا همچین حرفی رو به بنده زدید .تا جایی که من یادم میاد آخرین بار من به شما گفتم امروز یا فردا پول رو واریز می کنم و شما هم گفتین "مشکلی نداره داداش گلم من در خدمتم".من هم بر اساس حرف شما از چند نفر پول گرفتم وحتی توی تاپیک زیر چند تا جنس رو گذاشتم واسه فروش که پول رو جور کنم .
در هر صورت آقا سپهر مشکلی نیست .جنس شماست و به هرکس که دوست دارید می تونید بفروشید .ولی این شکلی برخورد کردن اصلا درست نیست .
موفق باشید
bykalak سلام داداش من رفتم بانک پرینت حساب هم گرفتم اما مبلغی از طرف بانک سامان به حساب بنده واریز نشده.شما چکار کردین؟
داداش من هر روز دارم به پشتیبانی بانک سامان (6422)زنگ میزنم
طبیعتا باید ظرف 72 ساعت پول به حسابم برمیگشت منتها خورده به وقت یارانه بازی سیستم شتاب ترافیکش بالاست
و هنوز برنگشته
امروز مغازه رفیقم بودم رفیقم واسه یه زنه کارت کشید 150 تومن 4 بار کشید ارور داد زنه رفت برگشت با دعوا که شما 600 تومن پول از حساب من دزدیدید حالا بیا ودرستش کن
نگو ارورایی که میداده پول کم میشده ولی به حساب دوست منم نمیرفته اوضاع شتاب بدجوری قاراشمیشه نمیدونم
داداش من خریدم قطعیه وگرنه پول نمیریختم سابقمم تو فروم مشخصه
با واسطه آقا سروشOracle_Eldorado مدیر بازارچه دو تا خط به دوستشون فروختم یکی 200 تومن یکی 70 تومن اول واریز کردن به حسابم عکس کارت ملیشونم واسم ایمیل کردن من سند زدم و پست کردم میتونیدازشون بپرسید
به دوستای دیگه ای هم خط فروختم و به دستشون رسید و اعلام کردن ولطف کردن امتیاز دادن
گلکسی تب خودمم تو پول لازمی به یکی از بچه های مشهد فروختم اول واریز کردن واسشون ارسال شد و کاملا راضی بودن و لطف کردن بهم امتیاز دادن
شما اگه امکان داره تبلت رو واسه من پست کنید که حداقل بسته من حرکت کنه اگه پول به حساب من برگشت که دوباره میریزم به حسابتون اگه به حساب شما اومد که دیگه چه بهتر
به جمعه هم که داریم میخوریم دیگه بدتر مثلا اگه فردا بعد از ظهر پول به حساب من یا شما بیاد دیگه امکان ارسال بسته نیست تا شنبه که احتمالا دوشنبه به دست من میرسه که پدر صاب بچه در میاد این همه صبر کنه و انتظار بکشه
این مشکل من یکی رو که خیلی کلافه کرده
اگرم امکانش نیست و نمیتونید اعتماد کنید که شما تصمیمی رو بگیرید که بهتره
من در حال حاضر420 تومن ندارم وگرنه میریختم به حسابتون که بسته رو زودتر واسم بفرستید
عکس از مسیج بانکمم واستون پیغام خصوصی میکنم شاید از لحاظ امنیتی درست نباشه که شماره عابر بانک من و شمارو تو معرض دید همه بذارم
سلام دوست عزیز من که همون اول شماره حساب دادم خدمتتون گفتم شاید اونجوری راحتتره و مشکلی پیش نیاد .باز حساب رو چک کردم خبری نشد پولی بحسابم نیومده .خدای نکرده مال مردم خور که نیستم .دور از جونت مریض هم که نیستم بخوام اذیتتون کنم.بهتون حق میدم اما شما جای من باشید چکار میکنید .؟؟؟؟؟؟؟؟
حاجی شماره حساب ساعت 12 شب که به کار نمیاد
من میخواستم همون موقع واریز کنم که فردا صبح اول وقت واسم ارسال کنی
ضمن اینکه عرف اینجور بده بستون ها اینه که کارت به کارت میکنن وگرنه کی واسه هر واریزی بلند میشه میره تو صف بانک که هم محدودیت زمانی داره هم محدودیت مکانی مثلا من اگه میخواستم برم بانک ملت به حساب شما پول بریزم ضمن اینکه تو محل ما اصلا بانک ملت نیست باید میرفتم به نزدیکترین بانک ملت دم دستم که به ما دوره و خیلی هم شلوغه و این کار یه دو سه ساعتی وقت میگرفت
ولی شانس ما سیستم شتاب یه یک هفته ای هستش سرما خورده و دهن مردم سرویس شده از دست اشتباهاتش نمونش همون موردی که تعریف کردم
هر چند اگه من میدونستم تو همچین بلاتکلیفی قراره بیفتم راضی بودم 5 ساعت تو صف بانک وایسم ولی تو خودمو شمارو تو این هچل نندازم
حاجی من کی گفتم خدای نکرده حساب کتاب شما مشکل داره شما اگه مطمئن نبودی که من باهاتون معامله نمیکردم
من فقط پیشنهاد دادم تا قبل جمعه واسم بفرستی که هر آن تکلیف پول مشخص شد من معطل نشم که دیگه جمعه هم رد شد و ما هم با این مشکل کنار اومدیم هر موقع پول اومد به حساب من یا شما اون موقع هماهنگ میکنیم گوشیو واسم ارسال کنید لابد یه حکمتی داشته که اینجوری شده هر چه پیش آید خوش آید
سلام داداش گلم شرمنده این هم دی شانس شما .من خودم شده چند ساعت تو بانک برم واسه واریز وجه به حساب !انشاا... که خیری درش هست .خلاصه شرمنده این دوستم پول لازم داره با اجازه ی شما کسی خواست بگه من در خدمتم
سلام چشم دوست عزیز من تا امشب هم صبر میکنمدوست عزیز میشه لطف کنید تا فردا دست نگه دارید
لطفا تا فردا ساعت 4 که آخر وقت کاری بانک سامانه نفروشیدچون با حسابداری بانک سامان صحبت کردم گفت نهایتا تا فردا برمیگرده
هم من هم شما یه هفته علاف شدیم این یه نصف روزم روش
با تشکر از اینکه تو این یه هفته اخلاقی عمل کردید
سلام دوست عزیز صبر میکنم ببینم دوستمون چیکار میکننسپهر برا من به همون قیمت مبارکه
شرایط رو شماره رو بفرست شب رسیدم خونه هماهنگ میکنم باهات
جواب دادم دوست عزیزلطفا پ خ رو چک کنید.
بله موجودههنوز موجوده؟
آخرین قیمت چقدره؟
سپهر پس من منتظرم
داداش ممنونم از صبر و حوصله ای که به خرج دادید و نشون دادید که آدم متعهدی هستید
پر واضحه که قسمت ما نبود مبارک خریدار جدید باشه
اگه پول اومد به حسابتون خبرم کنید
اگه به حساب منم اومد اطلاع میدم