• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گلکسی نوت سفید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
95% نوت های سفید این طوری میشن 5% نوت های مشکی...
من خودم اکثر ه نوتهای سفیدی که دیدم این ترک هارو داشتن...
و در کل چیز ه حادی نیست..
___
مهدی جان خوب بفروشی این گوشی ه توپ و....

ترک ها مهم نیست رنگ زه دورش رو می گم .. سفید و مشکی فرق داره با هم؟ الان من سفیدش رو خریدم مشکی رو گذاشتم واسه فروش راستش با سفید هم خیلی حال کردم دلم نمیاد بفروشم.

مهدی جان اینا رو آپ حساب کن داداش:D

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
ترک ها مهم نیست رنگ زه دورش رو می گم .. سفید و مشکی فرق داره با هم؟ الان من سفیدش رو خریدم مشکی رو گذاشتم واسه فروش راستش با سفید هم خیلی حال کردم دلم نمیاد بفروشم.

مهدی جان اینا رو آپ حساب کن داداش:D

اون زه دور توي مشكي و سفيد هيچ فرقي نداره. فقط نوت هاي سفيد همچين تركهايي پيدا ميكنه كه متاسفانه توي تمام نوتهاي سفيد شايع هست. نميدونم بابت چي هست كه سفيدش با اين ظاهر زيبا اينطور ميشه و سامي هيچ فكري واسه رفع اين مشكل نكرده.
البته اين تركها توي كاركرد گوشي تاثيري نميذاره و به هيچ وجه نشون دهنده ضربه خوردن نيست.
ولي با تمام اين احوال پيشنهاد ميدم دوستان سفيد بگيرن كه خيلي خيلي خيلي جذابتر از مشكيش هست!
فقط يه گارد ميخواد و كيس اين عروسك.

خوب بفروشي عزيز...

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
اقا شرمنده الان تاپیک نوت ها رو دیدم خب شمام حق داری داداش که این قیمت زدی منم که از قیمت خبر ندارم
قیمت کاملا تایید میشه خیلیم عالی پست اولمم ادیت میکنم شرمنده بازم
باتشکر

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
اون زه دور توي مشكي و سفيد هيچ فرقي نداره. فقط نوت هاي سفيد همچين تركهايي پيدا ميكنه كه متاسفانه توي تمام نوتهاي سفيد شايع هست. نميدونم بابت چي هست كه سفيدش با اين ظاهر زيبا اينطور ميشه و سامي هيچ فكري واسه رفع اين مشكل نكرده.
البته اين تركها توي كاركرد گوشي تاثيري نميذاره و به هيچ وجه نشون دهنده ضربه خوردن نيست.
ولي با تمام اين احوال پيشنهاد ميدم دوستان سفيد بگيرن كه خيلي خيلي خيلي جذابتر از مشكيش هست!
فقط يه گارد ميخواد و كيس اين عروسك.

خوب بفروشي عزيز...

ممنون تایید میشه

اقا شرمنده الان تاپیک نوت ها رو دیدم خب شمام حق داری داداش که این قیمت زدی منم که از قیمت خبر ندارم
قیمت کاملا تایید میشه خیلیم عالی پست اولمم ادیت میکنم شرمنده بازم
باتشکر

خواهش میکنم دوست عزیز
شما که همون اول پست دادی من نخواستم به نظر شما بی احترامی کنم
به هر حال نظر هر کسی برای خوش محترمه
ولی گفتم که خودتون تاپیک های مشابه رو ببینید مطمئنا متوجه خواهید شد که قیمتی که مد نظر فروشنده هست و من توی تاپیک زدم قیمت مناسبی هست با توجه به شرایط فعلی بازار
موفق باشید

فروش قرآن عتیقه خطی
با آیتم بالا تعویض دارید ؟

شرمنده دوست عزیز صاحب گوشی به پولش نیاز داره

در ضمن اون قرآن حیفه
خداییش خیلی با ارزشه
هم مادی هم معنوی

shahruz150

Registered User
لایک‌ها
1
والا ما کلی وقته نوت داریم هیچ جاشم اینطوری نشده نه ترک نه رنگ پریدگی البته دوسته من یه حوریا بستگی به نوع نگه داری هم داره ولی من 2 تا نوت تا حالا داشتم یکی سفید یکی مشکی و سفید 2 ماه دستم بوده و مشکی 6 ماه هیچ کدومش با آک مو نمیزنه البته با اجازه ی استارتر محترم فقط برای پاسخ به شما جواب دادم یا حق

والا ما کلی وقته نوت داریم هیچ جاشم اینطوری نشده نه ترک نه رنگ پریدگی البته دوسته من یه حوریا بستگی به نوع نگه داری هم داره ولی من 2 تا نوت تا حالا داشتم یکی سفید یکی مشکی و سفید 2 ماه دستم بوده و مشکی 6 ماه هیچ کدومش با آک مو نمیزنه البته با اجازه ی استارتر محترم فقط برای پاسخ به شما جواب دادم یا حق

95% نوت های سفید این طوری میشن 5% نوت های مشکی...
من خودم اکثر ه نوتهای سفیدی که دیدم این ترک هارو داشتن...
و در کل چیز ه حادی نیست..
___
مهدی جان خوب بفروشی این گوشی ه توپ و....

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
والا ما کلی وقته نوت داریم هیچ جاشم اینطوری نشده نه ترک نه رنگ پریدگی البته دوسته من یه حوریا بستگی به نوع نگه داری هم داره ....

شما کارت 20 داداش
ما قبولت داریم

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331

آفرین به شما.
خریدار نیستی چرا تاپیکو بهم میریزی.عجیبه ها

خوش قیمت.حیف که سامسونگ باز نیستیم و گرنه کی از آقا مهدی بهتر.خودش کارش 20 جنسایی هم که میذاره 20
خوب بفوشی داداش.
بگو یه پاک سازی بکنن این مدیرا.حیفه تاپیک اینجوری خراب میشه

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
...خوش قیمت.حیف که سامسونگ باز نیستیم و گرنه کی از آقا مهدی بهتر.خودش کارش 20 جنسایی هم که میذاره 20
خوب بفوشی داداش.
...

سلام
به به اقا مصطفی
چشم ما به جمال شما روشن شد
کجایی داداش
کم پیدا
تاپیک ناقابل ما رو با پستت مزین کردی
مشتاق دیدار
اصلا معلوم هست کجایی؟​

The Destroyer

Registered User