• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گلکسی نوت 5 ماه کارکرده samsung galaxy note

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداش علی اگه پول میخورد 1300 منو میخورد که ریختم حسابش ایفون رو برام فرستاد 100 تا معامله دیگه هم داشتم باهاش

شما نوت 900 تومنی میفرستیش بیمه نمیکنیدش؟

واقعا براتون متاسفم واقعا ذهنتو تو راه درت استفاده میکردی

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
خوب قضیه فنی شده و من به خودم اجازه نمیدم که دخالت کنم..............

از "دوستان" میخوام که توهین هم نکنن. همه میدونیم که هر کی پول زور بخوره تو این دنیا خدا یه روزی حالش رو میگیره . این دنیا گنجایش نداشته باشه . تو قیامت . تیک تاک.

اما اینکه اظهار نظر بکنیم درست نیست . من شخصا علم غیب ندارم و هر 2 طرف قطعا مدارکی دارند برای اثبات گفته ی خودشون دارن.........

حق به مرور زمان مشخص میشه. هر 2 احتمال میره . این گذر زمان هست که مشخص میکنه که حق با کیه .....

من سکوت میکنم به احترام هر 2 بزرگوار .

m_mahmoud_khani

Registered User
لایک‌ها
0
داداش علی اگه پول میخورد 1300 منو میخورد که ریختم حسابش ایفون رو برام فرستاد 100 تا معامله دیگه هم داشتم باهاش

شما نوت 900 تومنی میفرستیش بیمه نمیکنیدش؟

واقعا براتون متاسفم واقعا ذهنتو تو راه درت استفاده میکردی

دوست عزیز شما سر پیاز هستید یا ته پیاز ؟
هزینه پست رو بنده تقبل کردم، و ضمانتی بابت بیمه کردن مرسوله قبول نکرده بودم که بیمه میکردم

لطف کنید پاسخ ندید شما عزیزم، شاکی و متشاکی جفتشون اینجا هستن !

ادم زنده وکیل وصی نمیخواد

اقایون عزیز و جناب علی حسن زاده عزیز

بنده ساعت 4:30 کلاس دارم، الان باید از منزل خارج بشم برای رفتن به کلاس

شب ساعت 10 برمیگردم مجددا

فقط جان هر کی دوست دارید شب نیام ببینم صد نفر دیگه هر چی از دهنشون درومده گفتن به من !

تا شب ساعت 10

یا حق

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام.اولا بنده به شما هیچ توهینی نکردم.

دوست عزیز شما چرا گوشی رو بیمه نکردید که نوع کالا مشخص بشه؟

بنده دقیقا بسته رو با تمام متعلقاتش به اداره پست بردم .وزن بسته با همون سی دی ها و روزنامه هایی که از قم بودن دقیقا 687 گرم بود.بنده با رییس دفتر پستی پیام هم صحبت کردم ایشون قسم خوردن که ما جلوی خود مشتری بسته ها رو بسته بندی میکنیم.

عزیزم من از کجا بدونم شما گوشی رو برنداشتی و نفروختی و حالا مدعی هستی که اصلا به دستت نرسیده ؟

دوست عزیز من بار اولم که نیست اینجا دارم گوشی میخرم.من تا الان 3 تا نوت از همین انجمن خریدم.بعد از کدومش همچین حرفی زدم.بعد از کدوم خریدم بنده همچین ادعایی کردم.یعنی واقعا فکر میکنی من به خاطر 900 تومن دست به همچین کار کثیفی میزنم.خواهشا دوستانی که بنده رو میشناسن بگن آیا بنده اهل این حرفا هستم یا نه؟
من به شما پیشنهاد ندادم که عزیزم شما که آشنا قم داری بگو بیاد حضوری گوشی رو بگیره پولش رو بده ؟
بنده یه مقدار پول داخل دفترچم داشتم که اول صبح رفتم برداشت کردم ریختم به حساب عابرم تا پول گوشی تکمیل بشه واسه همین گفتم باشه واسه فردا.

حالا منم چند تا سوال دارم:

چرا گوشی رو دادید به دوستتون که پست کنه؟

چرا گوشی رو بیمه نکردید که نوع کالا مشخص بشه.معمولا خود پست گوشی موبایل رو بیمه میکنه ولی چرا بسته شما رو بیمه نکرده؟

چرا به دفتر خدمات پستی ای رفتید که دوربین مدار بسته نداشته؟

3RR0r

Registered User
لایک‌ها
35
به نظر شما نمیشه از رو cd ها اثر انگشت رو برداشت برای اثبات؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
برای این که کلاه بردار رو بشناسی لازم نیست ته پیاز باشی یا سرش از حرف ها طرف کاملا مشخص میشه

همه حرف هات نشون میده از اولش مقدمات این کارو چیدی و خیلی خوب برنامه ریزیش کردی

بهت تبریک .... ولی کسی که 900 از دست داده 100 دیگه از دست اوزش با اون 100 تومن یه کاری میکنه که ایندت به فنا بره برات ارزو موفقیت میکنم

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
هزینه پست رو بنده تقبل کردم، و ضمانتی بابت بیمه کردن مرسوله قبول نکرده بودم که بیمه میکردم

فقط جان هر کی دوست دارید شب نیام ببینم صد نفر دیگه هر چی از دهنشون درومده گفتن به من !

تا شب ساعت 10

یا حق
ببین... من تو هفته دیگه میام قم... فقط و فقط و فقط میام.. تا تورو انقدر بزنم که 1 سال نتونی از خونت بیای بیرون.. چه برسه به اینکه بخوای بری پست و پیگیر باشی... حالا اینکه میگی ادم ه زنده وکیل وصی نمیخواد و به بقیه ربطی نداره.. من توی هفته دیگه میام دم ه در خونت... اونجا بهت نشون میدم که از تو ادم زرنگ تر و گرگ تر تو این مملکت زیاده...
____
____
200 تا مرسوله ما تا حالا پست کردیم.. هیچ کدوم به مشکل نخورد... خالا تو اسکل ه بچه سال یه تا پیک زدی و یه نوت علکی گذاشتی و 900 پول ه این بابارو خوردی اره ؟؟؟ من میام 9 میلیون پول از تو حلقومت میکشم بیرون...

mego

Registered User
لایک‌ها
255
بابا من به رییس اون دفتر پستی زنگ زدم طرف به خدا قسم میخورد که ما مرسوله ها رو جلوی چشمایه خود طرف بسته بندی میکنیم.بهد هم رسید رو بهشون میدیم.جالب اینجاست که خودش گوشی رو نفرستاده بعد اینقدر با قاطعیت حرف میزنه.

آقای محمود خانی این گوشی که 900 تومن قیمتشه ولی اگه 900 میلیون هم قیمت میداشت من کسی نیستم که بخوام همچین کار کثیفی کنم.خدا رو شکر حلال و حروم سرم میشه.

micrbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این بابا از ایناست که همه چیزو حساب کرده ها !!!!!

وزن بسته رو چک کردین تووی پست ؟؟؟ ببینین با وزن سی دی ها یکیه ؟ توو پست ارزش بسته رو چک میکنن الکی نیست !!!!!

این بابا خیلی زرنگه ولی قاضی از این زرنگ تره

mego

Registered User
لایک‌ها
255
ببین... من تو هفته دیگه میام قم... فقط و فقط و فقط میام.. تا تورو انقدر بزنم که 1 سال نتونی از خونت بیای بیرون.. چه برسه به اینکه بخوای بری پست و پیگیر باشی... حالا اینکه میگی ادم ه زنده وکیل وصی نمیخواد و به بقیه ربطی نداره.. من توی هفته دیگه میام دم ه در خونت... اونجا بهت نشون میدم که از تو ادم زرنگ تر و گرگ تر تو این مملکت زیاده...
____
____
200 تا مرسوله ما تا حالا پست کردیم.. هیچ کدوم به مشکل نخورد... خالا تو اسکل ه بچه سال یه تا پیک زدی و یه نوت علکی گذاشتی و 900 پول ه این بابارو خوردی اره ؟؟؟ من میام 9 میلیون پول از تو حلقومت میکشم بیرون...
نه احسان جان نیازی نیست به این کار.ایشالا طوری نشه که مجبور بشی مثل اون مشهدیه برخورد کنی.
بابا من به رییس اون دفتر پستی زنگ زدم طرف به خدا قسم میخورد که ما مرسوله ها رو جلوی چشمایه خود طرف بسته بندی میکنیم.بهد هم رسید رو بهشون میدیم.جالب اینجاست که خودش گوشی رو نفرستاده بعد اینقدر با قاطعیت حرف میزنه.

آقای محمود خانی این گوشی که 900 تومن قیمتشه ولی اگه 900 میلیون هم قیمت میداشت من کسی نیستم که بخوام همچین کار کثیفی کنم.خدا رو شکر حلال و حروم سرم میشه.

این بابا از ایناست که همه چیزو حساب کرده ها !!!!!

وزن بسته رو چک کردین تووی پست ؟؟؟ ببینین با وزن سی دی ها یکیه ؟ توو پست ارزش بسته رو چک میکنن الکی نیست !!!!!

این بابا خیلی زرنگه ولی قاضی از این زرنگ تره
بله وزن بسته دقیقا همونه.
بله قانون خیلی زرنگ تر از این حرفاست

دوستان بنده دقیقا یک هفته پیش یک عدد مرسوله به همین استان قم داشتم.بدون اینکه من حرفی بزنم خودشون گوشی رو بیمه میکنن و ارزش کالا رو هم ازم میپرسن و روی کارتونش درج میکنن:

دوستان خودتون ببینید:مقصد هم استان قم بوده

2012_09_27_0001.jpg

دوستان جالبه اول میگفت خودم کار داشتم گوشی رو دادم به دوستم که پست کنه الان باز میگه خودم با دوستم رفتم پست.موقعی که میخواسته پست کنه خودمم باهاش داخل دفتر خدمات پستی بودم.چرا حرفت رو دو تا میکنی؟

Last edited:

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322

تا شب ساعت 10

یا حق

اقا برچه داری چرت وپرت میگی پولش راپس بده

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
منم هر بار بسته پست کردم طرف گفته قیمت حدودیش چنده وقای یک بار داشتم یه گوشی به مدرن یارنی میفرستادم شاید یادش باشه الکاتل 2 سیم کارت بود گفتم گوشی گرونی نیست طرف یه کپی از کارت ملی و یه دست نوشته که فاقد جنس با ارزش هست

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
به خداوندی خدا قسم خیلی جای تاسف داره کسی که تو شهر مقدسی مثل قم زندگی می کنه اینقدر راحت پول مردم رو بخوره.من قضاوتی نمی کنم ولی همینکه پاسخگو نیستند رو دلیل بر صحت حرفها میشه گذاشت.انسانیت داره واقعا کمیاب میشه....انشاالله که ایشون خودشون پشیمون بشن و حل کنن موضوع رو

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
منم هر بار بسته پست کردم طرف گفته قیمت حدودیش چنده وقای یک بار داشتم یه گوشی به مدرن یارنی میفرستادم شاید یادش باشه الکاتل 2 سیم کارت بود گفتم گوشی گرونی نیست طرف یه کپی از کارت ملی و یه دست نوشته که فاقد جنس با ارزش هست
دقيقا تاييد ميشه دوستاني كه من رو ميشناسن ميدونن كه شهر كوچكي ساكن هستم وخوب قائدتا امكانات اداره پست مركزيش هم در حد دفاتر خدماتي قم هم نبايد باشه اما چيزي كه هست با وجود اينكه گوشي زياد پست ميكنم اما هميشه متصدي ازم ميخواد ارزش نسبي مرسوله رو بيان كنم مضاف بر اينكه اخرين گوشي هم كه پست كردم گفتن چون موبالي هت حتما بايد پست ويژه ارسال بشه البته با وجود اينكه اعتماد هم دارن اما هميشه يا بسته بايد جلو روي خودشون بسته بندي بشه يا اينكه ميسپرم به خودشون تا بسته بندي كنن چون شاغل هستم و فرصت اينكه تو اداره پست زياد منتظر بمونم رو ندارم اما من در دو شهر مختلف اين رو ديدم كه ماموراي پست به جهت اينكه كالاي ارسللي جز موارد ممنوعه در قانون پست نباشه يا بايد جلو روي خودشون بسته بندي كني يا اگر بسته بندي هم كرده باشي ازت ميخوان دوباره بازش كني
بنده قصد دخالت ندارم اما فقط چيزايي كه ميدونم رو گفتم مضاف براينكه علي اقا (خريدار)جز دوستان باسابقه و خوش سابقه اي هست كه همه ما ميشناسيم معانله هاي گرونتر از اين مبلغ ه داشته اخريش هم با ياشار علاوه بر اون خود من هم قرار بود يه هارد ازش بخرم كه قسمت نشد گرچه كه ايشون بدون اينكه من مبلغي رو واريز كنم قرار بو لطف كنن و برام ارسالش كنن اما اگر قرار به واريز قبل از ارسال بود هم من خيالم از جانب ايشون راحت بود

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
بنده هم هروقت خواستم گوشی ارسال کنم خود کارمند پست بسته بندی میکنه

همیشه هم میپرسه قیمتش حدودی چقدر هست

هر بچه مهد کودکی هم میتونه تشخیص بده کلاهبردار کی هست

علی جان داداش من هم خودم تو فاوا بودم یه زمانی ، همین الان هم که نیستم دوستان هستن

اگه قابل بدونی مارو

من یه حال اساسی به دوستمون بدم تا بدونه معنی واقعی کلمه زرنگ چی هست !

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
بنده هم هروقت خواستم گوشی ارسال کنم خود کارمند پست بسته بندی میکنه

همیشه هم میپرسه قیمتش حدودی چقدر هست

هر بچه مهد کودکی هم میتونه تشخیص بده کلاهبردار کی هست

علی جان داداش من هم خودم تو فاوا بودم یه زمانی ، همین الان هم که نیستم دوستان هستن

اگه قابل بدونی مارو

من یه حال اساسی به دوستمون بدم تا بدونه معنی واقعی کلمه زرنگ چی هست !

dadash vafa chiye???
doustan man ta hala 2goushi az dast dadam kasi nemid0une chejouri bayad shekayat k0nam?(ye one x ba ye sensation....faqat faktore one x ro daram)mc

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
خب الان هر کی میتونه اینجا یه گوشی بفروشه و به جای گوشی سی دی بزاره داخل جعبه ، خریدار هم که 1000000% از باز کردن جعبه فیلم نمیگیره ، بعدش فروشنده بیاد بگه میخواستی فیلم بگیری ؟ ! :eek:

این مشکل فقط حضوری حل میشه ....

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
مرتیکه دزد این چرت و پرتا چه نوشتی؟علی چرا باید اینکارو بکنه؟؟؟اگه میکرد خیلی زودتر تو معامله های بزرگتر که اینجا داشته اینکارو میکرد.دوستان اینو باید زد.بچست.با زدن درست میشه...

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
مرتیکه دزد این چرت و پرتا چه نوشتی؟علی چرا باید اینکارو بکنه؟؟؟اگه میکرد خیلی زودتر تو معامله های بزرگتر که اینجا داشته اینکارو میکرد.دوستان اینو باید زد.بچست.با زدن درست میشه...
ابراهیم بپه که زدن نداره اخه

منم میگم اقا این میخواست پول بخوره 1300 منو میخورد .... کودوم کلاه بردار خری 1300 ول میکنه 900 تومن بخوره ... تازه گوشی خودش رو بدزده جالبه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا