سلام
گوشی به دوست عزیز Oghabe_Mobarez فروخته شد.
یه گوشی گلکسی نکسوس موجود دارم که بیست روز پیش خریدم
اندروید جیلی بین 4.1.1 رسمی روش ریختم و روت شده هست..
یه کابل OTG براش گرفتم که بیشتر فلش مموری و ... باهاش وصل کردم، همچنین یه برچسب 25 تومنی از همون روز اول خریدم و روش گذاشتم، یه دونه زاپاس هم از این 7500ی ها واسش دارم...
دلیل فروشم هم اینه که تازه دانشگاه قبول شدم و هزینه شهریه رو ندارم، میخوام یه گوشی ساده بگیرم بقیشو بکنم تو حلقوم دانشگاه :دی
بسوزه پدر دانشگاه آزاد...
از همه لحاظ تضمین میکنم...
24 ساعت هم مهلت تست داره..
همچنین یه کیس هم از روز اول همراش بوده که میخوام بدمش به یکی از دوستان ... ( به خاطر مسائل عقیدتی:دی گفتم )
از لحاظ تمیزی و کارائی خدائیش نه در حد آکه! نه داغونه! تمیزه ... و نه مشکلی چیزی داره، سعی کردم مثل بچم ازش نگه داری کنم..
خلاصه :
قیمت پایه 760.000
قیمت فروش فوری 860.000
هزینه ارسال هم با خریداره.
گوشی به دوست عزیز Oghabe_Mobarez فروخته شد.
یه گوشی گلکسی نکسوس موجود دارم که بیست روز پیش خریدم
اندروید جیلی بین 4.1.1 رسمی روش ریختم و روت شده هست..
یه کابل OTG براش گرفتم که بیشتر فلش مموری و ... باهاش وصل کردم، همچنین یه برچسب 25 تومنی از همون روز اول خریدم و روش گذاشتم، یه دونه زاپاس هم از این 7500ی ها واسش دارم...
دلیل فروشم هم اینه که تازه دانشگاه قبول شدم و هزینه شهریه رو ندارم، میخوام یه گوشی ساده بگیرم بقیشو بکنم تو حلقوم دانشگاه :دی
بسوزه پدر دانشگاه آزاد...
از همه لحاظ تضمین میکنم...
24 ساعت هم مهلت تست داره..
همچنین یه کیس هم از روز اول همراش بوده که میخوام بدمش به یکی از دوستان ... ( به خاطر مسائل عقیدتی:دی گفتم )
از لحاظ تمیزی و کارائی خدائیش نه در حد آکه! نه داغونه! تمیزه ... و نه مشکلی چیزی داره، سعی کردم مثل بچم ازش نگه داری کنم..
خلاصه :
قیمت پایه 760.000
قیمت فروش فوری 860.000
هزینه ارسال هم با خریداره.
فایل های ضمیمه
Last edited: