خير دوست عزيز تعويض نداريم...با دو عدد هارد 3 ترا فول بازی های پی اس 3 تعویض داری سر به سر (هاردها آک می باشد و فقط برای کپی باز شده)
داداش مزایدست؟ اگر هست پایان مزایده کی هست؟ چون بنده صد در صد می خوام
یه پ.خ هم دادم اگر جواب بدی ممنون می شم
داداش هاردها اکسترناله؟ تاپیک داره؟
من 830 می خوام
ولی
امتیاز بازارچه شما کمه
نه در باره خودم نظری ندارم ولی اون یوزر دیگه رو نمی دونم 850 نهایتش می خرم بشه 851 دیگه نمی تونم بخرماین یوزرهای جدید یه خرده مشکوکن .. یه ساعت دیگه می رسه به مرز 900 تومن کسی نظری داره؟
ای یوزر قدیمی،نقد و سریع واسش میفرستم پولو قبل از ارسال،دیگ چه شکی میمونه این وسط؟! مزاقب باش چی میگی!!
845.....
تق و توق پیشنهاد میدیم،کدوم یکی طمع نکردن و به یکی دیگه نفروختن؟نگفتم که دزدی برادر
مشکوک پیشنهاد می دین آخه .. دو روزه عضو شدین تق و توق پیشنهادمی دین دو نفری
4 تا قدیمی بیان اظهار نظر کنن
گوشی مال شما ما مشکل مالی نداریم می ریم آکشو می خریم
حالم از این تاپیکا بهم می خوره
تق و توق پیشنهاد میدیم،کدوم یکی طمع نکردن و به یکی دیگه نفروختن؟
تو یه تاپیک دیدی من پیشنهاد بدم و بگه باشه بعد بگم نه نمیخوامش؟!!
امروز داشتم one s میخریدم که یکی از همین به اصطلاح با سابقه ها معامله مارو بهم زد!!
سابقه اینجا کم کم درست میشه،سابقه بیرون و بازار چی؟
آقای پولدار اگه خواستی من دفتر آرشیتکت دارم،بیا پیشم بتونی آک آیفون بخری،خریدن گوشی کارکرده به معنای نداشتن پول نیست دوست من!!
با کمال احترام،دوستدار شما هم هستیم رفیق گلم
موفق باشید
میدونم اس2 بالاتره ولی وقتی گوشی میخوام و قیمت های نجومی میدن دوستان اینجا باید بالا بگم دیگه!!اخوی تو تاپیک بغلی اس2 رو 800 پیشنهاد دادی اونوقت نکسوز 852 ؟؟:blink:
دیدی فقط ادعات میشه؟ اس2 همیشه از نکسوز گرونتره
1 تومن مال من ببینم مردی پیشنهاد بالاتر بده
دوستان عزیز لطفا تاپیک رو به هم نریزید..
اگه خریدار واقعی هستین پخ بدین..
پایان مزایده فردا شب...
من هم با حرف دوستم موافق هستم اگر واسطه باشه معامله راحتر هستمن گوشی رو آخرش 850 می خوام ولی جسارتا معامله با واسطه باید صورت بگیره ناراحتی هم نداره .. دردسر هم نداره فروشنده بودین یه واسطه جور کنید تا شب
به نقل از jahan_man :من عقب کشیدم مبارک خریدار باشه
به نقل از hayoola :من گوشی رو آخرش 850 می خوام ولی جسارتا معامله با واسطه باید صورت بگیره
ناراحتی هم نداره .. دردسر هم نداره
فروشنده بودین یه واسطه جور کنید تا شب