• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گلگسی نوت خشگل صورتی 1 هفته کارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
سلام به همه این داداش ما داره قیمتو خوب میده دادا علی قیمتت خوبه اون 4 خط دور گوشی منم هست منم نوت دارم دور گلکسی اس 2 هم هست در ضمن گلکسی نوت رنگ صورتیش چون سفارشیه نسبت به بقیه رنگا گرون تره گلکسی نوت الان با گارانتی مایکروتل 1.200 من کاری به سایتا ندارم چون بیشتر کلا بردارن نظر منو میخواین اگه احترام میذارین علی جان اگه گوشیش داخل مثل بیرونش باشه قیمتش خوبه با تشکر از داداش علی و بقیه دوستان هر دوسیتی میخواد نطر بده بده ولی این نظر من بود شاید بعضی ها نطرات دیگه ای داشته باشند
سلام ممنون اقا مهدی عحله ای نیست چون مشتریش خود به خود پیدا میشه ممنون

بالااااااا

Last edited:

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
موجوده همچنان

بالااااا

Last edited:

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
بالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
slm,,,,,ba ps3 1mah karkard dar hadde ak 320gb copy khor shode +25ta bazi mizani???cheqadr sar mikhay???vasam pekh kon...mc

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
با گلکسی تب 7.7 بسیار تمیز 16 گیگ به همراه کیف و هندزفری باز نشده تعویض دارید ؟
اگر جواب مثبت است شرایط شما چیه ؟

خوب باشید.

alinana

Registered User
لایک‌ها
551

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اینجوری که من دیدیم خیلی تمیز هست و رنگ تک هم داره

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
اینجوری که من دیدیم خیلی تمیز هست و رنگ تک هم داره
بله تمیز که دوسته عزیز نو هست برچسباش هس رنگشم بله دیگه تکه ممنون
09193052923

بالاااااااا

بالا باش
دوستانی که پیغام میدید من بازه زمانی که میام اینجا درست معلوم نیست واسه همین اس بدید ج میدم تا سوتفاهم نشه
یاعلی موفق باشید

Last edited:

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
بالا باش
دوستانی که پیغام میدید من بازه زمانی که میام اینجا درست معلوم نیست واسه همین اس بدید ج میدم تا سوتفاهم نشه
یاعلی موفق باشید

ali_pc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
qeimate akhar0 pekh k0n....ba oun ps3 ke goftam 150sar midam hazine ye poste ps3 va note sh0ma ham ba kh0dam ke hodoude 20toman mishe

m-h-gta

Registered User
لایک‌ها
11
اول با اجازه از استارتر .
دوستان کسی رنگ صورت پسندش نبود به امضا من سر بزنه!!!دی:
تشکر.

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
اول با اجازه از استارتر .
دوستان کسی رنگ صورت پسندش نبود به امضا من سر بزنه!!!دی:
تشکر.

خواهشمندم
فعلا منصرف شدم بدلیل لطف بیش از حد دوستان
این اقا هم همش میخواد با ps3 بزنه
اول که گفتم دارم
دوما 150 تومن سر؟
واقعا شما معرکه ای دقیقا مثل شمارو دارم 200 هم سر میدم با یه نوت صورتی واسم بزن هزینه ارسال به خارجشم من میدم هرچی شه پیدا کردی کسیو حتما بهم بگو دقیقا مثل دستگاه خودتونو میدم قول الانم دارم

فعلا منصرف شدم نگه دارم بهتره موفق باشید

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
خواهشمندم
فعلا منصرف شدم بدلیل لطف بیش از حد دوستان
این اقا هم همش میخواد با ps3 بزنه
اول که گفتم دارم
دوما 150 تومن سر؟
واقعا شما معرکه ای دقیقا مثل شمارو دارم 200 هم سر میدم با یه نوت صورتی واسم بزن هزینه ارسال به خارجشم من میدم هرچی شه پیدا کردی کسیو حتما بهم بگو دقیقا مثل دستگاه خودتونو میدم قول الانم دارم

فعلا منصرف شدم نگه دارم بهتره موفق باشید
dadash chera narahat mishi??didam moshtari nadari bad kardam ham ye pishnahad dadam ham tapicet oumad bala???ajaba
khoub befroushi

vahids1639

Registered User
لایک‌ها
11
dadash chera narahat mishi??didam moshtari nadari bad kardam ham ye pishnahad dadam ham tapicet oumad bala???ajaba
khoub befroushi

راست میگه دوست عزیز! تو هر تاپیکی میری شما زدی با ps تعویض نداری؟ خوب عزیز این رسمش نیست! شما یه تاپیک بزن ps ات رو بفروش بعد بیا گوشی بگیر!
من برای خودت میگم اینطوری زودتر به هدفت میرسی!
معمولاً کسایی که اینجا هستن گوشی بازن نه ps باز و xbox و اینا!
بهرحال این کارو بکنی بهتر!
موفق باشی.

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
راست میگه دوست عزیز! تو هر تاپیکی میری شما زدی با ps تعویض نداری؟ خوب عزیز این رسمش نیست! شما یه تاپیک بزن ps ات رو بفروش بعد بیا گوشی بگیر!
من برای خودت میگم اینطوری زودتر به هدفت میرسی!
معمولاً کسایی که اینجا هستن گوشی بازن نه ps باز و xbox و اینا!
بهرحال این کارو بکنی بهتر!
موفق باشی.

aqaye khalafe qavanin hast ke zadam taviz ba ps???age hast lotfan be modiran khabar bedid ta od ro bann konan....badesham man tou chanta site dg ham vase foroush zadam...khasti pekh kon ta linkesho bedam behet....badesham in aqa nemidounam chera narahat sh0de az pishnahade man..........bekhoda 3mah pish note sourati akband goram oumad 860toman...850ham midad............albate alan goushia geroun sh0de faqat khastam fk nakonid ke faqat hamin 1doune sourati tou donya mojoud hast..........inaro up hesab kon amma barkhorde injouri ba moshtari dorost nis...khod dani...ya ali

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
د
aqaye khalafe qavanin hast ke zadam taviz ba ps???age hast lotfan be modiran khabar bedid ta od ro bann konan....badesham man tou chanta site dg ham vase foroush zadam...khasti pekh kon ta linkesho bedam behet....badesham in aqa nemidounam chera narahat sh0de az pishnahade man..........bekhoda 3mah pish note sourati akband goram oumad 860toman...850ham midad............albate alan goushia geroun sh0de faqat khastam fk nakonid ke faqat hamin 1doune sourati tou donya mojoud hast..........inaro up hesab kon amma barkhorde injouri ba moshtari dorost nis...khod dani...ya ali[/QUOT
داداش شرمنده داشتم رد میشدم اومدم تو این تاپیک حرف شمارو دیدم اقایی من که با شما نبودم اصلا که من باali_pc هستم شما چرا ناراحت میشید اخه از دسته من
ایشون بودن 3 بار به بنده پیشنهاد دادن نه شما داداش شرمنده که باعث ناراحتتیون شدم من حق بود دلجویی میکردم که دلخورنباشید از من

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا