• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشي Nokia 5800 XpressMusic

NeORiN

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به دوستان
گوشی کاملا سالمه و باز نشده. ساخت مجارستان هست . سیستم عامل آپگرید شده به فریمور c6 هستش که و سریع تر و منعطف تر شده
صفحه نمایش هیچ گونه خشی نداره و کاملا تمیزه . فقط پشت گوشی چند تا خش داره که هر کار کردم تو عکس نیوفتاد . قلم هم داره . تا الان تعمیر نرفته .
استفاده فقط در حد اس ام اس بوده.
رم اصل 8 گیگ هم همراهش هست
لوازم موجود در کارتون : کابل USB - هنسفری - CD - شارژر . کاملا نو

قیمت پایه : 185.000

فروش فوری : 200.000 فروخته شد به آقا وحید عزیز(Dogus)

در صورت ارسال هزینه ارسال به عهده خریدارم محترم

عکس ها :

46210899763228176320.jpg

37006122496868394384.jpg
74740379301328083321.jpg

68221169166165568432.jpg

Last edited:

Dogus

Registered User
لایک‌ها
84
بنده به قیمت پایه خریدارم . هزینه پستی هم با خودم .

taha_0095

Registered User
لایک‌ها
9
از اون جایی که من تجربه کار کردن با 5800 چینی و مجارستانی رو هم داشتم مجارستانی ضریب خراب شدنش کمتره . در ضمن فکر کنم فریمور c6 #hamed angel رو ریختین که از نظر من بی باگ ترین فریمور هست و سرعت و امکاناتش عالیه .
قیمت رو هم خیلی خوب دادن الان 5800 خیلی بیشتر شده به لطف دلار . امیدوارم خوب بفروشی دوست عزیز .

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
pmدادم داداش

NeORiN

Registered User
لایک‌ها
18
از اون جایی که من تجربه کار کردن با 5800 چینی و مجارستانی رو هم داشتم مجارستانی ضریب خراب شدنش کمتره . در ضمن فکر کنم فریمور c6 #hamed angel رو ریختین که از نظر من بی باگ ترین فریمور هست و سرعت و امکاناتش عالیه .
قیمت رو هم خیلی خوب دادن الان 5800 خیلی بیشتر شده به لطف دلار . امیدوارم خوب بفروشی دوست عزیز .

ممنون از توضیحات کاملتون.
بله گلم فریمور Angel هستش....

ممنون.

190خریدارم عزیز

دوست من قبل شما 190 خواستن. اگه پیشنهاد بالاتر نباشه فردا براشون فرستاده میشه.

Last edited:

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
سلام به همگی.
کمال عزیز(کاربرNeORiN) کاملا تایید میشن.
ایشون از لحاظ سابقه بازار شاید کمی پایین باشن، ولی از لحاظ پاکی و صداقت در معامله، 100درصدقابل اطمینان هستن.
هر نوع تضمینی رو هم که لازم باشه، حاضرم بدم. من ایشون رو100درصد تایید میکنم.
من توسط کاربرDogus از شرایط حاکم مطلع شدم، و اگر کسی این شرایط رو نادیده بگیره خودم رو موظف به دخالت میدونم.
موفق باشین.

NeORiN

Registered User
لایک‌ها
18
سلام حامد جون. داداش زحمت کشیدی استادی شما. ممنون از لطفت.

در حال مذاکره نهایی با کاربر Dogus هستیم...

Dogus

Registered User
لایک‌ها
84
ممنون از توضیحات کاملتون.
بله گلم فریمور Angel هستش....

ممنون.

دوست من قبل شما 190 خواستن. اگه پیشنهاد بالاتر نباشه فردا براشون فرستاده میشه.

.
.
.
.
در حال مذاکره نهایی با کاربر Dogus

سلام به همگی.
کمال عزیز(کاربرNeORiN) کاملا تایید میشن.
ایشون از لحاظ سابقه بازار شاید کمی پایین باشن، ولی از لحاظ پاکی و صداقت در معامله، 100درصدقابل اطمینان هستن.
هر نوع تضمینی رو هم که لازم باشه، حاضرم بدم. من ایشون رو100درصد تایید میکنم.
من توسط کاربرDogus از شرایط حاکم مطلع شدم، و اگر کسی این شرایط رو نادیده بگیره خودم رو موظف به دخالت میدونم.
موفق باشین.

مذاکرات نهایی شد . و گوشی توسط بنده خریداری شد . وجه خرید شب ساعت 9 به حساب این دوستمون واریز میشه و گوشی فردا صبح ارسال میشه . ایشالا برای هر دو طرف خیر و برکت داشته باشه .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حامد جان واقعا ممنون بابت تضمین و لطفی که نسبت به هر دو طرف معامله داری . و بابت پیگیری دلسوزانه تون هم واقعا نهایت تشکر و قدر دانی رو دارم . ایشالا بعد از رسیدن گوشی و بازبینی تایید نهایی موارد توافقی رو همین جا اعلام می کنم . ایشالا همیشه موفق و سر بلند باشین .

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
اگه دوستمون انصراف دادن 200 خریدارم هزینه ارسال هم با خودتون

Dogus

Registered User
لایک‌ها
84
ممنون از دوستان بابت تبریک . مرسی

وجه گوشی به حساب اقا سید محمد رضا ..... از طریق کارت به کارت واریز شد .

تاریخ واریز : 1391/06/21

ساعت واریز : 22:33 شب

با تشکر .

لطفا اقا محمد رضا واریز وجه رو تایید بفرمایید .

راستی این شرایطی هستش که در مورد گوشی مورد معامله بین خودمون توافق کردیم و مورد تایید هر دومون قرار گرفت : ( گفتم بنویسم تا شما هم در جریان باشید ) و این شرایط فی مابین بنده و فروشنده عزیز ، خدمت اقا حامد عزیز ضامن معامله هم رسیده است

موارد:
1- گوشی کاملا سالم می باشد از لحاظ فنی و عملکرد .
2- روی ال سی دی گوشی هیچ گونه خط وجود نداره و کاملا از لحاظ عملکرد و فنی سالم می باشد .
3- باتری گوشی مشکل شارژ خالی کردن نداره و کاملا سالم می باشد .
4- گوشی برای تعمیر و مورد مشابهی باز نشده و دارای هیچ گونه مورد تعمیری نمی باشد .
5- گوشی مشکلی از قبیل انتن دهی ناقص و معیوب و مشکل اسپیکر و باند های دریافت صدا و خروج صدا نداره .
6- گوشی دارای وسایل جانبی از قبیل - رم 8 گیگ - هندزفری - شارژر - کارتن کابل یو اس بی و دفترچه ها و قلم گوشی(قلم رو دیروز براش خریدم) می باشد .
7- گوشی مشکلی از قبیل ریست کردن و هنگ کردن نداره. (این مورد بر میگرده به فریموری که شما استفاده میکنی یعنی نرم افزاریه)
8- در پشت گوشی دارای خط و خش های کوچک و و پایین گوشی(کف گوشی) یه خط خوردگی ریز وجود داره
9- قاب گوشی ، قاب اصلی بوده و تعویضی نمیباشد .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب به سلامتی ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد گوشی پنچ شنبه برای بنده ارسال میشه و بعد از مدت ها ما هم 5800 دار شدیم :D

دشمنت شرمنده عزیز
مبارک صاحب جدیدش باشه

مبارک باشه داداش

ممنون از هر دوی شما عزیزان . ایشالا موفق باشید .

Last edited:

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
ممنون از دوستان بابت تبریک . مرسی

وجه گوشی به حساب اقا سید محمد رضا ..... از طریق کارت به کارت واریز شد .

تاریخ واریز : 1391/06/21

ساعت واریز : 22:33 شب

با تشکر .

لطفا اقا محمد رضا واریز وجه رو تایید بفرمایید .

راستی این شرایطی هستش که در مورد گوشی مورد معامله بین خودمون توافق کردیم و مورد تایید هر دومون قرار گرفت : ( گفتم بنویسم تا شما هم در جریان باشید ) و این شرایط فی مابین بنده و فروشنده عزیز ، خدمت اقا حامد عزیز ضامن معامله هم رسیده است

موارد:
1- گوشی کاملا سالم می باشد از لحاظ فنی و عملکرد .
2- روی ال سی دی گوشی هیچ گونه خط وجود نداره و کاملا از لحاظ عملکرد و فنی سالم می باشد .
3- باتری گوشی مشکل شارژ خالی کردن نداره و کاملا سالم می باشد .
4- گوشی برای تعمیر و مورد مشابهی باز نشده و دارای هیچ گونه مورد تعمیری نمی باشد .
5- گوشی مشکلی از قبیل انتن دهی ناقص و معیوب و مشکل اسپیکر و باند های دریافت صدا و خروج صدا نداره .
6- گوشی دارای وسایل جانبی از قبیل - رم 8 گیگ - هندزفری - شارژر - کارتن کابل یو اس بی و دفترچه ها و قلم گوشی(قلم رو دیروز براش خریدم) می باشد .
7- گوشی مشکلی از قبیل ریست کردن و هنگ کردن نداره. (این مورد بر میگرده به فریموری که شما استفاده میکنی یعنی نرم افزاریه)
8- در پشت گوشی دارای خط و خش های کوچک و و پایین گوشی(کف گوشی) یه خط خوردگی ریز وجود داره
9- قاب گوشی ، قاب اصلی بوده و تعویضی نمیباشد .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خوب به سلامتی ایشالا اگه مشکلی پیش نیاد گوشی پنچ شنبه برای بنده ارسال میشه و بعد از مدت ها ما هم 5800 دار شدیم :D

این گوشی با واریز وجه، دیگه رسما مال شما شده.
مبار باشه گلم.
انشالله که در توافقات به عمل اومد هیچ خلل یا موردی پیش نمیاد.
گوشی و صاحب اول گوشی، هر دوشون تایید شده هستن.
چه از لحاظ گوشه چه از لحاظ صاحب اول گوشی، هیچ جای نگرانی نیست.

بالا