• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشي Nokia 5800 XpressMusic

Dogus

Registered User
لایک‌ها
84
این گوشی با واریز وجه، دیگه رسما مال شما شده.
مبار باشه گلم.
انشالله که در توافقات به عمل اومد هیچ خلل یا موردی پیش نمیاد.
گوشی و صاحب اول گوشی، هر دوشون تایید شده هستن.
چه از لحاظ گوشه چه از لحاظ صاحب اول گوشی، هیچ جای نگرانی نیست.

مرسی حامد عزیز

واقعا لطف داری و اینکه اقا اصلا گوشی قابل شما رو نداره و می تونم به عنوان هدیه تقدیمتون کنم .

اقا حامد واقعا خیلی با شخصیت و محترم هستند و زحمت ضمانت معامله رو تقبل کردند و واقعا سنگ تموم گذاشتند که واقعا ازشون ممنونم .

NeORiN

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون از اقا وحید و حامد عزیز.

تایید میشه وحید جان مبارک باشه......

Dogus

Registered User
لایک‌ها
84
ممنون از اقا وحید و حامد عزیز.

تایید میشه وحید جان مبارک باشه......

ممنونم کمال جان . لطف داری .

از هر دو عزیز بسیار ممنونم .

بیا بالا باش :D

این گوشی با واریز وجه، دیگه رسما مال شما شده.
مبار باشه گلم.
انشالله که در توافقات به عمل اومد هیچ خلل یا موردی پیش نمیاد.
گوشی و صاحب اول گوشی، هر دوشون تایید شده هستن.
چه از لحاظ گوشه چه از لحاظ صاحب اول گوشی، هیچ جای نگرانی نیست.

مرسی حامد جان .
ایشالا که هیچ مشکلی پیش نمیاد و همه چی بر مبنای توافقات خواهد بود به امید خدا .
کمال عزیز هم مورد تاییدبنده هم هستش .

Last edited:

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
مرسی حامد جان .
ایشالا که هیچ مشکلی پیش نمیاد و همه چی بر مبنای توافقات خواهد بود به امید خدا .
کمال عزیز هم مورد تاییدبنده هم هستش .

قربونت عزیز.
کمال جان، کارش خیلی درسته.

Dogus

Registered User
لایک‌ها
84
با سلام

اقا کمال گوشی امروز رسید و الان 2-3 ساعتی هستش که دارم باهاش کار می کنم . از بسته بندی جالبتون هم ممنونم :D تا الان که تونستم وضعیت ظاهری گوشی رو چک کنم همه چی طبق توافق بود به جز یه مورد در درب پشت گوشی که یکی از دندانه های نگه دارنده در از سمت بالا شکسته بود !!! که البته چیزی در موردش نگفته بودین ولی اشکالی نداره و در پشتش رو عوض می کنم .

مورد دیگری که چک شد برقاری تماس و تست اسپیکر گوشی بود که کاملا سالم و درست بود .

ال سی دی مشکل خاصی نداشت . فقط احساس می کنم کمی نور صحفه کمه که البته فکر کنم میشه از قسمت تنظیمات نور صحفه رو بیشتر کرد ( ایا میشه ؟ )

مورد بعدی دوربین بود که باهاش عکس هم گرفتم که خوب و صحیح جواب داد ( نحوه روشن کردن فلش رو نتونستم پیدا کنم ؟ )

مورد بعدی چی پی اس بود که هر چی تلاش کردم وصل نشد که نشد ( چرا ؟ ایا راه خاصی داره وصل شدن به چی پی اس ؟)

مشکلی در جهت انتن دهی و ... نیز نوبد .

بلوتوث رو نیز فقط در حد شناختن شدن توسط سایر گوشی ها تست کردم .

باتری رو هم در این مدت کم نمیشه نظر داد ولی تا اینجا بد نبوده مصرفش .

راستی فقط چند تا سوال ؟

1- نصب برنامه و تم در این گوشی به چه صورت هستش ؟

من برنامه و تم های دانلود شده رو ریختم تو یه پوشه تو رم به اسم v60s5 یا همچین اسمی بد از اینجا روشون کلیک کردم و نصبشون کردم ( روشم درست بوده یا نه ؟) و نمیشه کاری کرد ایکون برنامه های نصب شده تو یه پوشه برن تو منو و اینجوری نیان پایین منو ؟

2- نحوه نصب و راه اندازی چی پی اس این گوشی رو به صورت بدون نیاز به اینترنت رو اگر توضیح و یاد بدین ممنون میشم ؟ ( نرم افزارش فکر کنم نصبه . الان دارم براش یه سری نقشه ایران دانلود می کنم . بازم چیزی نیاز هستش ؟ )

3- نحوه حذف کردن یا همان انیستال یه برنامه چجوری هستش ؟ چطوری میشه برنامه ای که نصب شده رو حذف کرد ؟

4- اگه بازم اموزش و ریزه کاری هایی هستش که میشه یاد داد بفرمایید .

NeORiN

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام

اقا کمال گوشی امروز رسید و الان 2-3 ساعتی هستش که دارم باهاش کار می کنم . از بسته بندی جالبتون هم ممنونم :D تا الان که تونستم وضعیت ظاهری گوشی رو چک کنم همه چی طبق توافق بود به جز یه مورد در درب پشت گوشی که یکی از دندانه های نگه دارنده در از سمت بالا شکسته بود !!! که البته چیزی در موردش نگفته بودین ولی اشکالی نداره و در پشتش رو عوض می کنم .

مورد دیگری که چک شد برقاری تماس و تست اسپیکر گوشی بود که کاملا سالم و درست بود .

ال سی دی مشکل خاصی نداشت . فقط احساس می کنم کمی نور صحفه کمه که البته فکر کنم میشه از قسمت تنظیمات نور صحفه رو بیشتر کرد ( ایا میشه ؟ )

مورد بعدی دوربین بود که باهاش عکس هم گرفتم که خوب و صحیح جواب داد ( نحوه روشن کردن فلش رو نتونستم پیدا کنم ؟ )

مورد بعدی چی پی اس بود که هر چی تلاش کردم وصل نشد که نشد ( چرا ؟ ایا راه خاصی داره وصل شدن به چی پی اس ؟)

مشکلی در جهت انتن دهی و ... نیز نوبد .

بلوتوث رو نیز فقط در حد شناختن شدن توسط سایر گوشی ها تست کردم .

باتری رو هم در این مدت کم نمیشه نظر داد ولی تا اینجا بد نبوده مصرفش .

راستی فقط چند تا سوال ؟

1- نصب برنامه و تم در این گوشی به چه صورت هستش ؟

من برنامه و تم های دانلود شده رو ریختم تو یه پوشه تو رم به اسم v60s5 یا همچین اسمی بد از اینجا روشون کلیک کردم و نصبشون کردم ( روشم درست بوده یا نه ؟) و نمیشه کاری کرد ایکون برنامه های نصب شده تو یه پوشه برن تو منو و اینجوری نیان پایین منو ؟

2- نحوه نصب و راه اندازی چی پی اس این گوشی رو به صورت بدون نیاز به اینترنت رو اگر توضیح و یاد بدین ممنون میشم ؟ ( نرم افزارش فکر کنم نصبه . الان دارم براش یه سری نقشه ایران دانلود می کنم . بازم چیزی نیاز هستش ؟ )

3- نحوه حذف کردن یا همان انیستال یه برنامه چجوری هستش ؟ چطوری میشه برنامه ای که نصب شده رو حذف کرد ؟

4- اگه بازم اموزش و ریزه کاری هایی هستش که میشه یاد داد بفرمایید .

وحید جان پ خ فرستاده شد

Dogus

Registered User
لایک‌ها
84
سلام

کمال جان گوشی رسید و تست شد به جز یکی دو مورد مشکل خاصی نبود . ممنونم از شما . همچنین از اقا حامد عزیز هم تشکر میکنم که ضامن معامله بودند .

ایشالا برای هر دو طرف خیر و برکت داشته باشه .

تاپیک به سلامتی بسته شد :lol:

بالا