احسانبزرگي
Registered User
کوالتی لنوو از هواوی بهتر نباشه کمتر نیست فارسی هم به احتمال 99 درصد داره یه نگاه به کیفیت گوشیهای لنوو بندازین خودتون از همه چی مطلع میشین من حتی یه فیلم از این اس 820 دیدم یارو درب پشت گوشی رو خم کرد اخ نگفت
آره منم توی یوتیوب دیدمکوالتی لنوو از هواوی بهتر نباشه کمتر نیست فارسی هم به احتمال 99 نگدرصد داره یه نگاه به کیفیت گوشیهای لنوو بندازین خودتون از همه چی مطلع میشین من حتی یه فیلم از این اس 820 دیدم یارو درب پشت گوشی رو خم کرد اخ نگفت
فردا دست منم میرسه ببینم لذت داره یا نهخوب امروز فرصت شد یه مقدار با اس 920 کار کنم البته رنگ ابی تیره که خیلی خوشرنگه نسبت به اندازه اش وزنش خیلی خوبه ضخامتش هم که فکر کنم 9 میلیمتر باشه نکته جالبش اینه رابط کاربری که لنوو تو این 2 مدل به کار برده خیلی جالب و روانه
920 قطرش کمتر از 8 میل هستشخوب امروز فرصت شد یه مقدار با اس 920 کار کنم البته رنگ ابی تیره که خیلی خوشرنگه نسبت به اندازه اش وزنش خیلی خوبه ضخامتش هم که فکر کنم 9 میلیمتر باشه نکته جالبش اینه رابط کاربری که لنوو تو این 2 مدل به کار برده خیلی جالب و روانه
بله اخوی البته بگم چون وسط کار تا فایل ها دانلود بشن صفحه خاموش می شد می تونم بگم صفحه نمایش حداقل 1.5 ساعت روشن مونده و و وای فای هم دایم روشن موندهبرادر یعنی 3ساعت کارکردید فقط 15درصد کم کرده؟
بله گارد واقعاً لازمشهدوستان عزیز دیگه که خریدن لطفا نظرشونو بگن ممنون می شم
ای کاش گارد هم می آوردی واسش حاج مسعود
برادر لطف کنید چندتا عکسم باهاش بگیری بزاری دیگه عالی میشهبله اخوی البته بگم چون وسط کار تا فایل ها دانلود بشن صفحه خاموش می شد می تونم بگم صفحه نمایش حداقل 1.5 ساعت روشن مونده و و وای فای هم دایم روشن مونده
مگه چندتا خریدی برادر زدی گوشیهام رسیدگوشی هایه مام رسید کیفیت دو مدل عالیه....
رنگ قرمز820 گذاشتم واسه خودم با اون که دخترونسواقعا اخرشه
وقت کردم عکس همشون رو میزازم
زیادمگه چندتا خریدی برادر زدی گوشیهام رسید
اوه اوهزیاد
به تعداد پست هایه این تاپیک تا الان یه کم پایین تر