saeed_pa3x
کاربر تازه وارد
دوستان قیمت تغییر کرد به دلیل نیاز شدید مالی 800 هزار تومان فروخته میشه
سلام داداش گرند 2 باشه تعویض میکنم در غیر اینصورت فقط فروشبا گرند 1 معاوضه میکنین؟
فقط با گرند 2 تعویض میکنم و اگرنبود فروش هستشسلام منم یه گرند دارم یک ماهه خریدمش...در حد اک خیلی خیلی تمیزه...رنگ سرمه ای تیره...با ژله ای و ضد خش عالی...خواستی شرایط و پ خ کن ممنون
ممنون از لطفت .خدا بزرگه انشالله که مشتریش پیدا میشه و میخره ..خدایی هیچ جا این قیمت نمیدن دوستان منم احتیاج دارمدادا قيمتت عاليه! مشكل اينجاست كسي پول نداره الان!
سلامسلام گوشی چند وقته کار کرده؟ (چون آگهی مال چهار ماه پیشه )
شرایط الانش چطوره؟
جی 610 سفید تمیز و کم کارکرد دارم فقط جهت تماس با وایبر استفاده می شده و آکبند فروردین ماه تو همین سایت خریدم و از روز اولم تو کاور استفاده شده چقدر باید سر بدم؟
داداش گلم الان قیمت روز گوشی شما 520 هزار تومان هستش .و گوشی بنده با گارانتی اصلی 1 ساله سامتل و هماهنگ 985 هزار تومن هستش .حالا ما بلفرض بگیریم گوشی شما آکبند باشه تقاوت قمیت اینا میشه 465 هزار تومان میشه و از طرفی هم گوشی شما استفاده شده و من میگم 50 تومن کم کنیم در واقع 500 حداقل باید شما سر بدین تا با هم تعویض کنیم .شما خودتون یک محاسبه ای بفرمایید نتیجه را پ خ کنید با تشکر
سلامسلام به همه دوستان گلم
عزیزان بنده یک عدد سامسونگ مگا مدل 9152 آکبند برای فروش دارم
گوشی فقط روشن و خاموش شده که تست بشه سالمه یا نه همین
به هرحال این گوشی برای فروش موجوده و با هواوی g610 دست دوم تمیز طاق میزنم و مابقی رو سر میگیرم
-----------------------------------------------------
گوشی بنده گارانتی اصلی 1 ساله سامتل و یک گارانتی خاورمیانه دیگه هم داره که 18 ماهه هستش
از 27 اردیبهشت گارانتی شروع میشه یعنی امروز
یک عدد گارد ژله ای و یک عدد برچسب هم تقدیم خریدار میشه به عنوان هدیه----یک عدد فلیپ کاور چرمی هم اضافه شد
تعویض هم با گوشی هم قیمت خودش انجام میشه
گرند2 مدل دوسیم کارت
قیمت 800000 تومان
شماره تماس بنده 09117223639
![]()
![]()
سلام عزیز با چی؟610 باشه آره تعویض دارمسلام
تعویض داری؟
سلام من شهر تالش هستم . عزیز تفاوت قیمت دیگه مشخصه . گوشی بنده الان خشک خالی با گارانتی 1 تومن پولشه . من دارم میدم 800 تومن بادوتا کاوررفیق یک ۶۱۰ مشکی بسیار تمیز و کم کارکرد دارم ... تفاوت قیمت چقدر باشه !؟ مبلغ منصفانه در نظر بگیرید سر بزنیم ... کدوم سمت تشریف دارید ؟!
دوست عزیزسلام من شهر تالش هستم . عزیز تفاوت قیمت دیگه مشخصه . گوشی بنده الان خشک خالی با گارانتی 1 تومن پولشه . من دارم میدم 800 تومن بادوتا کاور
قیمت گوشی شما هم مشخصه و قیمت دست دومش رو هم حساب کن و بعدش تفاوت قیمت رو لطف کنید. حداقل 450 تفاوت قیمت داره