• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی آیفون 4s سفید پارت نامبر USA

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farmarz-vc

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
189
داداش همش 1 دونه 4 32 gig فروختی اینجوری میگی ؟ ( دی )
امظا من رو یه نگاهی مینداختی اینجوری نمیگفتی... شمایی که سمتت تو سایت دیگه خیلی بالا هست , جهت اطلاع میگم , من و فرامرز 13 سال بیشتر هم محلیه و رفیق بودیم..پس اینی که گفتم پاچه خواری نیست.
حقیقت بوده.. اگه ما هم مثل شما پاچه خور بودیم الان مدیر فروش بیشتر این سایتها بغل مغل بودیم...
حالا شما هم پست این بنده خدا رو بیشتر از این خراب نکن با این پست های نا فرم و نا مربوتت..
موفق باشی

تایید میشه من و داداش رضا از بچگی باهم بزرگ شدیم رفیق 1کی 2 سالم نیست که بیاد پاچه خواریمو کنه !!!

بالا این دوستمون نوشته اسپم آزاد ؟ اگه ننوشته بودش هرگز جوابتو نمیدادم .

داداش ما گفتیم اسپم آزاد اما نگفتیم دیگه خودکوشی کنید !!
بعدشم شما iphone 4 32 گیگ رو میگی 1 فروختی بعد اومدی 4s هم بخری 1 !!!!!
:blink:

2باره اسپم کنید گزارش میکنم !

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
مودب باش .

اشکال نداره شما دلتو به 1100 فروختن من خوش کن . اره من 1100 میفروشم بیا لینکش ببین 1100 که فروختم خیلی قشتگه

http://forum.persiantools.com/t299824.html#post5657777 حدا به بعضی ها شفا بده

حداقل پاچه خور مثل شما نیستم . البته چون بالا نوشته اسپم آزاده .

داداش قصد دخالت ندارم ، ولی شما 4 معمولی رو 980 قیمت گزاشته بودید و فروختید مال ایشون 4S هستش ، ضمناً گوشی شما پارت نامبر امارات بود که خب هیچ کس با این پارت نامبر خریداری نمیکنه ولی مال ایشون پارت نامبر آمریکا هستش ، چند تاخوردگی لبه بعید میدونم اینقدر بزنه توی سر مال که 4 اس پارت نامبر آمریکا بخواد با یک 4 معمولی پارت نامبر امارات برابری کنه ها.....:D

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
داداش قصد دخالت ندارم ، ولی شما 4 معمولی رو 980 قیمت گزاشته بودید و فروختید مال ایشون 4S هستش ، ضمناً گوشی شما پارت نامبر امارات بود که خب هیچ کس با این پارت نامبر خریداری نمیکنه ولی مال ایشون پارت نامبر آمریکا هستش ، چند تاخوردگی لبه بعید میدونم اینقدر بزنه توی سر مال که 4 اس پارت نامبر آمریکا بخواد با یک 4 معمولی پارت نامبر امارات برابری کنه ها.....:D

دوست عزیز میشه بگی چه فرقی بین پارت نامبر امارات با آمریکا هست به جز اعداد و حروف پارت نامبر؟؟؟؟

farmarz-vc

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
189
دوستان گوشی فروخته شده دیگه آپ ندین مرسی

Last edited:

mersi0000

Registered User
لایک‌ها
470
​گوشی توسط بنده خریداری شد.............