• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی زیبا و قدرتمند لومیا 925 سفید رنگ( قیمت کاهش یافت)

upload_section

Registered User
لایک‌ها
58
نه منظورم این نبود شما خودت لومیا بازی و می دونی اما من شنیدم و خبر ندارم
بازی های ویندوز فون رو فقطباد از استور دانلود کنی و به جز اون بازی و برنامه ای قبول نمی کنه که اون هم پولیه و مستر کارد می خواد و من پول ندارم که بازی و نرم افزار بخرم و داستان هاش خیلی زیاده حالا چیزایی که رایگان هستو از استور بایدبگیرم پ چیر های پولی رو سات ها میان کرک می کنن و در اختیار مردم قرار می دن که این ها رو باید با نرم افزار ها مربوط به خودش نصب کنی حالا من شنیدم که بدون رم نمی شه این نرم افزار ها و بازیه ای کرک شده رو نصب کرد عایا این حقیقت داره؟
عزیز من همچین چیزی نشنیدم تا حالا و چند تا نرم افزار کرک شده هم تاحالا نصب کردم مشکلی نداشته
البته خود استور ویندوز تعداد خیلی زیادی نرم افزار داره هم به صورت رایگان هم پولی ، که رایگان ها به قدری تنوع داره که شما هیچ وقت لازم نیست پولی بابتش بدید ، دقیقا مثل گوگل پلی .
الان شما میبینید که حتی تو اپلیکیشن بازار هم یه سری نرم افزارها پولی هست

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
عزیز من همچین چیزی نشنیدم تا حالا و چند تا نرم افزار کرک شده هم تاحالا نصب کردم مشکلی نداشته
البته خود استور ویندوز تعداد خیلی زیادی نرم افزار داره هم به صورت رایگان هم پولی ، که رایگان ها به قدری تنوع داره که شما هیچ وقت لازم نیست پولی بابتش بدید ، دقیقا مثل گوگل پلی .
الان شما میبینید که حتی تو اپلیکیشن بازار هم یه سری نرم افزارها پولی هست
یعنی از سایت هایی که نرم افطار های کرک شده می ذارن دانلود کردید و نصب کردید؟

upload_section

Registered User
لایک‌ها
58
یعنی از سایت هایی که نرم افطار های کرک شده می ذارن دانلود کردید و نصب کردید؟
عزیز تاپیک رو شلوغ و منحرف نکنید لطفا
اگر در زمینه ویندوز فون سوالی دارید تو پیغام خصوصی بپرسید در خدمت هستم
ممنون

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
عزیز با نوکیا XL در حد آک تعویض دارید؟

بالا