• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی سامسونگ i9070 galaxy s advance در حد

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
سلام . رم هنوز موجوده ؟ لطف میکنین قیمت اخرشو واسم بفرستین ؟
داداش قیمت اخره رم رو می خوای یا گوشی با رم؟
رم همراه گوشی فروخته میشه
اگه کسی هم گوشیو بدون رم خواست رمو واسه خودم نگه میدارم
ضمنا اینباکست پره نمیشه بهت پ.خ داد

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
اها چون نوشته بودید قیمت رم 30 تومن فک کردم جدا میفروشین ممنون... راستی دوست عزیز اگه گوشیتونو با بلک یا پردا در حد اک تعویض داشتید. شرایطو واسم پخ کنین . اینباکسو خالی کردم .

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
اها چون نوشته بودید قیمت رم 30 تومن فک کردم جدا میفروشین ممنون... راستی دوست عزیز اگه گوشیتونو با بلک یا پردا در حد اک تعویض داشتید. شرایطو واسم پخ کنین . اینباکسو خالی کردم .
پ.خ داده شد عزیز

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
پ.خ داده شد عزیز

شما که میگین فریز کرد برنامه های اشغال شده رم اگه راست میگید اسم برنامه رو پ-خ کنید تا بگم کارایش چیه و به اشتباه نیافتید

axe

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز همین چند ساعت پیش از مغازه قیمت کردم 880.گوشی شما کاملا از ظاهرش معلومه که در حد آکه ولی خودتون که استادید گوشی چه یک روز چه چند ماه استفاده بشه دیگه میشه دست دوم و قیمتش میاد پایین مغازه دارها که 30% کم میکنن ولی من برا گوشی در حد 20% میذارم که گوشی شما 700 میشه اون قاب محافظ و برچسب محافظ هم دیگه به درد شما نمیخوره اگه میخواید اونارو هم بردارید.فکر کنم رو این گوشی رم هم نیست اگه نخواستید اونم بردارید.من در نهایت 710 ازتون برمیدارمش چون خداییش 880 آکشه.اگر خواستید رو من حساب کنید ;)

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
شما که میگین فریز کرد برنامه های اشغال شده رم اگه راست میگید اسم برنامه رو پ-خ کنید تا بگم کارایش چیه و به اشتباه نیافتید
داداش یعنی من حالیم نمیشه چی تو گوشیم نصب کردم؟!
دستت در نکنه بیا اینم اسم نرم افزار
فقط گوشی باید حتما روت باشه
app quarantine pro

سلام دوست عزیز همین چند ساعت پیش از مغازه قیمت کردم 880.گوشی شما کاملا از ظاهرش معلومه که در حد آکه ولی خودتون که استادید گوشی چه یک روز چه چند ماه استفاده بشه دیگه میشه دست دوم و قیمتش میاد پایین مغازه دارها که 30% کم میکنن ولی من برا گوشی در حد 20% میذارم که گوشی شما 700 میشه اون قاب محافظ و برچسب محافظ هم دیگه به درد شما نمیخوره اگه میخواید اونارو هم بردارید.فکر کنم رو این گوشی رم هم نیست اگه نخواستید اونم بردارید.من در نهایت 710 ازتون برمیدارمش چون خداییش 880 آکشه.اگر خواستید رو من حساب کنید ;)
داداش لینکه دیجیکالا رو دادم که بی گارانتیشو داره میده 950
واسه من 1 سال از گارانتیش مونده
اینجوری که نمیشه که هرکی میاد بگه من این گوشیو از بیرون فلان قدر قیمت دارم پس بهمان قدر ماله من!
عزیز با 880 بیرون میتونی arc s بخری نه این!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

880 میده؟؟ کجا؟؟ بگو ماهم بیایم ازونجا بخریم دوست عزیز....
گوشیه واقعا شاخیه استارتر به نظر من شما که میخوای 4 هسته ای بگیری تو همین جا میتونی تعویض کنی. اینطوری شاید بهتر باشه
البته این نظر من بود.....

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
880 میده؟؟ کجا؟؟ بگو ماهم بیایم ازونجا بخریم دوست عزیز....
گوشیه واقعا شاخیه استارتر به نظر من شما که میخوای 4 هسته ای بگیری تو همین جا میتونی تعویض کنی. اینطوری شاید بهتر باشه
البته این نظر من بود.....
داداش منم همینو میگم
اقایون فکر می کنن ما قیمتای بازار دستمون نیست میان قیمت میدن واسه خودشون!
نظرمه 4 هسته ای بگیرم ولی هنوز معلوم نیست ولی خوب اگه پول دستم باشه انتخابام بیشتر میشه

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
نه جسارت که نمیکنم اما خواستم بگم حتی با قرنتینه هم باز هم روی رم برنامه اجرا میشه و وقتی ببینید رم زیاد خالی میشه واسه اینه که بر نامه های سیستمی هم kill میکنه

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
نه جسارت که نمیکنم اما خواستم بگم حتی با قرنتینه هم باز هم روی رم برنامه اجرا میشه و وقتی ببینید رم زیاد خالی میشه واسه اینه که بر نامه های سیستمی هم kill میکنه

این برنامه یه چیز شاخیه واسه خودش
البته شانسی به چشم خورد
من قبلا این کارو با rom toolbox pro انجام میدادم که یکی از کارایی هاش این بود ولی تو گوشی های دو هسته ای جواب نمیداد که خدا اینو رسوند D:

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
این برنامه یه چیز شاخیه واسه خودش
البته شانسی به چشم خورد
من قبلا این کارو با rom toolbox pro انجام میدادم که یکی از کارایی هاش این بود ولی تو گوشی های دو هسته ای جواب نمیداد که خدا اینو رسوند D:

استفاده کردم شما سعی کنید اگه میخواین خیلی رم خالی کنی auto task killer رو نصب کنی خیلی عالی هست البته بعضی اوقات قابلیت سویچ بین برنامه هارو از دست میدید اما ارزش به درد گوشی تک هسته ای میخوره و رم های 512 که همیشه کم میارن اما s advanced کلا رمش بدون اینجور برنامه ها هم کمتر از 150 اینا نمیشه

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
استفاده کردم شما سعی کنید اگه میخواین خیلی رم خالی کنی auto task killer رو نصب کنی خیلی عالی هست البته بعضی اوقات قابلیت سویچ بین برنامه هارو از دست میدید اما ارزش به درد گوشی تک هسته ای میخوره و رم های 512 که همیشه کم میارن اما s advanced کلا رمش بدون اینجور برنامه ها هم کمتر از 150 اینا نمیشه

اره اینم نرم افزار خوبیه ولی همیشه فعاله
من با اون نرم افزار حدود 12 تا نرم افزار که اصلا ازشون استفاده نمی کردم و الکی رم اشغال می کردنو فریز کردم 1 بار برای همیشه واسه این میگم کارایی و دردسر این نرم افزار کمتره
از بحث تاپیک خارج نشیم
بدو بدو اینور بازار که جنس تک اوردم

axe

Registered User
لایک‌ها
5
داداش چرا بهت بر میخوره هیچکسم فکر نمیکنه شما قیمت دست نیست من نظرم دادم بابت قیمتی که خودم خواستم ولی به خدا قسم دیروز 880 قیمت گرفتم قسم خوردم که نگی آقایون هرچی دلشان میخواد میگن.اون آقایی هم که 880 میخواد اگه خواست براش میخرم در ضمن من قیمت این گوشی داخل شهر همدان گفتم گرچه خود فروشنده بهم گفت قیمتش شده 910 ولی من 880 بهت میدم خرید قبلمه.ما قصد جسارت نداشتیم.حالا خدایی قیمت آخر برام پ.خ کن تا یه گفتمانی بکنیم ازت بخریمش.اگه شمارت خواستی ارسال کن تماس بگیرم خدمتتون.

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
اقایون لینکه دیجیکالا رو گذاشتم برن قیمتو ببینن اگه به ما شک دارن!
دیگه دیجیکالا از بیرون 100 تومن گرونتر نمیگه که!

axe

Registered User
لایک‌ها
5
داداش تعویضم داری با xperia ray باقیشم تقدیم میکنم.گوشی هم در حد هستش مثل گوشی خودت

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
گوشی خوبیه. خوب بفروشی.

بالا