امیدوارم شما گوشی پیدا کنی که 30 درصد ازش کم شده باشه چون من گشتم نبود .دوست عزیز دوست ندارم بزنم تو سر جنس ولی هر جنسی بعد خرید 30 درصد از قیمتش کم میشه موقع فروش.امیداورم روشن شده باشی.
اولا به این قیمت اصلا امکان نداره و شما حتی مدل 6502 رو نمیتونی کمتر از 970 پیدا کنی .900 خریدارم البته شرمنده زیر قیمت پایه گفتم
داداش گلم قیمت اک گوشیت 1175 هستش شما خودت باشی گوشی 2 ماه کارکرده را 1100 میخری بعدشم 1 ماه پیش خودم یدونه 6502 را به زور 890 فروختم درسته شاید 970 کمتر نباشه ولی کیه که بخره کاری نداره که الان دیوار اگهی کن ببین چه قیمتهایی بهت میدن و در اخر اینجا پرشین تولزه همه واسه خودشون کلی زرنگن قیمتهای کف بازارم دارناولا به این قیمت اصلا امکان نداره و شما حتی مدل 6502 رو نمیتونی کمتر از 970 پیدا کنی .
لطفا با این قیمت دادن تاپیک فروش رو خراب نکنین پیشنهادی دارین در پیام خصوصی اعلام کنین .
ممنون .
من نمیخوام گوشیمو به زور بفروشم قیمت من همینی که توی تاپیک اعلام کردم .داداش گلم قیمت اک گوشیت 1175 هستش شما خودت باشی گوشی 2 ماه کارکرده را 1100 میخری بعدشم 1 ماه پیش خودم یدونه 6502 را به زور 890 فروختم درسته شاید 970 کمتر نباشه ولی کیه که بخره کاری نداره که الان دیوار اگهی کن ببین چه قیمتهایی بهت میدن و در اخر اینجا پرشین تولزه همه واسه خودشون کلی زرنگن قیمتهای کف بازارم دارن