• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
82 صفحه رفته جلو این تاپیک!

قضیه کلاه برداریه دوستان؟

82 صفحه نیست 55
ایشون فرد محترمی به نظر میومدن و بنده با اینکه تا الان برای هیچ کسی واریز قبل از ارسال و تست نداشتم و نخواهم داشت بنا به صحبت برخی از دوستان و بخصوص صمیمی ترین دوستم که از ایشون هم خرید داشته اول واریز انجام دادم

2 حالت داره
اول اینکه گوشی ها برای فرار از گمرک لیبل هاشون برداشته شده
دوم گوشی ها اول امده و بعدا جعبه و لوازم شاید علت فرق داشتن شارژر ها هم همینه

و مورد بنده هم 2 حالت داره
1 برگشت دستگاه با پست + هزینه پیک دریافت دستگاه + هزینه ترمینال + هزینه پیک پست + هزینه پست پیشتاز ( 5 + 7 + 5 + 10 = 27 ) مبلغ اول دریافت میشه 350 + 27
2 دریافت مبلغی بصورت توافقی برای وجود این مشکل
3 عدم قبول ایشون از مورد 1 یا 2 و نارضایتی بنده از این معامله

شماره سریال روی جعبه گوشیه منم با شماره سریال گوشی یکی نیس

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
82 صفحه نیست 55
ایشون فرد محترمی به نظر میومدن و بنده با اینکه تا الان برای هیچ کسی واریز قبل از ارسال و تست نداشتم و نخواهم داشت بنا به صحبت برخی از دوستان و بخصوص صمیمی ترین دوستم که از ایشون هم خرید داشته اول واریز انجام دادم

2 حالت داره
اول اینکه گوشی ها برای فرار از گمرک لیبل هاشون برداشته شده
دوم گوشی ها اول امده و بعدا جعبه و لوازم شاید علت فرق داشتن شارژر ها هم همینه

و مورد بنده هم 2 حالت داره
1 برگشت دستگاه با پست + هزینه پیک دریافت دستگاه + هزینه ترمینال + هزینه پیک پست + هزینه پست پیشتاز ( 5 + 7 + 5 + 10 = 27 ) مبلغ اول دریافت میشه 350 + 27
2 دریافت مبلغی بصورت توافقی برای وجود این مشکل
3 عدم قبول ایشون از مورد 1 یا 2 و نارضایتی بنده از این معامله

داداش گلم - مشکلی نیست - شما زیادی داری بزرگش میکنی - آقای ترابی خودشون اعلام کردن تا ساعت 5 عصر نمیتونن گوشی رو جواب بدن و خاموشه - ساعت 5 به بعد انشالله باهاش تماس بگیر - انشالله مشکل حل میشه - واسه فروش هم مهم همون کارتون و وسایلش هست - گوشی که برچسب شبنم نداره که بگی مجاز وارد شده - واسه خریدار هم مهم کارتون و وسایل و سلامت خود گوشی هست - من خودم انشالله دوتا مشکی تا بعد از ظهر خرید میکنم ازشون و دلیلش رو هم میپرسم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
داداش گلم - مشکلی نیست - شما زیادی داری بزرگش میکنی - آقای ترابی خودشون اعلام کردن تا ساعت 5 عصر نمیتونن گوشی رو جواب بدن و خاموشه - ساعت 5 به بعد انشالله باهاش تماس بگیر - انشالله مشکل حل میشه - واسه فروش هم مهم همون کارتون و وسایلش هست - گوشی که برچسب شبنم نداره که بگی مجاز وارد شده - واسه خریدار هم مهم کارتون و وسایل و سلامت خود گوشی هست - من خودم انشالله دوتا مشکی تا بعد از ظهر خرید میکنم ازشون و دلیلش رو هم میپرسم

من يه ٤ اس به شكا با كارتن بي سريال بدم ١٥٠ هم زير قبمت ميخريد؟؟؟؟؟؟
درصورتي كه نصف قيمتم به زور مشتري داره

من كه حرفي نزدم فقط مشاوره گرفتم تو تاپيك

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
من يه ٤ اس به شكا با كارتن بي سريال بدم ١٥٠ هم زير قبمت ميخريد؟؟؟؟؟؟
درصورتي كه نصف قيمتم به زور مشتري داره

من كه حرفي نزدم فقط مشاوره گرفتم تو تاپيك

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

ببخشید اگه بد منظورم رو رسوندم - منظورم این بود که صبر کنید انشالله بعد از ساعت 5 یه زنگ بزنید به آقا مسعود و قضیه رو باهاشون در میون بزارین

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
من تا الان سه دستگاه از مسعود خان خریداری کردم
الحق انسان با انصاف و خوش قولی هستند
روی جعبه ها اصلا سریالی نیست
اما IMEI پشت گوشی (زیرباطری) با IMEI گوشی (#06#*) یکیه

درسته این برچسب شبنم هم داستانی داره - به هر حال به نظرمن کسی که این گوشی رو بخره باید به فکر استفاده باشه تا زمانی که گوشی بپوسه !! نه اینکه بخواد بفروشه
چون واقعا 350 هزار برای این امکانات چیزی نیست

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام وادب

دوست عزیز که دنبال سریال روی کارتن گوشی هستی باید خدمتت عرض کنم من تاحالا5تا گوشی از آقای ترابی خریدم و غیر از مورد اول که برای خودم بود وکارتنش سریال داشت هیچ کدوم سریال نداره. بعدم شما که به قول خودت اهل کاری بروتوی بازار ببین گوشی های چینی که هست کدوم اولا سریال داره دوما کدومشون سریال مطابق داره.
بعدم تاجایی که من یادمه ایشون توی همین تاپیک عنوان کرده بودن که گوشی های سری جدید سریال روی کارتن ندارن. درضمن توی همین فروم یکی از دوستان دیگه هم از این گوشی میفروشن که یکی ازدوستان ازشون خرید کرده بود سریال تطابق نداشت.
نکته ی آخر رو هم عرض کنم واون اینکه از این موبایل برای فروش بردم موبایل فروشی یکی دوستان توی قم ایشون اصلا سراغی از سریال گوشی نگرفت واحتمالا بخاطر چینی بودن گوشی بوده

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
من تا الان سه دستگاه از مسعود خان خریداری کردم
الحق انسان با انصاف و خوش قولی هستند
روی جعبه ها اصلا سریالی نیست
اما IMEI پشت گوشی (زیرباطری) با IMEI گوشی (#06#*) یکیه

درسته این برچسب شبنم هم داستانی داره - به هر حال به نظرمن کسی که این گوشی رو بخره باید به فکر استفاده باشه تا زمانی که گوشی بپوسه !! نه اینکه بخواد بفروشه
چون واقعا 350 هزار برای این امکانات چیزی نیست

درسته داداش - این گوشی برای مصرف شخصی هست - البته آقا مسعود که کاملا شاخته شده هست و واقعا آدم منصفیه بنده خدا - منم منظورم به اون داداشمون همین بود - برچسب شبنم هم یه مثال بود داداش - من خودم انشالله تا عصر دو عدد مشکی خریداری میکنم

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
درسته داداش - این گوشی برای مصرف شخصی هست - البته آقا مسعود که کاملا شاخته شده هست و واقعا آدم منصفیه بنده خدا - منم منظورم به اون داداشمون همین بود - برچسب شبنم هم یه مثال بود داداش - من خودم انشالله تا عصر دو عدد مشکی خریداری میکنم

قربان تو داداش.حتما بخر

asemaneabyma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم یکی میخوام.پ خ هم دادم.

emad_01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
با توجه به به صحبت دوستان این گوشی مزایا و معایبی داره
مزایا
1.قدرت و سرعت نسبت به قیمت گوشی
2.صفحه 4 اینچ
3.ضد اب و ضد گردو غبار
4.دو سیمکارته بودن
5.پشتیبانی از سیمکارت رایتل و امکان تماس تصویری با گوشی
4.داشتن دوربین جلو هر چند کیفیت دوربین بالا نیست
معایب
1.نداشتن وسایل جانبی
2.نبودن قطعات گوشی در صورتی که گوشی دچار مشکل شه
3.نبود یک رام خوب و بدون باگ برای گوشی(البته در این مورد هر کی نظری داره)
4.نداشتن شمار سریال رو کارتون گوشی
با توجه به گفته های دوستان وتستی که از دستگاه گرفتن دستگاه نسبت به قیمت کیفیت بالایی داره ومشکل دستگاه اینه که پشتیبانی نداره

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوستان یه نفرم جوابم منو بده
موندم دست به گوشی بزنم یا نه

چرا بر چسب IMEI روی باکس نیست ؟؟!
الان یه 1200 دادم دست یه موبایلی با جعبش بعد 1 هفته زنگ زده که پس میدم بهت چون سریال ها یکی نیست خودمم ندیده بوده ( یه گوشی 20 تومنی )
الان 350 هزینه شده + 8 تومن ارسال بعد نه گوشی پلمپ بوده نه برچسب سریال داشته

شما امان بده بنده برسم پای کامپیوتر اولا که از این گوشی چندین بار واسم امده فقط سری اول کارتن با گوشی یکی بود بعدا دیگه سریال نداشت واسه این گوشیها همین که کد داخل گوشی با لیبل زیر باتری یکی باشه کافیه گوشی هم چینی هستش و جنس هم معلومه چجوری وارد میشه اگه بخواهد راه قانونی باشه حداقل 120 دلار قیمتشه که دیگه 350 به دست شما نمیرسه تو هیچ جای تاپیک هم من نگفتم گوشی پلمپ هستش وقتی شارژر گوشی عوض شده پس دیگه پلمپ نیستش تا الانم حداقل 30 تا از این گوشی تو این سایت فروختم که همه هم راضی بودن الانم اگه شما از گوشی خوشت نیامده مشکلی نیست میفرستی پولتو بر میگردونم دیگه 350 ارزش این همه بحث را نداره هستن از بچه های سایت بالای 4 تا از این گوشی خریدن هیچکدوم حرفی از سریال نزدن چونکه همه میدونن گوشی چینی سریال درست درمون نداره

82 صفحه رفته جلو این تاپیک!

قضیه کلاه برداریه دوستان؟

شما هم مثل اینکه دنبال قضیه ای چیزی هستی نه کلاه برداری ندیدی بنده خدا

emad_01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما امان بده بنده برسم پای کامپیوتر اولا که از این گوشی چندین بار واسم امده فقط سری اول کارتن با گوشی یکی بود بعدا دیگه سریال نداشت واسه این گوشیها همین که کد داخل گوشی با لیبل زیر باتری یکی باشه کافیه گوشی هم چینی هستش و جنس هم معلومه چجوری وارد میشه اگه بخواهد راه قانونی باشه حداقل 120 دلار قیمتشه که دیگه 350 به دست شما نمیرسه تو هیچ جای تاپیک هم من نگفتم گوشی پلمپ هستش وقتی شارژر گوشی عوض شده پس دیگه پلمپ نیستش تا الانم حداقل 30 تا از این گوشی تو این سایت فروختم که همه هم راضی بودن الانم اگه شما از گوشی خوشت نیامده مشکلی نیست میفرستی پولتو بر میگردونم دیگه 350 ارزش این همه بحث را نداره هستن از بچه های سایت بالای 4 تا از این گوشی خریدن هیچکدوم حرفی از سریال نزدن چونکه همه میدونن گوشی چینی سریال درست درمون نداره
من تا حالا گوشی اندروید نداشتم دو سه روز پیش این تایپیک رو دیدم وخیلی از نظرات رو خوندم و متوجه شدم گوشی خوبیه عضویتم تو سایت نیز برای پرسیدن چند سوال و خرید گوشیه
طبق گفته خودتون گوشی های سری اول سریال داشتن اگه امکان داره بازم گوشی ها رو با شماره سریال بیارید چون خرید این گوشی با شماره سریال به قیمت 400خیلی منطقی تره تا اینکه 350 باشه و شماره سریال نداشته باشه

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
من ۴ تا از آقای ترابی خرید کردم و همه همینطور بودن و هیچ مشکلی نداشتند
کلا آدم منصف،گل،بامرام و با معرفتیه
----------------

یکی از تاپیک همسایه خریدم که ۵ تومن ارزونتر بود
اما imei معتبر نداشت و سیم کارت رایتل و نمیتونست پشتیبانی کنه

pcmatin

Registered User
لایک‌ها
382
گوشيها پلمپن چه رنگي موجوده

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
منم تا الان 6 تا از اقا مسعود گرفتم
هیچ مشکلی هم نبوده
ازین 6 تا 3 تارو دادم به مغازه دار که اصلا توجهی نکرد به این موضوع و خودش گفت چون چینی هستش ایرادی نداره
3تا هم از جایی دیگه گرفتم گه اونا هم همینطور بودن و به نظرم کلا به همین شکل وارد بازار شدن

nemo367

Registered User
لایک‌ها
178
سریال گوشی من با برچسب زیر باطری یکیه.........فقط روی کارتن برچسب نداره که .... میشه براش برچسب درست کرد..........
دوستان من رام کاستوم ورژن 2 رو نصب نکردم که ببینم چه جوریه .مستقیم رفتم 3 :lol:
برای همین نمی دونم فرقش با ورژن 2 چیه....
تنها مشکلی که توی این رام تا الان داره اینه که فقط یکدانه آنتن نشون میده(مثلا فقط mci)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا