فعلا واسه یه اپ ساده که تو تاپیک دوستان دادم مدیران عزیز زحمت کشیدن مارو بن کردن فعلا با این ایدی در ارتباط باشید گوشی هم واسم امده ولی تعداد کمه دوستانی که می خواهن زودتر پیغام بدن
اونایی که اون عقب نشستن چی؟(با لحنه ابی)
عرض سلام وادب
منم از این گوشی خیلی راضیم
همه چیزش عالیه مخصوصا باطریش با استفاده ای که من دارم تقریبا 6روز برام باطری نگه داشت
درمورد ارتباط جی پی اس هم باید بگم فوق العاده است
فقط آخر هفته وقت نشد گوشی رو برای ارتقاء حافظه ی داخلی باز کنم
رسما اس2 رو بازنشسته کردم وهمین روزا براش تاپیک فروش باز میکنم
تاخدا چه خواهد
احتمالا تا هفته ی بعد یه دونه مشکی میخوام که باید دوباره مزاحم جناب ترابی بشم
سلام ،
یعنی باید پیچ های گوشی باز بشن و داخلش یه میکرو اس دی داره که قابل تعویضه ؟
نه حجت جان ، اینا به این شکل نیستن ، حافظه ی این مدلها بصورت نند ( آی سی ) روی برد قرار داره ...سلام مهرداد جان
به نظر من که اینطوریه. البته یه چیزیه که با تجربه میگم ولی هنوز بازش نکردم چون یادمه یکی یه طرح آیفون از این چینی ها داشت که 4گیگ میشد اطلاعات توش ریخت. گوشیش داغون شدوما بازش کردیم دیدم توش یه دونه اسلات رم روی برد (غیر از اسلات رمی که بیرون داره ) داره که یه رم 4گیگ ساده توش بود.
حالا وباتوجه به اطلاعات نرم افزاری که گوشی از حافظه داخلی میده (گوشی حافظه داخلی رو به صورت SDCARD وتوی نرم افزارهای مدیریت گوشی هم با همین نام میشناسه) حدس میزنم درمورد این گوشی هم باید اینطوری باشه.
داداش قیمت 400 هستش بعدشم گرونتر شده ولی هنوز همون قیمت قدیم میدمداداش قیمت اخرت چنده
تو مدلهای طرح ایفون 4 اینجوریه که مموری داخلش داره تو این گوشی بعید میدونم اینجوری باشهسلام مهرداد جان
به نظر من که اینطوریه. البته یه چیزیه که با تجربه میگم ولی هنوز بازش نکردم چون یادمه یکی یه طرح آیفون از این چینی ها داشت که 4گیگ میشد اطلاعات توش ریخت. گوشیش داغون شدوما بازش کردیم دیدم توش یه دونه اسلات رم روی برد (غیر از اسلات رمی که بیرون داره ) داره که یه رم 4گیگ ساده توش بود.
حالا وباتوجه به اطلاعات نرم افزاری که گوشی از حافظه داخلی میده (گوشی حافظه داخلی رو به صورت SDCARD وتوی نرم افزارهای مدیریت گوشی هم با همین نام میشناسه) حدس میزنم درمورد این گوشی هم باید اینطوری باشه.
مسعود جان ، مشکیشو رو موجود داری؟
پ خ دادم اقا شهریار
در اون قسمت که دوستمون فرمودند storage card که همان مموری شما است را انتخواب کنید.
Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2
توجه توجه توجه
خداوکیلی همه دوستانی که این گوشی را خریده اند . از خریدشون راضیند؟با گوشیتون حال میکنین؟
Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2
نه حجت جان ، اینا به این شکل نیستن ، حافظه ی این مدلها بصورت نند ( آی سی ) روی برد قرار داره ...
در مورد اون عبارت sd card هم 90% گوشیهای اندرویدی حافظه ی داخلی رو با این عبارت نشون میدن
پیشنهاد میکنم بازش نکنید خبری نیست اونجا :دی
داداش قیمت 400 هستش بعدشم گرونتر شده ولی هنوز همون قیمت قدیم میدم
تو مدلهای طرح ایفون 4 اینجوریه که مموری داخلش داره تو این گوشی بعید میدونم اینجوری باشه
چند تا نکته:
اول ممنون از ترابی عزیز بابت گوشی واقعا خوبی که معرفی کردن
گوشی فوق العاده قدرتمنده و من دیروز بازی مرد آهنی 3 رو ریختم روش راحت اجرا کرد
فکر نمیکنم شرکتهایی که اسمی دارن تو بازار بیان رم میکرو بذارن رو گوشی به جای حافظه داخلی که بیشتر برای کپی هاست که معلوم نیست کجا ساخته شدن
دوستان اگه امکگان داشت پک کامل درایور های این گوشی رو برای xp یه جا آپلود کنن برای تعویض رام