میشه بگید حافظه داخلی قابل دسترسی چه قدر دارید ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
1/2 گیگ تقریبا 250 مگ کم داره
دوست عزیز همه رام ها این قابلیت رو نداره میتونید از ابزارهای نصب و مدیریت گوشی مثل موبروبو استفاده کنید که باید با کامپیوتر نصب کنیدممنون ولی من میخوام همون اول کار که نصب میکنم ازم بپرسه کجا نصب کنم ..... اصلا اگه میخواستم از نرم افزار استفاده کنم که دیگه گوشی را روت نمیکردم
١.اول بايد تمام ديتاهاي گيم لافت خودتون رو از حافظه داخلي به كارت حافظه منتقل كنيد.(پوشه ي gameloft رو منتقل كنبد)http://up.androidha.com/upload/uploa...manager-77.apk
sdcard/--------> sdcard/external_SD
٢.حالا يك پوشه خالي gameloft در حافظه داخلي ايجاد كنيد.
٣. اكر برنامه اسكريپت منيجر رو نداريد از لينك زير يكيش رو دانلود و نصب كنيد.حجم ٩٠٠ كيلوبايت
۴.دانلود اسكريپت sd-hack.sh از اين لينك:http://www.jayceooi.com/wp-content/u.../10/SD-Hack.sh
۵.اسكريپت بالايي را به مموري داخلي انتقال دهيد.البته یه روش هایی هم بدون روت هک هست فقط در تکمیل اموزش بالا بگم از انجمن تخصصی موبایل برش داشتم خودم تایپ نکردم نشد پخ بده بهت کمک کنم حلش کنی
۶.حالا اسكريپت منيجري كه قبلا نصب كرده ايد را باز كنيد.
٧.به مسير mnt/sdcard برويد
٨. اسكريپت sd-hack.sh را انتخاب كنيد..
٩.تيك run as root و run at boot را مطابق شكل بزنيد.
١٠.روي save كليك كنيد و از برنامه خارج شويد.
١١.دستگاهتان رو خاموش روشن كنيد.
١٢.تمام شد! به همين سادگي
دوست عزیز همه رام ها این قابلیت رو نداره میتونید از ابزارهای نصب و مدیریت گوشی مثل موبروبو استفاده کنید که باید با کامپیوتر نصب کنید
یا از همین ابزار ها استفاده کنید این نرم افزار هم مشکلی برا گوشی پیش نمیاره حالا چه از اول بپرسه کجا نصب بشه چه بعد من اس 3 دارم تو رام رسمی نمیپرسه تو میویی میپرسه
با سلام
مبلغ واريز شد آدرس رو پ.خ كردم!
عزیز منظور دوستمون اینه که مموری داخلی گوشی محدود هست و ایشون بخاطر محدودیت میخاد نرم افزارهارو روی مموری اکسترنال نصب کنه
دوس گلم فکر کنم بشه ها حافظه داخلیش چنده مگه move to sdرو تو گزینه ها بزنید مستقیم میره تو sd کارت البته این نرم افزارم یکم تو هر گوشی یه جور ظاهر میشه
اول از هر چیزی تشکر میکنم از آقای ترابی
من این گوشی را روت کردم .............. گوشیه باحالیه و خیلی خوشم اومد ازش
تو کف اینم که روش asphalt 7 نصب کنم و تست کنم ببنیم گوشی در چه حده
با یه مشکل برخوردم ..... فایل دیتا آسفالت 7 حدود 1/4 گیگه که به علت کمبود حافظه داخلی گوشی نمیشه کپی کرد روی گوشی ....
کسی راهکاری بلده ؟؟؟ لطفا هرکس اسفالت 7 نصب کرد روی این گوشی توی این تاپیک اعلام کنه
1/2 گیگ تقریبا 250 مگ کم داره
مرسی داداشی حتما اره تو فکرم یه دو سیم که رایتل ساپورت کنه بگیرم تو اولویته این گوشی برام دستم تنگه تو یکی بخر دستم باز شد ازت بخرمعرض سلام وادب
محض اطلاع دوستان عرض کنم که این گوشی 4گیگ حافظه داره که 1گیگ مختص به Internal Storgae است و2گیگ مختص به usb Storage و 1 گیگ دیگه هم برای نرم افزار آندروید اختصاص داده شده
یاشار حتما از این گوشی بخر ولذت داشتن گوشی چینی رو تجربه کن خخخخخخخخخخخخخخخخخ
آقا بیخیال دعوا نکنید
یه نفر اسفالت 7 را نصب کنه روی گوشی و لطف کنه اعلام نتیجه کنه
نداره دادا باید یه توسعه دهنده زحمتشو بکشه فارسی کنهممنون دادا
حالا تا فعلاشما هديه بدى يکى لينک به ما هديه بده
Sent By Moto RMAXX , Tapatalk Used
ممنون دادا
حالا تا فعلاشما هديه بدى يکى لينک به ما هديه بده
Sent By Moto RMAXX , Tapatalk Used
قابل توجه اقا صالح. که اون توسعه دهنده هم منمنداره دادا باید یه توسعه دهنده زحمتشو بکشه فارسی کنه
سلام
اول از همه بگم من اصلا اهل گوشی چینی نبوده و نیستم و جز آیفون چیزیو دستم نمیگرفتم
از آقای ترابی این گوشیو خریدم که خدایش خدایش خدایش فوق العادست
این قیمت این گوشی عجیبه!!
کیفیت صفحه نمایش عالی مخصوصا زیر نور خورشید
از همه بهتره و خفن تر با دو سیم کارت که یکیش رایتل و ۳جی فعال و استفاده مکرر ۳روز باطریش کار میده!!
در مورد زبان فارسی هم اطلاع ندارم چون تا گرفتم رامشو عوض کردم و الان پیام فارسی به راحتی میگیره و میفرسته
نداره دادا باید یه توسعه دهنده زحمتشو بکشه فارسی کنه
سد
دوست عزیز گوشی احتیاج به هیچ فارسی ساز یا رامی نداره خودش فارسی را کاملا ساپورت میکنه هم تو مسیج هم تو مرورگر فقط منوها فارسی نمیشه که فکر نمیکنم کسی که با گوشی اندرویدی کار میکنه احتیاج به منوی فارسی داشته باشه
قابل توجه اقا صالح. که اون توسعه دهنده هم منم
البته یکی از دوستان داشتم میخوندم فکر کنن گفتن رام عوض کردن اشتباه نکنم صفحه 18 یا 19 بود
در مورد زبان فارسی هم اطلاع ندارم چون تا گرفتم رامشو عوض کردم
منظورم ایشونه.
الان دوستان مشکلشون کجاست!؟!؟
این رامو من نصب کردم خیلی خوب و سبکه
http://vondroid.com/threads/vondroid-w718-v1-x.9237/
اگر مشکلی بود بگید تا اونجایی که بلدم کمک میکنم