• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
سلام
وقتت بخیر دوست من
رامهای کاستوم اکثراً مشکل دارن
من اکثرشون رو امتحان کردم
این رم از همه بهتر هست
http://vondroid.com/attachments/vondroid-w718-v1-1-zip.2350/?version=211
به جرات میتونم بگم از رام اصلی هم بهتره. رام اصلی برنامه های دیفالت زاید زیاد داره و روت هم نیست.
البته منو و زبان نوشتن فارسی نداره که زبان نوشتن فارسی با برنامه jellybean keyboard حل میشه.
ولی بقیه رامهای کاستوم رو پیشنهاد نمیکنم

سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم رام اورجینال را نصب و روت کنید و نرم افزارهای زایدش را حذف کنید البته این چیزها صلیغه ای هست . امیدورام شما روی صلیغه خودتون پابرجا باشین
موفق باشید

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم رام اورجینال را نصب و روت کنید و نرم افزارهای زایدش را حذف کنید البته این چیزها صلیغه ای هست . امیدورام شما روی صلیغه خودتون پابرجا باشین
موفق باشید

دوست من شما درست میفرمائین سلیقه ای هست. به هر حال اگه دنبال رام استوکش هستین به یکی از دوستان که این گوشی رو داره و رام استوک هنوز نصب هست پیشنهاد میکنم توسط Nandroid backup یه بکاپ تهیه کنه و آپلود کنه برای بقیه.

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
نحوه کار برنامه رو بگید من انجام میدم

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936

hessam13

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
وقتت بخیر دوست من

رامهای کاستوم اکثراً مشکل دارن
من اکثرشون رو امتحان کردم
این رم از همه بهتر هست
http://vondroid.com/attachments/vondroid-w718-v1-1-zip.2350/?version=211

به جرات میتونم بگم از رام اصلی هم بهتره. رام اصلی برنامه های دیفالت زاید زیاد داره و روت هم نیست.
البته منو و زبان نوشتن فارسی نداره که زبان نوشتن فارسی با برنامه jellybean keyboard حل میشه.
ولی بقیه رامهای کاستوم رو پیشنهاد نمیکنم

ممنون از شما چقدر حافظه رو خالی داره؟ از 4 گیگ
رم خالیش چقدره؟

hessam13

Registered User
لایک‌ها
0
0.88 گیگ

اون 1.59 رو که اگه برنامه روش نصب نداری میتونی کامل پاک کنی با کامپیوتر
ram از 512 چقدر دسترس ماست؟
اینجوری که شما میگی بعد فلش 2 گیگ وخورده ای از 4 گیگ در دسترس ماست درسته؟

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
ممنون از اقای ترابی گوشی من هم رسید
به جزء کیفیت دوربین پایین چیز دیگه ایش مشکل نداشت(یعنی در حد 5 نبود)
امتیازتون رو دادم لطفا امتیاز خرید منم لطف کنید ممنون

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
ممنون از اقای ترابی گوشی من هم رسید
به جزء کیفیت دوربین پایین چیز دیگه ایش مشکل نداشت(یعنی در حد 5 نبود)
امتیازتون رو دادم لطفا امتیاز خرید منم لطف کنید ممنون

مبارکت باشه داداش ولی دوربینش را به هرکی نشون دادم گفته خوبه

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام وادب

به نظر من دوستانی که میگن رام اصلی گوشی رام خوبیه شاید یه کم دارن ناصحیح صحبت میکنند
ازخصوصیات ظاهری رامهای کاستوم این گوشی (مثل نشانگر باطری که به صورت عددی وبه شکل گوشی های اچ تی سی است، رابط کاربری گوشی اس3 و... )که بگذریم نکته ی خیلی مهمی که هست اینه که شما در این رامهای کاستوم محدودیتی برای نصب نرم افزارندارین ولی در رام اصلی به مقدار حافظه ی گوشی فقط میتونید برنامه نصب کنید وامکان انتقال برنامه های به حافظه ی رمی که گذاشتین نیست
پارتیشن بندی در رام اصلی به این صورته:
حافظه ی اینترنال که حجمی کمتر ازیک گیگ داره
حافظه یو اس بی که حجمی کمتر از دو گیگ داره
یعنی کل محدوده ی نصب برنامه شما مختص به همین نهایت سه گیگه ولی در رامهای کاستوم بجای حافظه ی یو اس بی، حافظه ی کارت حافظه قرار داره که کسانی مثل من که برنامه زیاد نصب میکنند راحت میتونن برنامه ها رو به کارت حافظشون انتقال بدن. البته مقدار کمی روی حافظه ی گوشی یاحافظه ی اینترنال میمونه که مشکلی ایجادنمیکنه.
بهترین رام کاستومی که من تاالان برای این گوشی نصب کردم این رام بوده: Custom Firmware - CFW Vondroid Haier W718 v2.X | VonDroid
برای شفاف سازی عرض کنم که تنهاباگ رام کاستومی که دوستان در چندپست قبل توصیه کردن کارنکردن سنسور نوره که در این ورژن جدید این باگ مرتفع شده همراه با تغییراتی دیگه
تاالان وبعد از تقریبا 4روز نصب این رام بنده هیچ باگی در این رام ندیدم

موفق وپیروز باشین دوستان

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
عرض سلام وادب

به نظر من دوستانی که میگن رام اصلی گوشی رام خوبیه شاید یه کم دارن ناصحیح صحبت میکنند
ازخصوصیات ظاهری رامهای کاستوم این گوشی (مثل نشانگر باطری که به صورت عددی وبه شکل گوشی های اچ تی سی است، رابط کاربری گوشی اس3 و... )که بگذریم نکته ی خیلی مهمی که هست اینه که شما در این رامهای کاستوم محدودیتی برای نصب نرم افزارندارین ولی در رام اصلی به مقدار حافظه ی گوشی فقط میتونید برنامه نصب کنید وامکان انتقال برنامه های به حافظه ی رمی که گذاشتین نیست
پارتیشن بندی در رام اصلی به این صورته:
حافظه ی اینترنال که حجمی کمتر ازیک گیگ داره
حافظه یو اس بی که حجمی کمتر از دو گیگ داره
یعنی کل محدوده ی نصب برنامه شما مختص به همین نهایت سه گیگه ولی در رامهای کاستوم بجای حافظه ی یو اس بی، حافظه ی کارت حافظه قرار داره که کسانی مثل من که برنامه زیاد نصب میکنند راحت میتونن برنامه ها رو به کارت حافظشون انتقال بدن. البته مقدار کمی روی حافظه ی گوشی یاحافظه ی اینترنال میمونه که مشکلی ایجادنمیکنه.
بهترین رام کاستومی که من تاالان برای این گوشی نصب کردم این رام بوده: Custom Firmware - CFW Vondroid Haier W718 v2.X | VonDroid
برای شفاف سازی عرض کنم که تنهاباگ رام کاستومی که دوستان در چندپست قبل توصیه کردن کارنکردن سنسور نوره که در این ورژن جدید این باگ مرتفع شده همراه با تغییراتی دیگه

موفق وپیروز باشین دوستان

ممنون داداش من خودم خیلی گوشیهای اندرویدی داشتم از هر برندی که بگی رو همشون هم رام کاستوم زدم در کل نظر من واسه نصب رام کاستوم 2 چیزه یکی اینکه مثلا گوشی مثل یه مدل از htc که فارسی ساپورت نیستن احتیاج به رام داره یا مثلا گوشی مثل x10 که تو رام 2.1 اصلی هم کنده احتیاج به رام داره تا یکم روانتر بشه تا الانم هیچ رام بدون باگی ندیدم به مشکل رام کاستوم هم اینه که شما مثلا یه رام واسه گوشیتون نصب کردید بعدشم کلی وقت میزارید برنامه ها و بازیهای مورد نیازتون را نصب کردید بعد 2 روز می بینید که یه ورژن جدید از رامتون امده دوباره دانلود ونصب و بعدشم دوباره نصب برنامه و الا اخر بعد از یه مدت می بینید که کل وقتتون و حجم اینترنتتون صرف کاستوم رام شده یه چیز دیگه مثلا کسی که میره گوشی htc میخره حتما از رابط سنس خوشش میاد که اچ تی سی خریده خوب چه کاریه که بیاد رام سیانوژن با ظاهر تکراری که روی هرگوشی بریزی یه جوره رو گوشیش نصب کنه در کل چند وقتیه که خودم گوشیهای ال جی میخرم اصلا بهشون دست نمیزنم همونجوری با رام اصلی و بدون باگ استفاده می کنم

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
دوستانی که از رام اصلی استفاده میکنن واسه انتقال برنامه های نصب شده به کارت میکرو اس دی از نرم افزار app2sd استفاده کنن

واسه انقال دیتا از هم میتونن از نرم افزار GL2SD استفاده کنن

fireinpole

Registered User
لایک‌ها
936

موفق وپیروز باشین دوستان

عزیز مثلا اگه کارت حافظه چانبی نذاری آیا باز هم حافظه خود گوشی رو میشناسه؟
من که نصب کردم این رام رو و میکرو sd نذاشتم اون 1.6 گیگ usb رو اصلاً پیدا نکرد. ولی کارت حافظه میکرو sd اضافه کردم هم اونو شناخت هم حافظه usb رو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا