سلام.چه رنگیش رو موجود دارین؟قیمت 350 هست؟
سلام الان سفید دارم احتمالا فردا مشکی بیاد واسم قیمت هم 350 هستش
سلام
آقا مسعود لنوو چی شد؟
منتظرش باشیم یا نه؟
برای خرید حضوری کجا باید بیایم؟
ممنون
خواهش میکنم تاپیک خودتونه[FONT=&]سلام دوستان[/FONT][FONT=&]
[FONT=&]چند روز پیش دو گوشی هایر سفید و مشکی برای خودم و یکی از دوستانم خریداری کردم فقط در گفتن مشخصات گوشی به دوستم چینی بودن آن را فراموش کردم قرار بود بعد از عوض کردن رام و اضافه شدن منوی فارسی گوشی را تحویل بدم.موقع تحویل وقتی فهمید گوشی چینی است گفت که چرا قبلا بهش نگفته بودم...الان قصد فروش آن را دارم.[/FONT][/FONT]
[FONT=&]فروش فقط حضوری در اصفهان
[/FONT][FONT=&]IMEI گوشی و جعبه یکسان است.[/FONT][FONT=&]قیمت پایه: 335 هزار تومان[FONT=&]گوشی هیچگونه خط و خشی نداره.[/FONT]
http://forum.persiantools.com/t399603.html
[/FONT]
مشکی دارم 4 عدد موجودهاقای ترابی مشکیش رو اوردید فقط شماره حسابتون رو اس ام اس کنید بریزم به حساب.
داداش اون یدونه که دست خودم بود به مدت 1 هفته روش خطی نیافتاده بود ولی احتمالا کنار دسته کلید یا همچین چیزی بزاریدش خط بیفته کیفیت صفخه نمایش هم بیشتر از حد انتظاره البته نسبت به قیمتش رنگ مارکش هم احتمال داره بره نه این گوشی همه گوشیها اینجوریندوستان چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
1-آیا صفحه نمایش این گوشی ضد خش هستش؟و کیفیت صفحه نمایشش در چه حده؟
2-آیا کابل hdmi و otg بهش وصل میشه؟
3- دوستان به نظرتون کدوم رنگ این گوشی برای خرید مناسب تر هستش(مشکی یا سفید)؟آیا رنگ نوشته های پشت گوشی بعد از مدتی از بین نمیره؟(آرم شرکت و نوشته های کنار دوربین-بخصوص در رنگ سفیدش)
دوستان مشکل فضای کم گوشی رو چطوری حلش میکنین؟
نمیشه برنامه زیاد نصب کرد
با رام کاستوم حل میشه؟
اگه اره بهترین رام کاستومی که خوذتون نصب کردین رو معرفی کنین