shadow.pro
Registered User
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺷﻤﺎ ﻣﻴﺪﻭﻧﻴﺪ, ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﺭﻭ ﻟﻂﻒ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﺨﻮﻧﻴﺪداداش بعضی از قیمتات حتی از سایتایی مثل موبایل بازار هم بیشتره.این چجور قیمت عمده ای هست؟
حتما اونا دارن با ضرر میفروشن.
ﻗﻴﻤﺖ ﺑﺮﺧﻲ ﮔﻮﺷﻲ ﻫﺎ ﺑﺮﻭﺯ ﺭﺳﺎﻧﻲ ﻣﻴﺸﻪ
ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺷﻤﺎ ﻣﻴﺪﻭﻧﻴﺪ, ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﺭﻭ ﻟﻂﻒ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﺨﻮﻧﻴﺪداداش بعضی از قیمتات حتی از سایتایی مثل موبایل بازار هم بیشتره.این چجور قیمت عمده ای هست؟
حتما اونا دارن با ضرر میفروشن.
Samsung Galaxy s2 - i9100: 850,000-مشکی - کره ای
این پایین تر نیومده؟
ساخت کشور سازنده*
دوستان من امروز وان ایکس دستم رسید.تشکر می کنم از مصطفی عزیز که این همه زحمت کشیدن واسه من.من یک شنبه خرید و امروز دستم رسید.فوق العاده پسر قابل اعتمادی هستش.
با احترام:ایمان
اره من همین الان عضو شدم.چون شنبه این سایت رو پیدا کردم.من از مشهد هستم.از همه جا هم ارزون تر میده.هر کس که باور نداره من عکس از مرسوله پستی بگیرم و میل کنم واسشما نمیگیم مشکلی تو کارش هست ولی شما این اولین پستتون هست و معلومه همین امروز عضو شدین !!! :blush:
همین امروز یوزر رو ساختی ؟؟؟؟؟h34r2:
h34r2:
این پست یه کم مشکوکه
من از نحوه برخورد و پیگیری ایشون خیلی خوشم اومد و امید وارم همیشه سلامت باشند.والاااا
یه سوال خیلی بزرگ برام پیش اومده، اگه یکی لطف کنه و جواب بده ممنون میشم
چرا الان که گوشی ها دارن ارزون میشن، یه عده اومدن و تایپک زدن آی ملت بیاین گوشی با قیمت عمده، چرا تو اوج گرونی { قبل از عید } یکیتون نبودین که همچین کارایی بکنین، چرا الان؟ خوشم میاد همتون دلالید، جنسا رو دستتون مونده، دیدید داره دلار ارزون میشه گوشی هم همینطور واسه جلوگیری از ضررتون دارید همچین کاری میکنید، همین الانش هم کلی رو این گوشیها سود میکنید، فقط بهانتون گرونی دلار بود، وگرنه اکثر این گوشیها خرید قبلتون بوده، یعنی حالم از خودم که ایرانی هستم داره بهم میخوره، ملت کثیفی هستیم
ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻫﺎﻱ ﺯﻳاﺩﻱ ﺭﻭ ﺳﺎﺧﺘﻢ, و ﭼﻪ ﺗﻮ اﻭﺝ ﮔﺮﻭﻧﻲ و ﻳﺎ اﺭﺯﻭﻧﻲ ... و اﺻﻼ ﻫﻢ ﺷﺎﻳﺪ اﺩﺑﻴﺎﺕ ﺷﻤﺎ ﻛﻪ ﺩﻻﻝ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻧﺎﻡ ﻣﻴﺪﻳﺪ ﺻﺤﻴﺢ ﻧﺒﺎﺷﻪمنظور از عبارت بالا دقیقا چه لیبلی هست؟ (galaxy note)
ﻟﻂﻒ ﺩاﺭﻱ اﻳﻤﺎﻥ ﺟﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰﻱ. ,اﻧﺸﺎﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﺧﻴﺮ ﺧﻮﺷﻲ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻲدوستان من امروز وان ایکس دستم رسید.تشکر می کنم از مصطفی عزیز که این همه زحمت کشیدن واسه من.من یک شنبه خرید و امروز دستم رسید.فوق العاده پسر قابل اعتمادی هستش.
با احترام:ایمان
ﻋﻜﺲ از ﭘﺴﺖ ﭘﻴﺸﺘﺎﺯ ﻗﺮاﺭ ﺩاﺩﻩ ﻣﻴﺸﻪ... ﻣﺸﻜﻮﻙ ﭼﻴﻪ :ﺩﻱهمین امروز یوزر رو ساختی ؟؟؟؟؟h34r2:
h34r2:
این پست یه کم مشکوکه
آقا قیمت arc رو میخام و همچنین ray
منظور از عبارت بالا دقیقا چه لیبلی هست؟ (galaxy note)
ﻋﺰﻳﺰ اﻳﻦ ﮔﻮﺷﻲقصد جواب دادن ندارید؟!
ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻧﺪاﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﺷﻤﺎ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺳﺖ ﻫﻤﺮاﻩ ﺑﺎ اﺳﻤﺘﻮﻥ ﺭﻭ پ.خ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺧﺒﺮﺗﻮﻥ كﻧﻢآقا xperia pro قیمتش پایین تر نیومده به نظرتون؟؟؟
N9 چند گيگه؟