• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ویو 1 کره ای اصل در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

axe

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز به هیچ وجه رنگ پشت گوشیم نرفته..تو عکس بخاطر وجود لکه اینجوری افتاده..من به شرط بهت میدم...قیمت آخرم همون 380 هست...مطمین باش گوشیهای ساخت کره از این سری جدیداش به مراتب با کیفیت تر هستند...موفق باشی...

سلام دوست عزیز اگه واقعا فروشنده ای سر قیمت سخت نگیر.اگه گوشیت واقعا اونی هست که میگی و تضمین میکنی از همه نظر به شرط سالم بودن و نداشتن خط وخش روی صفحه نمایش و خود گوشی حاضرم 370 ولی فقط به شرط اینکه number one باشه در ضمن رو صفحه برچسب محافظ زدی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ببخشید دوست گرامی ، شما خودتون ویوتون رو با ویو دیگه ای مقایسه کردید که میگید با کیفیت تره؟ (منظورم اینه که ویو کره ای رو با ویو ساخت جین و ... مقایسه کردید؟) البته ببخشید که این سوال رو میپرسم ، ولی من شدیداً به این اعتقاد رسیدم که جریان تفاوت کیفیت در ساخت کره و ساخت چین و ... فقط و فقط یه شایعه هست که فروشنده ها برای فروش گرونتر جنسشون باب کردند ، و خیلی ممنون میشم ، در صورتی که واقعاً تفاوتی دیدید ، حتماً اون تفاوت رو ، با قید جزییات ذکر کنید.

دوست عزیز من با ویو غیر کره ای هم کار کردم...شک ندارم که کیفیتشون یکسان نیست...احساس خودم اینه که بخصوص تو کیفیت صفحه نمایش تا حدودی ویو کره ای بهتره و همینطور کیفیت ساختشون..البته قرار نیست خیلی تفاوت داشته باشند..در ضمن الان تو همین پی تی ویو چینی رو 400 میفروشن..ویو من که اصل هست و 380 قیمت دادم فکر میکنم مناسب باشه...شما تو هر چیزی مقایسه کنی میبینی سریهایی که اصلی هستند با کیفیت تر و بهتر هستن...موفق باشی...به قول خودت اینم شد زندگی؟؟؟

سلام دوست عزیز اگه واقعا فروشنده ای سر قیمت سخت نگیر.اگه گوشیت واقعا اونی هست که میگی و تضمین میکنی از همه نظر به شرط سالم بودن و نداشتن خط وخش روی صفحه نمایش و خود گوشی حاضرم 370 ولی فقط به شرط اینکه number one باشه در ضمن رو صفحه برچسب محافظ زدی

دوست عزیز گوشی رو از همه نظر تایید میکنم...روی صفحشم محافظ داره از همه نظر خیالت راحت....آدمی نیستم بخاطر 380 تومن خودمو ضایع کنم...فقط چند تا خش ریز پشتش هست که به چشم نمیاد...قیمتم هم همون 380 هست..چون واقعن ارزشش همین هست...چند وقت پیش یدونه آیپد 1 داشتم اینجا آگهی زدم 600..همه میگفتن 450--500 میدیش ...جنست بیشتر نمی ارزه...من همون جنسو تو فروم دیگه فروختم 700 تومن...اینو بخاطر این گفتم که بگم قیمتم کاملن مناسبه...موفق باشی....

سری جدید بی کیفیت هست ؟ فقط یه مدل برای شما ساخته شده و فقط اون با کیفیت هست؟

داداش اینجا سر کوچه نیست که بگی این ویو ویتنامی هست و کیفیت نداره و فلان ویو کره ایی هست و خیلی کیفیتش بالاتر هست

دوست عزیزم...قربونت برم هر وقت ازت نظر خواستم لطف کن نظر بده...اگه هر کی به کار خودش برسه خیلی خوب میشه..ولی شک نکن سری جدیدا هیچ وقت کیفیتشون به قبلیا نمیرسه...موفق باشی...

IMG_2198.JPGIMG_2205.JPG

Last edited:

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دوست عزیز من با ویو غیر کره ای هم کار کردم...شک ندارم که کیفیتشون یکسان نیست...احساس خودم اینه که بخصوص تو کیفیت صفحه نمایش تا حدودی ویو کره ای بهتره و همینطور کیفیت ساختشون..البته قرار نیست خیلی تفاوت داشته باشند..در ضمن الان تو همین پی تی ویو چینی رو 400 میفروشن..ویو من که اصل هست و 380 قیمت دادم فکر میکنم مناسب باشه...شما تو هر چیزی مقایسه کنی میبینی سریهایی که اصلی هستند با کیفیت تر و بهتر هستن...موفق باشی...به قول خودت اینم شد زندگی؟؟؟
[

مثل اینکه شما هم مثل من دل پری از زندگی داری!:lol:;)

ممنون از راهنماییت ، امیدوارم خوب بفروشی;)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
123456789

قیمت امروز(24/1/91) مدلهای مختلف گوشی ویو در تاج موبایل تهران :

ویو 1 = 522
ویو 3 = 498

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عجب آشفته بازاریست دنیا....

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
گوشی به قیمت 370 خارج از فروم فروخته شد...لطفن تایپیک بسته شود...با تشکر...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا