• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ویو 1 کره ای اصل در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

smpd

Registered User
لایک‌ها
449

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
کاهش قیمت پایه به 380 تومن...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بیا بالا....

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت آک گوشیم امروز: 540 تومن....تازه made by samsung ...نه کره ای اصل...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آپ نوروزی........

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
upppppppppppppppppppppp

axe

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید مگه از گوشی شما آک پیدا میشه در ضمن جسارت نباشه ها ولی گوشی شما هم اون آک نیست نوشته سامسومنگ پشتش یکم رفته با این حال ویو2 360 قیمت دارم تمیز و عالی ولی بیشتر بخاطر صفحه نمایش توپش اینو پسن میکنم آقا سرتو درد نیارم 360 خریدارم

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ببخشید مگه از گوشی شما آک پیدا میشه در ضمن جسارت نباشه ها ولی گوشی شما هم اون آک نیست نوشته سامسومنگ پشتش یکم رفته با این حال ویو2 360 قیمت دارم تمیز و عالی ولی بیشتر بخاطر صفحه نمایش توپش اینو پسن میکنم آقا سرتو درد نیارم 360 خریدارم

دوست عزیز به هیچ وجه رنگ پشت گوشیم نرفته..تو عکس بخاطر وجود لکه اینجوری افتاده..من به شرط بهت میدم...قیمت آخرم همون 380 هست...مطمین باش گوشیهای ساخت کره از این سری جدیداش به مراتب با کیفیت تر هستند...موفق باشی...

biostar

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز به هیچ وجه رنگ پشت گوشیم نرفته..تو عکس بخاطر وجود لکه اینجوری افتاده..من به شرط بهت میدم...قیمت آخرم همون 380 هست...مطمین باش گوشیهای ساخت کره از این سری جدیداش به مراتب با کیفیت تر هستند...موفق باشی...

سری جدید بی کیفیت هست ؟ فقط یه مدل برای شما ساخته شده و فقط اون با کیفیت هست؟

داداش اینجا سر کوچه نیست که بگی این ویو ویتنامی هست و کیفیت نداره و فلان ویو کره ایی هست و خیلی کیفیتش بالاتر هست

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

ببخشید دوست گرامی ، شما خودتون ویوتون رو با ویو دیگه ای مقایسه کردید که میگید با کیفیت تره؟ (منظورم اینه که ویو کره ای رو با ویو ساخت جین و ... مقایسه کردید؟) البته ببخشید که این سوال رو میپرسم ، ولی من شدیداً به این اعتقاد رسیدم که جریان تفاوت کیفیت در ساخت کره و ساخت چین و ... فقط و فقط یه شایعه هست که فروشنده ها برای فروش گرونتر جنسشون باب کردند ، و خیلی ممنون میشم ، در صورتی که واقعاً تفاوتی دیدید ، حتماً اون تفاوت رو ، با قید جزییات ذکر کنید.

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
این وضع دلارم خوب دکه ای برای ملت شده .........................:wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا