• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$$$$$$$$$ فروش گوشی کره ای pantech a890 رقیب نوت ۳ در کره $$$$$$$$

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادر خودت کارکردی؟هیچ رقمه فارسی نمیشن؟

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
برادر خودت کارکردی؟هیچ رقمه فارسی نمیشن؟
اره .
چرا داداش مگه من گفتم نمیشه.
کیبرد فارسی که با یه نرم افزار ساده میتونید بزنید فارسی هم میخونه.
ولی اگه منو فارسی بخواید ( که به نظرم اصلا جالب نیست منو فارسی تو اندروید) باید رام سیانوژن اندروید ۵ بزنید روش که عالی هست اونم.

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
حیف 4g همراه اول را ساپورت نمیکنه
همراه اول اصلا فو جی هنوز راه اندازی نکره فکر میکنم.
چون قرار شدهب عد از تکمیل تری جی فور جی رو شروع کنه.
در کل اگرم فور جی داشته باشه قاعدتا باند هاش با ایرانسل فرقی نمیکنن.
باید ساپورت کنه

amirhseifi

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان . وقتتون بخیر. پنتک a890 ک از آقای مظفری خریداری شده بود به دستم رسید که از ایشون تشکر میکنم.
کمی هم در موردش اطلاعات میدم : گوشی از نظر ظاهری مشکل خاصی نداشت , با داشتن سایز 5.85 ک فبلت بحساب میاد و مشخصات داخلی قوی , ک با اسنپ 800 و 3 گیگ رم اجرایی , مشکلی توی اجرا برنامه ها نداره مطمئنا. البته من بازی قوی ای نداشتم ک تستش کنم. ولی با بنچمارک vellamo تو قسمت مولتی کور امتیاز 20 هزار رو گرفت بالاتر از m8! تو انتاتو هم حدود 40 هزار . صفحه نمایش ips ک ppi اون 375 هستش , برا این سایز مناسبه . حافظه داخلیش هم 32 گیگ هستش ک از اون , 25.4 گیگ قابل استفاده.ست .
سرعت تاچ و کار با منو.ها خیلی روونه. تم کاربری هم شبیه سامسونگه , ک امکاناتش جالبه .
سنسور فینگرپرینت هم سریع و دقت خوبی داره, ک میشه به عنوان ریر تاچ ازش استفاده کرد. 2 تا تگ nfc هم داره ک من استفاده ای نکردم هنوز. حتی با گوشی های قبلیم. ال ای دی ناتیفیکیشن.ش هم روی دکمه home هستش ک قشنگه .
باتریش هم بذا این سایز و مشخصات طبیعی بود , البته رام.ش برنامه های اضافی داره ک باید فریز بشن تا متعادل بشن.
صداش هم مناسب بود ,دوربینش تو نور عملکرد خوبی داره اما تو نور کم , جالب نیست تنها نقطه ضعف میشه به حساب اورد براش.
خلاصه در کل با پولی ک میدین , حدود 30 تا 40 درصد امکانات بیشتری بدست میارین, که کیفیت بالایی هم داره.
و از خریدم کاملا راضی.ام .
دیگه ببخشید ساده بود و ناقص . موفق باشین

r3374

Registered User
لایک‌ها
254
اقا الان نوت 3 رو میشه حدودا صد تا دویست تومن گرونتر از این گرفت با توجه به اینکه برند شناخته شده تریه و توی فروشش قطعا به مشکل کمتری بر میخوریم باز هم ارزش خرید داره این محصول؟
لینک مشخصات رو هم اگه میشه بذارین

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
اقا الان نوت 3 رو میشه حدودا صد تا دویست تومن گرونتر از این گرفت با توجه به اینکه برند شناخته شده تریه و توی فروشش قطعا به مشکل کمتری بر میخوریم باز هم ارزش خرید داره این محصول؟
لینک مشخصات رو هم اگه میشه بذارین
والا تا اونجایی که من دیدم نوت 3 مدل n9005 رو دست دو تمیز زیر ۱۳۰۰-۲۵۰ نمیدن.
فک نمیکنم ۳۰۰-۳۵۰ پول کمی باشه.
برندشو شما با یه سرچ ساذه میتونید اطلاعات بیشتری دربارش بدست بیارید داخل کره خیلی محبوبه.
کلا تا چند سال پیش برا اپراتورای امرکیا و اروپا هم گوشی میزد.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...HCnx3t3M4jqfzJwFg&sig2=s-pPnjnlgsCTtcBSAhXB1g

ولی خوب قطعا سامسونگ شناخته شده تره.
سخت افزارشم عین نوت ۳ هست و یه ضعف داره دوتا برتری.
یکی اینکه دوربینش ضعیفتره .
و برتریش هم میشه داشتن فینگر پرینت قوی و ساپورت میکرو اس دی تا ۱۲۸ گیگ.
صفحشم که ای پی اس هست بعضیا بیشتر خوششون میاد تا امولد.
مشخصاتشم با یه سرچ ساده تو نت میتونید پیدا کنید

Last edited:

Mohsen.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید بازم a890 موجود دارید؟؟؟
مهلت تست هم میدید؟؟؟ چ قدر؟؟

بالا