• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

- - فروش گوشی 3 LG Prada - -

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
پیام دادم خدمتتون.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
Uppp

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
قیمت ته ته تهشو بفرست + اینکه چقدر کارکرده و اینکه چقدر از گارانتیش مونده و وضعیت باتریش چجوره

lionsg

Registered User
لایک‌ها
104
پرادا واقعا گوشی زیبا و تکی هست . الان اگه نوش پیدا میشد فکر نکنم زیر ۸۰۰ یا ۹۰۰ بود .

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
قیمت ته ته تهشو بفرست + اینکه چقدر کارکرده و اینکه چقدر از گارانتیش مونده و وضعیت باتریش چجوره
پیام میدم خدمتتون.

پرادا واقعا گوشی زیبا و تکی هست . الان اگه نوش پیدا میشد فکر نکنم زیر ۸۰۰ یا ۹۰۰ بود .
بله واقعا گوشی دوست داشتنی و خاصی هست.

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
داداش قیمت اخرو برام pmکن..

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
نوید جان اتفاقا من پرادا داشتم و از گوش شما هم تمیز تر و سالم تر بدون کوچکترین موردی جز هندزفری خودش بزور و منت فروختم 400 تا 29 اسفند 93 هم گارانتی داشت .ولی پشیمون شدم فروختم انصافا خیلی کیفیت تصویرش عالیه و الانیدونه تاپیک زدم برای خریدش و اگر قیمت مناسب پیدا کنم میخرم

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
نوید جان اتفاقا من پرادا داشتم و از گوش شما هم تمیز تر و سالم تر بدون کوچکترین موردی جز هندزفری خودش بزور و منت فروختم 400 تا 29 اسفند 93 هم گارانتی داشت .ولی پشیمون شدم فروختم انصافا خیلی کیفیت تصویرش عالیه و الانیدونه تاپیک زدم برای خریدش و اگر قیمت مناسب پیدا کنم میخرم
خیلی ممنون از قیمت!
خیلی پایین فروختید. این گوشی سطح کیفیت خیلی بالایی داره. من مدتی هست پیشنهادات حدود ۴۵۰ دارم. بالاترین پیشنهاد هم تا الان ۴۶۰ هست که ممکنه تقدیم ایشون بشه.

Sent from my iPad using Tapatalk

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
خیلی ممنون از قیمت!
خیلی پایین فروختید. این گوشی سطح کیفیت خیلی بالایی داره. من مدتی هست پیشنهادات حدود ۴۵۰ دارم. بالاترین پیشنهاد هم تا الان ۴۶۰ هست که ممکنه تقدیم ایشون بشه.

Sent from my iPad using Tapatalk
بده بره داداش با این پیکسل سئختگی هم که داره عالی هستش ..منم گوشی پرادا رو قبول دارم ولی تنها ایراد بزرگش فقطو فقط صدابرداریش تئ فیلمبرداریش هست

lionsg

Registered User
لایک‌ها
104
کلان گوشی های LG رو بد میخرن . من خودم ۱ ماه پیش پرادا در حد خریدم ۵۰۰ تومن شما ارزون فروختی . مغازه دار الان گوشی تمیز باشه ۴۵۰ تا ۵۰۰ میخرن ازت .
هر کسی هم گوشی رو تو دستم دیده کنجکاو شده ببینه چیه . کیفیت صدای فیلم برداری گوشی مشکلی نداره . تنها ایرادش به نظرم باتری
کمی ضعیفش هست .

بالا