ممنون دوست عزیز، به کارم نمیاد.ba desire hd taviiz dari?
پیام میدم خدمتتون.قیمت ته ته تهشو بفرست + اینکه چقدر کارکرده و اینکه چقدر از گارانتیش مونده و وضعیت باتریش چجوره
بله واقعا گوشی دوست داشتنی و خاصی هست.پرادا واقعا گوشی زیبا و تکی هست . الان اگه نوش پیدا میشد فکر نکنم زیر ۸۰۰ یا ۹۰۰ بود .
پخ دادم.داداش قیمت اخرو برام pmکن..
خیلی ممنون از قیمت!نوید جان اتفاقا من پرادا داشتم و از گوش شما هم تمیز تر و سالم تر بدون کوچکترین موردی جز هندزفری خودش بزور و منت فروختم 400 تا 29 اسفند 93 هم گارانتی داشت .ولی پشیمون شدم فروختم انصافا خیلی کیفیت تصویرش عالیه و الانیدونه تاپیک زدم برای خریدش و اگر قیمت مناسب پیدا کنم میخرم
بده بره داداش با این پیکسل سئختگی هم که داره عالی هستش ..منم گوشی پرادا رو قبول دارم ولی تنها ایراد بزرگش فقطو فقط صدابرداریش تئ فیلمبرداریش هستخیلی ممنون از قیمت!
خیلی پایین فروختید. این گوشی سطح کیفیت خیلی بالایی داره. من مدتی هست پیشنهادات حدود ۴۵۰ دارم. بالاترین پیشنهاد هم تا الان ۴۶۰ هست که ممکنه تقدیم ایشون بشه.
Sent from my iPad using Tapatalk
کلان گوشی های LG رو بد میخرن . من خودم ۱ ماه پیش پرادا در حد خریدم ۵۰۰ تومن شما ارزون فروختی . مغازه دار الان گوشی تمیز باشه ۴۵۰ تا ۵۰۰ میخرن ازت .نوید جان اتفاقا من پرادا داشتم و از گوش شما هم تمیز تر و سالم تر بدون کوچکترین موردی جز هندزفری خودش بزور و منت فروختم 400 تا 29 اسفند 93 هم گارانتی داشت .ولی پشیمون شدم فروختم انصافا خیلی کیفیت تصویرش عالیه و الانیدونه تاپیک زدم برای خریدش و اگر قیمت مناسب پیدا کنم میخرم