• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی 5800 نوکیا

babak_happy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

یک عدد 5800 برای فروش گذاشتم 2 ساله که خریدم ولی 1.5 سال استفاده شده
6 ماه هست که ال سی دی آن مشکل رنگ داره یعنی گاهی کار میکنه گاهی نه متاسفانه قاب جلو باز کردم کابل فلت باره کردم که باید فلت تاچ عوض بشه قاب بشت گوشی هم یکم دورش رنگش رفته اونم بخاطره کیفش بود که گوشی به سختی توش میرفت رنگ دورش برده بشت گوشی میگم البته رنگ رویی بشت گوشی رفته بازم رنگ مشکی داره فقط لایش رفته دیگه دوربین و .... گوشی سالمه دنبال بازی با گوشی و ... نبودم مسج + تماس همین
دیگه حوصله نداشتم برم دنبال تعمیرش و ... فعلا از گوشی ساده غیر تاچ استفاده میکنم راحت تر هستم تا اینکه گوشی سونی جدید معرفی کرده تو بازار بیاد شاید گرفتم
گوشی برای چین بود ولی تحت نوکیا با گارانتی اصل خودش
عکس هم میزارم فقط اینکه فعلا درایور گوشی که باهاش عکس میگیرم تو سیستم نصب نیست حتما عکس میزارم

دوستان خودشون یک قیمت مناسب بدهند

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
150.............

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
قیمت اشتباه دادم اگر اینطور که نوشته بالای 100 ازت نمیخرن
فلت خودش بالای 40 هست

babak_happy

Registered User
لایک‌ها
0
فلت اصلش 22 23 هست
این گوشی خاطره بدی دارم سر درست کردنش با یک اشنا دعوام شد و .... درست کردن کنسل کردم
منتظرم این سونی مدل هایش بیاد بیرون اندرویدم هست
گفتم اینجا برای فروش بزارم شاید کسی خواست فعلا که با گوشی غیر تاچ بیشتر حال میکنم
کسی خواست میدم یک قیمتی که دو طرف راضی باشند اگه نه که هیچی گوشی خوبی هست کیفیت صداش و موزیک دوربینش

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
تو بهترین حالت هم ال سی دی و هم تاچ باید عوض بشه
40 هستم

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
خب خودت بده تعمیرش کنن بعد بفروش که حرف نباشه توش.
دوستان درست میگن.بعد کلی خرج میشه یه گوشی تعمیری که مطمئنا 1 جاش لنگه و هیچ چیش هم درست چفت نمیشه.

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
خب خودت بده تعمیرش کنن بعد بفروش که حرف نباشه توش.
دوستان درست میگن.بعد کلی خرج میشه یه گوشی تعمیری که مطمئنا 1 جاش لنگه و هیچ چیش هم درست چفت نمیشه.

قربون آدم چیز فهم

babak_happy

Registered User
لایک‌ها
0
خریدار نیستید نظر ندهید خواهشا
همچین میگید تعمیری انگار کنسول هست که لحیم کاری میکنند
دادا گوشی قطعاتش تعویض میشه تعمیر چیه هیچ مغازه ای هم گوشی نخوابوندم . نمیدونی نگو بقیه چیز های گوشی هم سالمه . ÷ازل نیست که چفت چیه :D همه تو ایران کارشناس هستند
بالا اومد تابیک خوبه
عجله نیست گذاشتم کسی خواست بگیره بهتر از خرید از مغازه دار هست براشون . من خودم دیگه حوصله گشتن برای تعویض کار درست کار ندارم .

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
دادا گوشی قطعاتش تعویض میشه تعمیر چیه هیچ مغازه ای هم گوشی نخوابوندم . نمیدونی نگو بقیه چیز های گوشی هم سالمه . ÷ازل نیست که چفت چیه :D همه تو ایران کارشناس هستند
بالا اومد تابیک خوبه
عجله نیست گذاشتم کسی خواست بگیره بهتر از خرید از مغازه دار هست براشون . من خودم دیگه حوصله گشتن برای تعویض کار درست کار ندارم .

منم دقیقا یه گوشی با همین مدل و همین شرایط دارم شما به نظرت چند بفروشم خوبه؟ (آپ)

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
بالا اومد تابیک خوبه
اگه اینجوریه که میگی بفرستش واسم درستش کنم
دستمزد هم زیاد نمیگیرم ازت :D

moh1370

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزیز
چند تا عکس بزار ببینیم وضعش چجوریاست!؟

babak_happy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
چند تا عکس بزار ببینیم وضعش چجوریاست!؟

سلام
ببخشید کلی کار دارم + گوشی که دستم هست باید برنامه اون تو سیستم نصب کنم تا عکس ها به سیستم انتقال بدم
برای خریدار که حتما قبل خرید یجوری عکس ابلود میکنم ولی گوشی من هم سالمه قابش فقط بشتش که چیز عادی هست دوره قابه بشتش بعضی قسمتا رنگ رویی رفته که میگم چند لایه رنگ داره ریز بشید معلوم میشه نه اینکه با گوشی حرف بزنید کسی بفهمه

بالا