modernyanni
مدیر بازنشسته
یک عدد گوشی E72 رنگ مشکی سالم سالم به فروش میرسه
این گوشی رو از وحید عزیز تو همین سایت خریدم
گوشی سالمه اما یکم خط و خش داره ولی مشکل دیگه ای نداره
برای دوستانی که طرفدار گوشی های سری E نوکیا که به گوشی های بیزنس معروفه هستند
باید بگم انصافا گوشی خوبیه
مخصوصا دوام باطریش عالیه
در ضمن فریمویر موجود روی گوشی اخرین ورژن موجود فارسی هست که برای ایی 72 اومده 081.003
قصدم از فروش خرید یه گوشی جدیده
فکرکنم دوستانی که بنده رو بشناسن در جریان هستن که گوشی زیاد دستم نمیمونه
همیشه هم گوشی که میخوام بفروشم هر چی که داره رو میگم
تا مدیون کسی نشم
واسه 1 میلیون تومن خودم رو مدیون کسی نکردم
نمونه اش همون آیپد 2 که به دوستمون تو همین انجمن فروختم چه برسه به 100 تومن و 200 تومن
اون قسمت که فلش قرمز زدم یه ذره فقط یک ذره یه فرو رفتگی داره قابش که اصلا به چشم نمیاد تو عکس هم معلومه که خیلی تابلو نیست
اما دو نقطه اندازه نوک خودکار پایین گوشی هست که در قسمت نقرهای رنگ قاب قرار داده
دو پریدگی کوچک هم که در عکس دیگه مشخص کردم در بالای گوشی در قسمت سیاه رنگ قاب وجد داره که باز هم بگم خیلی به چشم نمیاد
به هر حال گوشی کارکرده
دوستانی که بنده رو میشناسن میدونن که اگر گوشی از اول دست خودم بود بهتر از اینا نگهش میداشتم
گوشی +جعبه + کابل USB + شارژر
گوشی هندزفری نداره اما اگر دوستی خریدار واقعی باشه یه هندزفری 3.5 هم به خریدار میدم
قیمت پایه 200 تومان
اگر به قیمت مد نظرم فروش نره نگهش میدارم
چون انصافا گوشی معرکه ایه
دوستانی که داشتن میدونن من چی میگم
مخصوصا شارژش
از جمعه هفته گذشته صبح که شارژش فول شده تا الان که چهارشنبه است با وجود تماس مسیج عکاسی و فیلمبرداری (البته آهنگ گوش ندادم چون تو این مایهها نیستم که با گوشی موزیک گوش بدم) از هفته خونه 3 خونه کم شده گوشی هم یه سره روشن بوده
این گوشی رو از وحید عزیز تو همین سایت خریدم
گوشی سالمه اما یکم خط و خش داره ولی مشکل دیگه ای نداره
برای دوستانی که طرفدار گوشی های سری E نوکیا که به گوشی های بیزنس معروفه هستند
باید بگم انصافا گوشی خوبیه
مخصوصا دوام باطریش عالیه
در ضمن فریمویر موجود روی گوشی اخرین ورژن موجود فارسی هست که برای ایی 72 اومده 081.003
قصدم از فروش خرید یه گوشی جدیده
فکرکنم دوستانی که بنده رو بشناسن در جریان هستن که گوشی زیاد دستم نمیمونه
همیشه هم گوشی که میخوام بفروشم هر چی که داره رو میگم
تا مدیون کسی نشم
واسه 1 میلیون تومن خودم رو مدیون کسی نکردم
نمونه اش همون آیپد 2 که به دوستمون تو همین انجمن فروختم چه برسه به 100 تومن و 200 تومن
اون قسمت که فلش قرمز زدم یه ذره فقط یک ذره یه فرو رفتگی داره قابش که اصلا به چشم نمیاد تو عکس هم معلومه که خیلی تابلو نیست
اما دو نقطه اندازه نوک خودکار پایین گوشی هست که در قسمت نقرهای رنگ قاب قرار داده
دو پریدگی کوچک هم که در عکس دیگه مشخص کردم در بالای گوشی در قسمت سیاه رنگ قاب وجد داره که باز هم بگم خیلی به چشم نمیاد
به هر حال گوشی کارکرده
دوستانی که بنده رو میشناسن میدونن که اگر گوشی از اول دست خودم بود بهتر از اینا نگهش میداشتم
گوشی +جعبه + کابل USB + شارژر
گوشی هندزفری نداره اما اگر دوستی خریدار واقعی باشه یه هندزفری 3.5 هم به خریدار میدم
قیمت پایه 200 تومان
اگر به قیمت مد نظرم فروش نره نگهش میدارم
چون انصافا گوشی معرکه ایه
دوستانی که داشتن میدونن من چی میگم
مخصوصا شارژش
از جمعه هفته گذشته صبح که شارژش فول شده تا الان که چهارشنبه است با وجود تماس مسیج عکاسی و فیلمبرداری (البته آهنگ گوش ندادم چون تو این مایهها نیستم که با گوشی موزیک گوش بدم) از هفته خونه 3 خونه کم شده گوشی هم یه سره روشن بوده
Last edited: