• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی HD 2

metal0003

Registered User
لایک‌ها
2
وضعیت ظاهری و میزان کارکرد گوشی : گوشی 5 ماه کار کرده و جز چند تا خش مشکلی نداره . اندروید 2.3.7 هست کامل فارسی اگر اندروید 4 بخواین نصب میکنم روش

گارانتی : ندارد

قیمت پایه : 400 بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

توضیحات تکمیلی محصول : از روز اول یک محافظ ضد خش روش بود با کاور تو عکس مشخصه زیر محافظ

شرایط فروش و تحویل کالا : ارسال بعد از واریز کامل پول

2.jpg1.jpg3.jpg4.jpg

Last edited:

babolsarcity

Registered User
لایک‌ها
79
قیمتت خیلی بالاست
اگه خواستی زیر قیمت پایه بفروشی خبرم کن

metal0003

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان یک خواهش دارم قیمت پیشنهادی رو پیام خصوصی بدین

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
دوست عزیز من خریدار گوشیتون هستم ولی با توجه به اینکه شما ماگین اول وجه رو دریافت میکنید بعد گوشیتون رو میفرستین مطمئن هستم که این گوشی رو نمی تونید اینجا معامله کنید....

metal0003

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من خریدار گوشیتون هستم ولی با توجه به اینکه شما ماگین اول وجه رو دریافت میکنید بعد گوشیتون رو میفرستین مطمئن هستم که این گوشی رو نمی تونید اینجا معامله کنید....

اول دیگه گوشی به شما نمی فروشم دوم اینکه تا بیشتر تاپیک تو این انجمن نوشته که اول واریز بعد ارسال شما هم نگران فرش گوشی من اینجا نباشه چون به قصد خراب کردن تاپیک اینجا پست زدی وگرنه تو پیام جوابتون دادم !!! شما هم اگر فروشنده باشه حاضر هستی اول گوشی بفرستی بعد بری اون شهر دونبال شخص و پول بگردی D:

Last edited:

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
دوست من تازه اومدی اینجا با 15 تا پست فکر میکنی کسی پول میده که بعد گوشی رو ازت بگیره؟ طرف با 1000 تا پستی که اینجا داره و 100 تا معامله که کرده گوشی شو نمیتونه بفروشه این طوری... و همین که شما به طرف مقابل شک داری و میگی گوشی رو بفرستم بعد برم دنبال پول این نشون میده که خودت هم چه جور ادمی هستی و فکرت چیه وگرنه ما اینجا بچه هایی رو داریم که خیلی راحت گوشی های سالم و بی عیب شون رو میفرستن وقتی دریافت کرد طرف پول رو تقدیم شون میکنه...
من اینارو گفتم که وققتت و تلف نکنی اینجا دنبال اینکه اول پول بدین بعد گوشی......
خوب بفروشی البته نه اینجا

metal0003

Registered User
لایک‌ها
2
دوست من تازه اومدی اینجا با 15 تا پست فکر میکنی کسی پول میده که بعد گوشی رو ازت بگیره؟ طرف با 1000 تا پستی که اینجا داره و 100 تا معامله که کرده گوشی شو نمیتونه بفروشه این طوری... و همین که شما به طرف مقابل شک داری و میگی گوشی رو بفرستم بعد برم دنبال پول این نشون میده که خودت هم چه جور ادمی هستی و فکرت چیه وگرنه ما اینجا بچه هایی رو داریم که خیلی راحت گوشی های سالم و بی عیب شون رو میفرستن وقتی دریافت کرد طرف پول رو تقدیم شون میکنه...
من اینارو گفتم که وققتت و تلف نکنی اینجا دنبال اینکه اول پول بدین بعد گوشی......
خوب بفروشی البته نه اینجا

D: می تونی تاریخ عضویت من و خودت نگاه کنی درست پست ندادم ولی بیشتر بازدید کننده بودم در این سایت به نظر من هم کمتر کسی میاد گوشی بفرست بعد پول بگیره وکسانی بودن رو میشه نام ببرید و در مورد فروش گوشیم اینجا یا جای دیگه خودم تصمیم می گیرم گفتم شما فقط کارتون تخریب می تونستید در پیام این مسئله رو حل کرد

evry

Registered User
لایک‌ها
28
HD2 گوشیه خوبیه من خودم دارم البته آندروید شدشو.ولی قبول کن ملت حق دارن بدون سابقه یکم اعتماد سازی بخوان

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
اقا من دوستانه نظرم رو گفتم که والا مردم تو فروش گوشی هاشون به مشکل خوردن اونم در شرایطی که همه جوره با خریدارا راه میان و اینکه ناشد می دونسم با این مدل که شما میگی معاملت شه... حالام خود دانی...
خوب بفروشی حاجی از حرف ما هم دلگیر نشی....
ااااااااااااااااپ

metal0003

Registered User
لایک‌ها
2
HD2 گوشیه خوبیه من خودم دارم البته آندروید شدشو.ولی قبول کن ملت حق دارن بدون سابقه یکم اعتماد سازی بخوان

دوست عزیز من با نظر شما موافقم در مورد اعتماد سازی ولی این درست نیست فقط من باید اعتماد کنم و گوشی بفرستم اون دوستانی هم میگه گوشی بفرست بعد منتظر پول باش به نظرم عقلانی نیست این کار اگر هم کسی میخواد که اول گوشی به دستش برسه اول باید اعتماد طرف بدست بیاره
اپ

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
درود
اعتماد هم بخشی از معامله است دوستان عزیز ولی در کل تو تایپیک جای مطرح کردن نیست مگر در صورتی که تو پخ توافقی کرده باشین و بخوایین رسمیش کنید.

قیمت آخر رو پخ کن لطفا

بالا