A1C1E
Registered User
والا واسه شارژر این همه بزنن تو سر مال ای خدا
مشکلی نیست بزار واسه خودشون قیمت بدن کو گوش شنوا:دیوالا واسه شارژر این همه بزنن تو سر مال ای خدا
شرمنده به کارم نمیادبا امضام تعویض داری ؟
چشم اگه تا شب واریز نکردند اعلام میکنمگوشی اچ تی سی رو اگه انصراف دادن بنده پایه خریدارم .
هیچ فرقی با هم ندارند ماله من status هستش،درخدمتم اگه این دوستمون که شماره کارت گرفتند انصراف بدنسلام دادا بالاخره chacha هست یا status ? فروش رفت یا نه؟اگه هنوز هست احتمالا فوری میخام.چون یه جای دیگه هم پیشنهاد دادم اگه اون نشد مال شما رو بردارم.
سلام داداش حسن مخلص شما هم هستیم I9000 به کارم نمیاد...درود آقا مرتضی عزیز
با I9000 تعویض داری؟؟؟
باهم میسازیم...
عکسشو هم تا غروب واست ارسال میکنم.
عجب پاسخ دندان شکنیییییییییییییی:دیمشکلی نیست بزار واسه خودشون قیمت بدن کو گوش شنوا:دی
اینم یه عکس از متعلقات
چاکریم برادر وظیفه بود:دیعجب پاسخ دندان شکنیییییییییییییی:دی
خوشمان آمد:دی
برادر شما دیگه خیلی پایین قیمت میدی خدا به سر شاهد 4 نفر پایه روشن ولی خوب تو پ خ پیشنهاد میدن...تعویض با امضام ؟
اگه نه 330 امکان واریز هم سریع هست
وقتی یه نفر پول لازمه خوب پیشنهاد ها میاد پایین،عجب!!!!!!!!!!!پیشنهاد زیاده بخدا ! کو مرد عمل! ؟340 خوبه؟
شما که چند پست بالا تر پایه خواسته بودی!!!!360 واریز فوری ، هزینه پست هم باشما .
مبارکت داداش شماره کارت پ خ شد...به قیمت فوری واسه من، پ.خ دادم.![]()
فدات حسن جان قسمت نشد...هنوز رو پیشنهادم هستم.
اگه تعویض داشتی.
عزیز طبق قوانین پیشنهاد های تو تاپیک معتبرند و پیشنهاد های پخ قابل قبول نیستند و من الان شرمنده ی شما شدم این دوستمون هم واریز کردند،پوزش من رو بپذیرید...دوست عزیز بنده به قیمت فوری قبل از هر شخص دیگه پ.خ دادم بهتون - ازتون 45 دقیقه مهلت خواستم - اگه تایید نشد گوشی برای این دستمون
مرسی حمید جان...بسیار عالی
معامله خوبی بود
مبارک خریدار
عزیز طبق قوانین پیشنهاد های تو تاپیک معتبرند و پیشنهاد های پخ قابل قبول نیستند و من الان شرمنده ی شما شدم این دوستمون هم واریز کردند،پوزش من رو بپذیرید...