• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی htc sensation

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
نوع: htc sensation

کارکرد: سه ماه

وضعیت ظاهری: دوتا خش خیلی ریز بالیه گوشی که به چشم نمیاد و یه پربه خوردهگی خیلی کوچیک گوشه پایین که هر کی ببینه فکر میکنه خراشه تو عکس همه معلومه. کالا گوشی بسیار تمیزه و هرچی بوده رو نوشتم و تو عکسم همه چی معلومه

کشور سازنده : چین

وسایل همراه: شارژر - قاب - رم 8 گیگ-هدفون اصلی که دوباره تهیه شده بعلت مفقودی

توضیحات: علت فروشم گوشی بازی و پول لازمی هست برا یه معامله این هفته پول لازمم برا همین برا پول کم اون سود زیاد رو از دست نمیدم پس هر چه زودتر آخرین قیمتتون رو پیغام کنید احتمال قبولش بیشتر چون اگه فردا یه قیمت رو قبول کنم ممکنه پسفردا به بیشتر از اون هم راضی نشم کلا شرایط صادقانه نوشته شده هدفون نداره درعوض رم 8 داره و یه قاب که اشانتیون دارم میدم الان قیمت نوش 760 هست دارم 20% زیر نوش میفروشم 630 تا زودتر پول شه واسم.

شرایط معامله: نقدی حضوری ساری و تهران و شیراز برایه شهر هایه دیگه اول پول بعد فرستاده میشه

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    273.2 KB · نمایش ها: 728
  • 3.jpg
    3.jpg
    430.3 KB · نمایش ها: 741
  • 2.jpg
    2.jpg
    401.3 KB · نمایش ها: 730
  • 4.jpg
    4.jpg
    305.3 KB · نمایش ها: 697
Last edited:

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
در ضمن دوستانی که خریدارن هر چه زودتر آخرین پیشنهاد شون رو بدن احتمال قبولی بیشتره

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دوستان عزیز لطف کنید قوانین رو رعایت کنید

نکات کلی فروش یک گوشی - یا هر محصول مرتبط با موبایل

- هر جنس صاحبی دارد و صاحب آن حق مالکیت کامل آن جنس را دارد .
- تعیین قیمت یک محصول تماما به عهده فروشنده است و نه هیچ کس دیگر . مگر خود فروشنده درخواست تعیین قیمت داده باشد .
- یک فروشنده می تواند جنسش را 10 برابر قیمت بازار و یا 1/8 قیمت بازار بفروشد که اساسا اختیار این تصمیم با فروشنده است و هیچ کاربری حق دخالت و توهین به فروشنده ندارد .

amess

Registered User
لایک‌ها
61
مفت هم که نیستش دادا...
کلا خیلی ها ترجیح میدن تو این گرونی صبر کنن و گوشی نخرن تا قیمت ها متعادل تر شه...
فروش خوبی داشته باشی

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
مفت هم که نیستش دادا...
کلا خیلی ها ترجیح میدن تو این گرونی صبر کنن و گوشی نخرن تا قیمت ها متعادل تر شه...
فروش خوبی داشته باشی
میدونم ولی انتظار بیهوده هست همینم چندروز دیگه گیر نمیاد قیمت واقعی دلار همینه و هدفم این بود که اینقدر بشه تازه این گوشی با اس 2 فرق میکنه 100 الی 200 بخاطر کمبود رفته بالا قیمت این گوشی به قیمت دلار رفته بالا وگرنه کمبود نیست

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
چند هفته پیش با 650 یه xe چهار روز کارکرد گرفتم...یادش بخیر...
یا دش بخیر آخر تابستون طرف زنگ زد بهم که اس2 کره ای یه هفته کار کرد رو 550 بخرم از ش منم نخریدم گفتم 530:blink: نداد.

amess

Registered User
لایک‌ها
61
آقا آخرین قیمتتو برام پ.خ کن

ziro

Registered User
لایک‌ها
0
اخرین قیمتت رو برام بفرست

mmbm79

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من ساکن تهران هستم 570 خریدارم اگر خط و خش نداشت 630 میدادم
فوری 09122395231

mmbm79

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز بدون خط و خشش رو 600 تو علادین گزاشته برا فروش فکر میکنی خودش از مشتری چند میخره . نهایتا 500 بخره تازه در حد نو
ولی انجا نه علادین نه من می خوام بخرم و بفروشم من برا مصرف شخصیم میخوام قیمتش رو یکم باهام راه بیا 570 خیلی خوبه باور کن !!!

mmbm79

Registered User
لایک‌ها
0
راستی گوشی شما هدفون نداره 60000 پول هدفونش اصلیش هست ولی رم 8 رو میشه با 11000 خرید

بالا