AslanSalarkia
همکار بازنشسته
سلام. اگر با سامسونگ a5 تعویض دارید شرایطتونو بفرمائید
Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO
ممنون از پیشنهادت دوست من .سلام. اگر با سامسونگ a5 تعویض دارید شرایطتونو بفرمائید
پخ شد دوست منپ خ دادم
حالا با اجازه استارتر حالا از کجا معلوم میشه که کدوم رم 3 گیگ داره باید از فروشنده بپرسی ؟؟تفاوت قیمتشون چقدر هستش؟؟٣ گيگ رم
حالا با اجازه استارتر حالا از کجا معلوم میشه که کدوم رم 3 گیگ داره باید از فروشنده بپرسی ؟؟تفاوت قیمتشون چقدر هستش؟؟
حالا با اجازه استارتر حالا از کجا معلوم میشه که کدوم رم 3 گیگ داره باید از فروشنده بپرسی ؟؟تفاوت قیمتشون چقدر هستش؟؟
با اجازه استاتر , کلا این گوشی در دو نسخه ساخته شده یکی 32 گیگ با رم 3 و رنگ طلائی و 2 سیم کارته دیگری 16 گیگ با رم 2 و رنگ های نوک مدادی ( مشکی ) و نقره ( سفید ) و نک سیم کارته
سلام داداش
قیمت نهایی که برات مقدوره را پ.خ کنین
ممنون
نه دوست من فق با Galaxy tab s 8.4 تعویض دارم . ممنون از پیشنهادتبا E8 میزنی!؟
نه خدایی پایین تر راه نذاره دوست من. خلاصه خواستی من درخدمتمداداش ممنون از پاسخگوییتون
تخفیف داشت یه خبر بدین ممنونم
لطف داری داداش اما با توجه به زدگی ها نظر من کمتر هست باز هم نظرت تغیر کرد تا عصر بهم بگونه خدایی پایین تر راه نذاره دوست من. خلاصه خواستی من درخدمتم
سلام دوست من. ممنون از نظرت. اگه خواستم کمتر بدم بهت خبر میدم.لطف داری داداش اما با توجه به زدگی ها نظر من کمتر هست باز هم نظرت تغیر کرد تا عصر بهم بگو
سلام دوست من . 950 واقعا کمه .950. من هستم البته با اجازه استارتر