• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی n82 با قیمت مناسب

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
بزار باید فک کنم!!!

عزیز من یکم عجله دارم ها!:دی
زودتر فکر کنید
:دی

دادا ببخش اینجا مطرح می کنم ولی من یکی دارم که قاب کیبردش شکسته و ال سی دیشم ترک برداشته.قیمتشو ندارین؟

عزیز الان قاب جنسخ خوب 15 تومن اینطوراس 7 تومنیشم هستش
ای سی دیشم از 19 20 که های کپی هستش هست تا تزدیکه 30 تومن که فلت سبز و تقریبا اصلیه باید یه حساب کتاب کنید ببینید چقدر میارزه
تا اخر امشب اگر پیشنهاده بالاتری نباشه تقدیمه اون عزیزی میشه که به قیمت پایه خواستن چون یکم عجله دارم ممنون

Last edited:

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عزیز من یکم عجله دارم ها!:دی
زودتر فکر کنید
:دی

تا اخر امشب اگر پیشنهاده بالاتری نباشه تقدیمه اون عزیزی میشه که به قیمت پایه خواستن چون یکم عجله دارم ممنون

منظورشون منه. راستی این که از لحاظ نرم افزاری مشکلی نداره؟من فقط بخاطر استفاده از نرم افزارجاوادارم میخرمش یعنی برنامه های بانک وغیره رجوع کنید به این تاپیک http://forum.persiantools.com/t291893.html#post5488123

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
منظورشون منه. راستی این که از لحاظ نرم افزاری مشکلی نداره؟من فقط بخاطر استفاده از نرم افزارجاوادارم میخرمش یعنی برنامه های بانک وغیره رجوع کنید به این تاپیک http://forum.persiantools.com/t291893.html#post5488123

نه داداش من 2و3 تا برنامه جاوا روش نصب کردم مثل shmessenger و opera mini و ucbrowser روش نصب شد بدونه مشکل

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
نه داداش من 2و3 تا برنامه جاوا روش نصب کردم مثل shmessenger و opera mini و ucbrowser روش نصب شد بدونه مشکل

شکرخداپس منتظرارسال شماره کارت ومقدارواریزی توسط شماهستم. فقط شمارتون روهم بذارین که فرداصبح واریزکردم بهتون خبربدم که همون فرداصبح هم شما زحمت پست رو بکشید.راستی من شهریارم براتون امکان تحویل حضوری نیست؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
شکرخداپس منتظرارسال شماره کارت ومقدارواریزی توسط شماهستم. فقط شمارتون روهم بذارین که فرداصبح واریزکردم بهتون خبربدم که همون فرداصبح هم شما زحمت پست رو بکشید.راستی من شهریارم براتون امکان تحویل حضوری نیست؟

والا تهران تا شهریار راهیه واسه خودش منم سره کارم نمیرسم 3,4 ساعت بیام اونجا عزیز شرمنده

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
توسط بنده حضوری خریداری شد وامتیاز بازارچه برای این دوست گرامی واریز شد
منتظر فیدبک زیبای این دوستمون هم هستم

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
توسط بنده حضوری خریداری شد وامتیاز بازارچه برای این دوست گرامی واریز شد