• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی neo v سفید در حد

amir_vio2

Registered User
لایک‌ها
84
سلام به همه گوشی با رم 32 کلاس 10 400تومن
بدون رم 360

amir_vio2

Registered User
لایک‌ها
84
سلام خدمت دوستان یه گوشیه neo v تمیز دارم از همه لحاظ بی عیب و نقص باطریه خیلی خوبی داره 2روز که خیلی بازی کنی شارژ نگه میداره به هیچ برنامه ای هم نه نگفته.با سامسونگ هم تعویض میکنم چون با سامسونگ راحت ترم.
از تهران هستم تو تهران معامله حضوری لطفا.قیمت پایه برای مزایده355.یه رم 32 کلاس 10 هم جدا از قیمت گوشی میفروشم​

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
دادا خوب جواب پ.خ مارو بده دیگه!
عزیز منتظرم

Last edited:

momonina10

Registered User
لایک‌ها
59
salam ba wave1 dar had mizani?
sharayet p kh kon

amir_vio2

Registered User
لایک‌ها
84
سلام خدمت دوستان یه گوشیه neo v تمیز دارم از همه لحاظ بی عیب و نقص باطریه خیلی خوبی داره 2روز که خیلی بازی کنی شارژ نگه میداره به هیچ برنامه ای هم نه نگفته.با سامسونگ هم تعویض میکنم چون با سامسونگ راحت ترم.
از تهران هستم تو تهران معامله حضوری لطفا.قیمت پایه برای مزایده355.یه رم 32 کلاس 10 هم جدا از قیمت گوشی میفروشم​

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام عزیز.لطفا قیمت آخر رو پخ کنید.ممنون

amir_vio2

Registered User
لایک‌ها
84

up..............

Last edited:

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
دادا اگه میشه از زدگیه سمت راسته گوشی یه عکس بذار ببینم اگه زیاد بد نبود شاید خودم گرفتم

amir_vio2

Registered User
لایک‌ها
84
دادا خیلی از نزدیک عکس گرفتم.خشش ریزه زیاد معلوم نیست.گوشیو تو دستت از فاصله 20سانتیه چشم باید بگیری تا ببینی
در ضمن از نزدیکترم عکس گرفتم تار میشه

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
دادا پ.خ رو چک کن

عزیز ​والا پ.خ کنتور نمیندازه!

Last edited:

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
عزیزه من یعنی من حق ندارم قبل خرید یه عکس درست و حسابی از اون زدگی که گوشیت داره ببینم؟تو اس ام اسم که تا اینو گفتم که عکس بذار دیگه جواب ندادی!!!!!!!!
وقتی تا حرف از عکس از اون نقطه میزنم دیگه جواب نمیدی توقع داری آدم چه فکری کنه؟!!!!!!!!!!
اگه نمی خوای عکس بذاری حداقل بگو که فکره یه گوشیه دیگه باشم

amir_vio2

Registered User
لایک‌ها
84
عزیزه من یعنی من حق ندارم قبل خرید یه عکس درست و حسابی از اون زدگی که گوشیت داره ببینم؟تو اس ام اسم که تا اینو گفتم که عکس بذار دیگه جواب ندادی!!!!!!!!
وقتی تا حرف از عکس از اون نقطه میزنم دیگه جواب نمیدی توقع داری آدم چه فکری کنه؟!!!!!!!!!!
اگه نمی خوای عکس بذاری حداقل بگو که فکره یه گوشیه دیگه باشم

man vaghannemidonam chi begam zadegi nist zarbe nist khashe onghadram kame ke be zor malom mishe
aksam ke gozashtam agha aslan man faghat be dostane tehrani mifrosham ke goshio bian bebinan bad bekharan ,na be shoma ke dari az mazandaran goshie mano to tehran rasad mikoni nazar midi vase khodet

سلام با رم 370 .اگه نه آپ حساب کن داداش

سلام با رم 390

بالا