• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی Samsung B7330

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
ببین داداشه گلم.دیگه من بعد از 2سال کار کردن تو این بازارچه و کارکردن با پاکت-پی-سی های مختلف میتونم فرق بین b7320 و b7330 رو تشخیص بدم.

من اصفهان رو نمیدونم قیمتهاش چنده.اظهار نظر هم نمیکنم.

ولی اینجا تو علائدین با گارانتی اصل قیمتش 240-250 هستش.

حالا شما لطف کردی و شماره نمایندگش رو هم گزاشتی....ولی همیشه اینجور جاها گرونتر از قیمت بازار میدن.

من قبل از عید میخواستم یه 8800 ارت کربن بگیرم.زنگ زدم به نمایندگی ایرانوکیا...قیمت داد 1.200.000

رفتم علائدین طبقه اول.موبایل فروشی مه-تل بهم با همین گارانتی داد 1.140.000.

یعنی 60.000 تومن اختلاف قیمت وجود داشت بینشون.

گوشی شما هم دقیقا همچین شرایط و ویژگی داره.الان قیمتش اینجا 240 هستش.کارکردش رو هم تو این رنج من دیدم.

ایشالا به همین قیمتی که میخوای بفروشی.ولی به نظر من گرونه...

در این مورد من تجربه اش رو داشتم کلا نمایندگی ها قیمت هاشون برای مصرف کننده بالا تر از کسبه در بازار هست علتش هم شاید این باشه که مصرف کننده بره و از بازار تهیه کنه و نمایندگی کار عمده فروشی خودش رو انجام بده نه کار خرده فروشی رو من توی چند مورد خرید این تجربه رو داشتم
حالا جالب اینجاست که در شیراز گوشی هایی که من دیدم اکثرا بدون گارانتی عرضه می شه و قیمت اش بیست بیست تا سی تومن ارزونتر هم هست من هر گوشی با گارانتی از سایت گوشی شاپ شما قیمت بدهید شیراز براتون با توجه به قیمت گوشی مثلا اگه گوشی با گارانتی تهران 420 باشه من براتون می خرم شیراز همون گوشی رو 380 تومن نمونه اش هم s8500 wave سامسونگ

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها
27
در این مورد من تجربه اش رو داشتم کلا نمایندگی ها قیمت هاشون برای مصرف کننده بالا تر از کسبه در بازار هست علتش هم شاید این باشه که مصرف کننده بره و از بازار تهیه کنه و نمایندگی کار عمده فروشی خودش رو انجام بده نه کار خرده فروشی رو من توی چند مورد خرید این تجربه رو داشتم
حالا جالب اینجاست که در شیراز گوشی هایی که من دیدم اکثرا بدون گارانتی عرضه می شه و قیمت اش بیست بیست تا سی تومن ارزونتر هم هست من هر گوشی با گارانتی از سایت گوشی شاپ شما قیمت بدهید شیراز براتون با توجه به قیمت گوشی مثلا اگه گوشی با گارانتی تهران 420 باشه من براتون می خرم شیراز همون گوشی رو 380 تومن نمونه اش هم s8500 wave سامسونگ

خوب حالا مثلا این گوشی قیمتش چنده با گارانتیش

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
رفیق 180 خریدارم 24 ساعت تست میکنم
من زنجانم
اوکی بودی پخ بده

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها