• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی SAMSUNG NEXUS S I9020

s0ro05h

Registered User
لایک‌ها
15
با سلامشما گفتی گوشی برادرته و نمیتونی ارسال کنی این چه ربطی به قیمت داره؟!!شما فرمودید 480 رو واریز کنم تا گوشی رو برام ارسال کنید بنده م گفتم سابقتون کمه و... که شما قبول نکردید!!!چون خودت هم با 480 موافق بودییه توصیه اگه مشتری داره بالاتر بفروش چون از نظر بنده الان سونی xperia u اومده که هم جدید تر هست هم .......من هم صرفا دلیل خریدم اینه که یه مشتری برای 9020 دارم وگرنه خودم هم xperia u رو پیشنهاد میکنمموفق باشی
شما واقعا Xperia U رو سرتر از NExus S میدونید؟ Xperia U با اون حافظه ی کمش، چه طور میخواد نقش موبایل رو ایفا کنه؟ تنها برتریش نسبت به Nexus S ، دو هسته ای بودنشه. در مقابل، ساپورتی که گوگل و کوکرها از Nexus S میکنن، خیلی فراتر از Xperia U هستش! این گوشی دو روز بعد از GN به جلی بین آپدیت شده و الان بیشتر از 15 رام جلی بین مختلف براش وجود داره. کیفیت ساخت گوشی های Nexus فراتر از تمام گوشی ها دیگه است. دوربین و رم دوتاشون هم که در یک حده! ِصفحه نمایش 9023 هم از Xperia U بهتره، 9020 که دیگه فوق العاده است!قیمتی که گذاشتی خیلی خوبه دوست عزیز! کسی که این گوشی رو بشناسه، براش هزینه می کنه! کسی هم که نشناسه با بحث کوچه ی علی چپ در میون باشه، هزینه نکنه بهتره!آپ حساب کن :)

بهجون

Registered User
لایک‌ها
60
دوست عزی 500 خریدارم کجا هستید ؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
با سلام
شما گفتی گوشی برادرته و نمیتونی ارسال کنی این چه ربطی به قیمت داره؟!!
شما فرمودید 480 رو واریز کنم تا گوشی رو برام ارسال کنید بنده م گفتم سابقتون کمه و... که شما قبول نکردید!!!چون خودت هم با 480 موافق بودی
یه توصیه اگه مشتری داره بالاتر بفروش چون از نظر بنده الان سونی xperia u اومده که هم جدید تر هست هم .......من هم صرفا دلیل خریدم اینه که یه مشتری برای 9020 دارم وگرنه خودم هم xperia u رو پیشنهاد میکنم
موفق باشی

آقا من واقعا شرمندتم ولی نتونستم خودمو کنترل کنم شما رو چه حساب اکسپریا یو رو داری با نکسوس اس مقایسه میکنی!!! از نکسوس اس سرتره؟ چیش سره آخه؟ اینا همش بخاطر اینه که این گوشی رو نمیشناسی شما
حقم داری من حتی اکسپریا پی هم با نکسوس اس در یه حد نمیدونم روی کاغذ اکسپریا سرتره ولی برو از کسایی که هردورو داشتن بپرس
شلغم هم تازگیا جز میوه ها به حساب میاد؟؟ :دی
از همه سونی دارای محترم عذر میخوام ولی حتی گلکسی هم این تنوع رام و ساپورت رو نداره سونی که دیگه باید بره.... اونو چه به اندروید!!؟؟

majeed71

Registered User
لایک‌ها
20
دادا قیمت اخرو با تخفیف ویژه پخ کن

Last edited:
بالا