hosein ati
Registered User
- نوشتهها
- 1,907
- لایکها
- 329
up.............
شما واقعا Xperia U رو سرتر از NExus S میدونید؟ Xperia U با اون حافظه ی کمش، چه طور میخواد نقش موبایل رو ایفا کنه؟ تنها برتریش نسبت به Nexus S ، دو هسته ای بودنشه. در مقابل، ساپورتی که گوگل و کوکرها از Nexus S میکنن، خیلی فراتر از Xperia U هستش! این گوشی دو روز بعد از GN به جلی بین آپدیت شده و الان بیشتر از 15 رام جلی بین مختلف براش وجود داره. کیفیت ساخت گوشی های Nexus فراتر از تمام گوشی ها دیگه است. دوربین و رم دوتاشون هم که در یک حده! ِصفحه نمایش 9023 هم از Xperia U بهتره، 9020 که دیگه فوق العاده است!قیمتی که گذاشتی خیلی خوبه دوست عزیز! کسی که این گوشی رو بشناسه، براش هزینه می کنه! کسی هم که نشناسه با بحث کوچه ی علی چپ در میون باشه، هزینه نکنه بهتره!آپ حساب کنبا سلامشما گفتی گوشی برادرته و نمیتونی ارسال کنی این چه ربطی به قیمت داره؟!!شما فرمودید 480 رو واریز کنم تا گوشی رو برام ارسال کنید بنده م گفتم سابقتون کمه و... که شما قبول نکردید!!!چون خودت هم با 480 موافق بودییه توصیه اگه مشتری داره بالاتر بفروش چون از نظر بنده الان سونی xperia u اومده که هم جدید تر هست هم .......من هم صرفا دلیل خریدم اینه که یه مشتری برای 9020 دارم وگرنه خودم هم xperia u رو پیشنهاد میکنمموفق باشی
دوست عزی 500 خریدارم کجا هستید ؟
با این معاوضه میکنی؟
http://forum.persiantools.com/t288162.html
بااین تعویض دارید
فروش آیفون 4 ، 16 گیگ یا تعویض با گالاکسی s2 - صفحه 2
با سلام
شما گفتی گوشی برادرته و نمیتونی ارسال کنی این چه ربطی به قیمت داره؟!!
شما فرمودید 480 رو واریز کنم تا گوشی رو برام ارسال کنید بنده م گفتم سابقتون کمه و... که شما قبول نکردید!!!چون خودت هم با 480 موافق بودی
یه توصیه اگه مشتری داره بالاتر بفروش چون از نظر بنده الان سونی xperia u اومده که هم جدید تر هست هم .......من هم صرفا دلیل خریدم اینه که یه مشتری برای 9020 دارم وگرنه خودم هم xperia u رو پیشنهاد میکنم
موفق باشی
دادا قیمت اخرو با تخفیف ویژه پخ کن