• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی : (Sony Ericsson W20i (Zylo ده روز کارکرده

saasn

Registered User
لایک‌ها
216
دادا کسی تا حالا بت گفته قیمتت تیزه؟
میخای زودر فروش بره قیمتت رو تعدیل کن
وگرنه حالا حالاها باید تاپیک رو بروز رسانی کنی ها

چاکر داش

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
بنده از علی اقا 3 سال پیش یدونه ایفون 3جی خریدم البته تو انجمن ایفون ایشون کارشون حرف نداره

alihps

Registered User
لایک‌ها
7
آقا ارادت داریم...
همین که بنده، بعد از سالها متوجه میشم که، طرف مقابلم هم از معامله راضی بوده ، خیلی خوشحالم.:)

توی هر کاری این مهمترین نکته است که در بعضی از کارها، متاسفانه نادیده گرفته میشه، به علت کسب منافع شخصی بیشتر یکی از طرفین:(

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
آقا ارادت داریم...
همین که بنده، بعد از سالها متوجه میشم که، طرف مقابلم هم از معامله راضی بوده ، خیلی خوشحالم.:)

توی هر کاری این مهمترین نکته است که در بعضی از کارها، متاسفانه نادیده گرفته میشه، به علت کسب منافع شخصی بیشتر یکی از طرفین:(

علی اقا یادته که گوشی را فرستادی واسه مدیر انجمن paj رفتم ازش تحویل گرفتم یادمه اونموقع جزء اولین کسایی تو فروم بودی که اندروید را امتحان کردی اگه درست بگم یدونه هیرو خریده بودی خداییش حافظه را داری

alihps

Registered User
لایک‌ها
7
علی اقا یادته که گوشی را فرستادی واسه مدیر انجمن paj رفتم ازش تحویل گرفتم یادمه اونموقع جزء اولین کسایی تو فروم بودی که اندروید را امتحان کردی اگه درست بگم یدونه هیرو خریده بودی خداییش حافظه را داری

آقا واقعا حافظه بسیار خوبی دارین...بله یادمه اون موقع htc hero چند روز بود وارد شده بود...من چه با هیجان، بلیط هواپیما گرفتم رفتم علایدین، 850 دادم خریدم برگشتم، بعدش....شرم آوره....خوشم نیومد 20 روز دیگه فروختم:f34r:
واقعا لعنت به این هیجان تکنولوژی
منطق ادم رو ذایل میکنه:blink:

بالا