ahmadeid1362
Registered User
بروزرسانی..........
داداش کی گفته مشکل داره شاید دکمه ی هومش زیاد سری نباشه فقط همینداداش مشكلش دقيقاً چيه ؟؟؟
سيم كارت معمولي بهش ميخوره ؟؟؟
اندرويد 4 هستش ؟ روون كار ميكنه ؟ بازي ها و برنامه هاي جديدو ميكشه ؟
آكبندش چنده ؟؟؟
جواب بدين لطفاً ...
ایول.............بیخود نیست صدوخورده ای امتیاز داری کارتو خوب بلدی.........150 مال من ...
ایول.............بیخود نیست صدوخورده ای امتیاز داری کارتو خوب بلدی.........
نه 500 هزار ونه 150 هزار شما منتها یه قیمت معقول انشالله خوام فروخت..............ايشالا 500 هزار بفروشيش ...
قیمت همون قیمت پایست برادر........ متمعانن ازاین قیمت پایینتر تو هیچ جا گیرت نمیاد........قیمت آخرش چنده برادر؟
قربانت علی جان اقا به جان شما کمتر راه ندره خودم 260 خریدم به نظرت میتونم کمتر بدم..........همون قیمت پایه..مخلصم..........:general210:...سلام دادا، فکر کنم مشتری اول و آخرت خودممقیمت آخرتو بگو با هم کنار بیاییم
قربانت بابت دلداریت..جی ال ایکی چیه؟! اندوریدی هست؟! فیلم برداریش در حد 30 فریم برثانیه هست خودم 29فریم رو گرفتم..دوربین 8 مگا هست دیگهچرا نمیشهیه خرید بد باعث ضرر زیاده
جدا از شوخی من خودم یه جی ال ایکس گرفتم مونده رو دستم.... حالا فیلمبرداریش چیه؟ اچ دی هستش یا نه؟
داداش عکس اول درصحفه ی اول متعلق به خوده گوشیه ...موقع خاموش وروشن ارم اپل میاد همون سیب........سلام من خریدارم فقط اگه میشه باگوشی یه عکس بگیر بزار ببینم کیفیتش چطوره ...بعد موقع روشن خاموش شدنش دقیق چجوریه ...(منظورم اینه که با همون آرم اندروید میاد بالا....؟