سلام اگه میدی 50 واسه من
سلام اگه میدیش 50 من میخوامپخ بزن
بندازه توی سطل آشغال به این قیمت بهت نمیده:happy:سلام اگه میدی 50 واسه من
سلام اگه میدیش 50 من میخوامپخ بزن
بندازه توی سطل آشغال به این قیمت بهت نمیده:happy:
من منتظر U73 هستم که بخرم فعلا موجود ندارن .
بعدشم این تبلت که نوش با هزینه پستی 275 هست. 50 تومن که گفتم پول وسیله هاشو باطریشو دارم میدم چون تبلت اصلش به LCD و تاچشه شما تو ایسام میتونی سرچ کنی قیمت LCD 7 اینچ هست ایناها تازه اگه بهش بخوره!!! که فکر نکنم.
lcd تبلت 7 اینچ-خرید و فروش
قیمت چقدره؟ 100 هزار تومن؟ خب ماله شما یه تاچ هم میخواد چون بالاش شکسته اینم 60-70 هزار تومن تازه هزینه تعویضشم هیچ چون خودم تعمیر کار موبایلم. این تبلت اگه سالم بود بیشتر از 200 تومن میارزید؟؟ خب اینکه 170-180 خرج داره پس 20-30 تومن بیشتر نمیارزه من گفتم 50 تومن
ممنون دوست عزیزبندازه توی سطل آشغال به این قیمت بهت نمیده:happy:
من منتظر U73 هستم که بخرم فعلا موجود ندارن .
بعدشم این تبلت که نوش با هزینه پستی 275 هست. 50 تومن که گفتم پول وسیله هاشو باطریشو دارم میدم چون تبلت اصلش به LCD و تاچشه شما تو ایسام میتونی سرچ کنی قیمت LCD 7 اینچ هست ایناها تازه اگه بهش بخوره!!! که فکر نکنم.
lcd تبلت 7 اینچ-خرید و فروش
قیمت چقدره؟ 100 هزار تومن؟ خب ماله شما یه تاچ هم میخواد چون بالاش شکسته اینم 60-70 هزار تومن تازه هزینه تعویضشم هیچ چون خودم تعمیر کار موبایلم. این تبلت اگه سالم بود بیشتر از 200 تومن میارزید؟؟ خب اینکه 170-180 خرج داره پس 20-30 تومن بیشتر نمیارزه من گفتم 50 تومن
طبق گفته قروشنده تاچش سالمه عزیز
اون لینکی هم که واسه LCD دادید بسیار از قیمت بازار گرونتره
عکسها زیاد با کیفیت نیستن اونوقت شما چطور تشخیص میدین ترک تاچه یا lcd ??تاچش پس چرا تو عکس ها اون قسمت بالا سمت چپ چتد تا ترک داره؟
در مورد u73درسته من اشتباه متوجه شدمگفتم U73 نه Q73
تاچش پس چرا تو عکس ها اون قسمت بالا سمت چپ چتد تا ترک داره؟
حالا ناراحت نشوقیمت آخر آخرتو برام بپخ ببینیم چه میشه!
راستی قیمت آکش شده 255
http://forum.persiantools.com/t405845-page15.html
اگه همه وسیلهاش ماله خودت فقط تبلت خالیشو بدی چند؟ اینم بپخ
مرسی
درسته عزیز ترک داره ولی براحتی کار میکنهعکسها زیاد با کیفیت نیستن اونوقت شما چطور تشخیص میدین ترک تاچه یا lcd ??
پس واقعا اینکاره ست شما هم بهتر بود توی پست اول به این مورد اشاره میکردیددرسته عزیز ترک داره ولی براحتی کار میکنه
شما وصلش کردی به TV ؟ کابل HDMi بگیر وصل کن به TV میتونی اونجوری استفاده کنی. الان یه فلش هایی آمده که توش سخت افزار و نرم افزار آندروید نصبه میزنی به TV و موس و کیبورد و هارد وصل میشه بهش و استفاده میکنی . بنظرم اینجوری استفاد کنی به نفتونه!
پس واقعا اینکاره ست شما هم بهتر بود توی پست اول به این مورد اشاره میکردید
دوست عزیز من نحوه ی استفاده و دیدن محتویات تبلت گفتم میشه از طریق کابل استفاده کرد
در ضمن قیمت کابل کجا و قیمت فلش کجا؟؟؟اینارو بگید دیگه!!!!
اینم بگید از اون فلشا در اومده.از هر 100 نفر فکرنکنم 1 نفرم استفاده کنه
سخت افزارش مطمنا مثل این تبلت و گوشی نیست
و نکته ی مهمتر قیمتشه
------------------------------------
دوست عزیز قیمت من بالاست نخر خیلی راحت از تاپیک رد شد.کاری نداره
دوست عزیز اگه اینکاره بودن میفهمید ترک ال سی دی نیست و تاچه و منم گفتم تاچ کار میکنه
توی توضیحات هم نوشتم تبلت در چه وضعیتی هست
دقت کنید
مرسی
خب کار کنه این که دلیل نمیشه. اول تا آخر اون کسی که میخره میخواد یه چیز تمیز دستش باشه نه اینکه تاچش ترک داشته باشه. پس باید تاچم تعویض بشه با ال سی دی
پس خوبه اگه کفشم پاره شد بگیم خب پاره شه دیگه مهم اینه که یه چیز تو پامونه!:blink:
خب کار کنه این که دلیل نمیشه. اول تا آخر اون کسی که میخره میخواد یه چیز تمیز دستش باشه نه اینکه تاچش ترک داشته باشه. پس باید تاچم تعویض بشه با ال سی دی
پس خوبه اگه کفشم پاره شد بگیم خب پاره شه دیگه مهم اینه که یه چیز تو پامونه!:blink:
حق با شماست دوست عزیز فروشنده همه چیزو باید واسه قیمت در نظر داشته باشه
اما شما اگه قصد خرید ندارید تاپیک این بنده خدا رو به هم نریزید