HARRYPOTTER9504
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 11
upuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
دوستان ایپد به قیمت 950 پایه خریدار داره اگر این یکی 2 روزه کسی نبود به فروش میرسد.
در ضمن دوستان تلق ایپد از روش برداشته شده و با توجه به تاریخ تاپیک دیگه 1 ماه کارکرد نیست.خط و خش اصلا نداره
اینارو گفتم که اگر با کسی معاملم شد نگه کلاهبرداره.شرمنده انقدر رک حرف میزنم در مورد شرایطم میگم که اول واریز بصورت نقدی بعد پست میکنم برای خریدار بصورت پیشتاز که هزینش با خودش هست.
گفتم هم اگر تا دو سه روز پیشنهاد بالاتری نباشه به قیمت پایه میفروشم الان 3 نفر با یوزر های hamid mego saeeid_taj مایل به خرید هستن.ممنون
اره داداش منظورم همونه.چرا نمیشه کار کرد :دی.داداش منظورت از تلق...همون کاور پلاستیکی هست که پشت و روی دستگاهو گرفته و وقتی آکه و تازه از جعبه درش میاری روش هست؟؟اونو که باید حتمن برداری تا بشه باهاش کار کرد..
اره داداش منظورم همونه.چرا نمیشه کار کرد :دی.
ممنون سعید جان شرمنده ها.اره هم کیفیت تاچش میاد پایین هم کنتراست صفحه ولی چه کنم میخواستم خط و خش بر نداره.اگر با اون دو دوستمون به توافق نرسیدم واسه شما.داداش اونو باید حتمن دربیاری...یه حالت محافظ داره قبل از باز شدن...اگه روش باشه از کیفیت تاچش خیلی کم میشه...انشالا قسمت هرکی هست خیرشو ببینه..منم میمونم تا ببینم این یکی دو روز چی میشه..اگه هم قسمتم شد که انشالا میخرمش..موفق باشی..
دوستان فعلا 960 برای دوستمون اقای mego دوستان تا 2 روز اینده در صورت نبود پیشنهاد بهتر به ایشون فروخته خواهد شد.
توسط بنده به قیمت 970 تومن خریداری شد.ایشالا مبارکم باشه
مبارکت باشه داداش...انشالا سالیان سال به خوبی برات کار کنه...![]()