• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یا تعوض ایپد 3 16 وای فای

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HARRYPOTTER9504

Registered User
لایک‌ها
11
upuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

mego

Registered User
لایک‌ها
255
950 تومن نقد خریدارم.

Last edited:

HARRYPOTTER9504

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان ایپد به قیمت 950 پایه خریدار داره اگر این یکی 2 روزه کسی نبود به فروش میرسد.
در ضمن دوستان تلق ایپد از روش برداشته شده و با توجه به تاریخ تاپیک دیگه 1 ماه کارکرد نیست.خط و خش اصلا نداره
اینارو گفتم که اگر با کسی معاملم شد نگه کلاهبرداره.شرمنده انقدر رک حرف میزنم در مورد شرایطم میگم که اول واریز بصورت نقدی بعد پست میکنم برای خریدار بصورت پیشتاز که هزینش با خودش هست.
گفتم هم اگر تا دو سه روز پیشنهاد بالاتری نباشه به قیمت پایه میفروشم الان 3 نفر با یوزر های hamid mego saeeid_taj مایل به خرید هستن.ممنون

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان ایپد به قیمت 950 پایه خریدار داره اگر این یکی 2 روزه کسی نبود به فروش میرسد.
در ضمن دوستان تلق ایپد از روش برداشته شده و با توجه به تاریخ تاپیک دیگه 1 ماه کارکرد نیست.خط و خش اصلا نداره
اینارو گفتم که اگر با کسی معاملم شد نگه کلاهبرداره.شرمنده انقدر رک حرف میزنم در مورد شرایطم میگم که اول واریز بصورت نقدی بعد پست میکنم برای خریدار بصورت پیشتاز که هزینش با خودش هست.
گفتم هم اگر تا دو سه روز پیشنهاد بالاتری نباشه به قیمت پایه میفروشم الان 3 نفر با یوزر های hamid mego saeeid_taj مایل به خرید هستن.ممنون

داداش منظورت از تلق...همون کاور پلاستیکی هست که پشت و روی دستگاهو گرفته و وقتی آکه و تازه از جعبه درش میاری روش هست؟؟اونو که باید حتمن برداری تا بشه باهاش کار کرد..

HARRYPOTTER9504

Registered User
لایک‌ها
11
داداش منظورت از تلق...همون کاور پلاستیکی هست که پشت و روی دستگاهو گرفته و وقتی آکه و تازه از جعبه درش میاری روش هست؟؟اونو که باید حتمن برداری تا بشه باهاش کار کرد..
اره داداش منظورم همونه.چرا نمیشه کار کرد :دی.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اره داداش منظورم همونه.چرا نمیشه کار کرد :دی.

داداش اونو باید حتمن دربیاری...یه حالت محافظ داره قبل از باز شدن...اگه روش باشه از کیفیت تاچش خیلی کم میشه...انشالا قسمت هرکی هست خیرشو ببینه..منم میمونم تا ببینم این یکی دو روز چی میشه..اگه هم قسمتم شد که انشالا میخرمش..موفق باشی..

HARRYPOTTER9504

Registered User
لایک‌ها
11
داداش اونو باید حتمن دربیاری...یه حالت محافظ داره قبل از باز شدن...اگه روش باشه از کیفیت تاچش خیلی کم میشه...انشالا قسمت هرکی هست خیرشو ببینه..منم میمونم تا ببینم این یکی دو روز چی میشه..اگه هم قسمتم شد که انشالا میخرمش..موفق باشی..
ممنون سعید جان شرمنده ها.اره هم کیفیت تاچش میاد پایین هم کنتراست صفحه ولی چه کنم میخواستم خط و خش بر نداره.اگر با اون دو دوستمون به توافق نرسیدم واسه شما.

mego

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان توسط بنده به قیمت 960 تومن خریداری شد.

Last edited:

HARRYPOTTER9504

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان فعلا 960 برای دوستمون اقای mego دوستان تا 2 روز اینده در صورت نبود پیشنهاد بهتر به ایشون فروخته خواهد شد.

™HAMID

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان فعلا 960 برای دوستمون اقای mego دوستان تا 2 روز اینده در صورت نبود پیشنهاد بهتر به ایشون فروخته خواهد شد.

من 965 تومان میخوام
اگه قسمت باشه مال من میشه نباشه هم مال بقیه دوستان
پس تا الان مال من هست تا قیمت بالاتری کسی بده
فکر نمیکنم با توجه به قیمت آکبندش که 1120 هست بالاتر بیارزه
منتظر خبرتون میمونم

mego

Registered User
لایک‌ها
255
بنده دقیقا یک ساعت پیش از یک نفر دیگه خریدم.ولی مثل اینکه یکی دیگه هم بخوام واسه داداشم بخرم پس همچنان خریداریم.

Last edited:

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
اگه تهران حضوری یا خودت یا بدی دست یه آشنا تحویل بدی/بده من 970 میخوام :)

mego

Registered User
لایک‌ها
255
توسط بنده به قیمت 970 تومن خریداری شد.ایشالا مبارکم باشه:D

HARRYPOTTER9504

Registered User
لایک‌ها
11
فروخته شد به دوست عزیز mego
مدیران لطفا تاپیک رو بر دارند.

وضعیت